Hele fijne ervaring met Domeinenbank! Een bedrijf waar ik al meerdere keren zaken mee heb gedaan & altijd zonder problemen en geheel vlekkeloos! Ze zijn erg transparant & duidelijk in hun zaken! E... Leggi di più
Enorm goed geholpen door Domeinenbank met het huren van mijn nieuwe domein. Zelf wou ik een 'upgrade' voor mijn online imago, waar zij mij geweldig mee hebben geholpen. Snel in het reageren en alles s... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Domeinenbank is al sinds 1999 specialist in het verkopen, verhuren, taxeren en inkopen van domeinnamen. Simpel gezegd: Domeinenbank helpt je aan de meest geschikte domeinnaam! Maatwerk en een persoonlijke aanpak staan hierbij centraal: niet alleen elke domeinnaam, maar ook elke klant is tenslotte uniek!
Nijmegen, Paesi Bassi
- info@domeinenbank.nl
- domeinenbank.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Snelle en accurate service
Snelle en accurate service. Denken mee met de ondernemer, en handelen in en met vertrouwen.
Zeuren of je verstand gebruiken
Ik heb 0 ervaring met deze partij. Maar ik wil gewoon inhaken op negatieve reacties hier. Je hoeft niet te kiezen voor een tussenpersoon zoals deze. Zij doen gewoon hun werk. Je kan zelf ook je gezonde verstand gebruiken en een domeinnaam kiezen die juist niet geregistreerd staat bij een 3de partij. En dan betaal je gewoon 10 euro of minder voor een .NL registratie.

Scam
Gewoon een dikke scam.
De prijzen slaan nergens op. 'Tussenpersoon' of niet...

Oplichters
Oplichters! Zeggen dat ze enkel tussenpersoon zijn, maar de 'eigenaar' van het domein is gewoon van dezelfde eigenaar.
Reactie op antwoord Domeinenbank: jullie 'klant' staat anders op hetzelfde adres ingeschreven als jullie. Toeval zeker?

Geen reactie op vraag
Op 17 december 2021 een vraag gesteld. Hiervan heb ik een geautomatiseerd ontvangst ontvangen. In januari en februari 2022 nog een keer aan de bel getrokken dat ik nog niets had gehoord, dit keer zelfs nog niet eens een geautomatiseerd bericht.
Nog altijd geen antwoord op mijn vraag. Geen transparantie, geen contact.

Risposta di domeinenbank.nl
Idiote prijs voor domeinnaam.
Ze vragen hoofdprijzen voor domeinnamen.. meer dan 4000 euro! lijkt helemaal nergens op :-| oplichters, trap er niet in!

Prima ervaring
Mooie domeinnaam aangekocht. Heldere en vriendelijke communicatie, met soepele overdracht. Prima ervaring dus.
Erg goed geholpen
Erg goed geholpen door medewerker van domeinenbank. Schrok van de prijs maar na uitleg snap ik hoe het werkt. Zij werken puur als makelaar tussen verkoper en koper en de prijs is afhankelijk van de verkoper en daarnaast marktwaarde. Helaas voor mij alsnog te duur maar wel duidelijk waarom.