Valutata 5 stelle su 5

Hele fijne ervaring met Domeinenbank! Een bedrijf waar ik al meerdere keren zaken mee heb gedaan & altijd zonder problemen en geheel vlekkeloos! Ze zijn erg transparant & duidelijk in hun zaken! E... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Erg goed geholpen door medewerker van domeinenbank. Schrok van de prijs maar na uitleg snap ik hoe het werkt. Zij werken puur als makelaar tussen verkoper en koper en de prijs is afhankelijk van de ve... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Ik heb 0 ervaring met deze partij. Maar ik wil gewoon inhaken op negatieve reacties hier. Je hoeft niet te kiezen voor een tussenpersoon zoals deze. Zij doen gewoon hun werk. Je kan zelf ook je gezond... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Impresa di web hosting

Scritti dall'azienda

Domeinenbank is al sinds 1999 specialist in het verkopen, verhuren, taxeren en inkopen van domeinnamen. Simpel gezegd: Domeinenbank helpt je aan de meest geschikte domeinnaam! Maatwerk en een persoonlijke aanpak staan hierbij centraal: niet alleen elke domeinnaam, maar ook elke klant is tenslotte uniek!

4,2

2 stelle
1 stella

Valutata 4 stelle su 5

Prima tevreden

Alles was snel en goed geregeld en ik ben vriendelijk geholpen. De prijs vond ik in eerste instantie best aan de hoge kant, maar door het fijne contact hebben we uiteindelijk samen een prima deal kunnen maken

12 gennaio 2026

Stelletje oplichters.

Stelletje oplichters.
De enige reden van hun bestaan zijn ze zelf. Ze houden domeinnamen vast (tegen de goedkope SIDN prijs) waar ze geen enkel ander belang bij hebben dan om deze tegen een exorbitant hoge prijs te verkopen/verhuren aan anderen die er wel een belang bij hebben.
Het zijn gewoon domeinkapers.

19 marzo 2025

Just absolutely fantastic

Thank you so much for your excellent work and the enjoyable collaboration. I would like to specifically mention Jelle, who was incredibly helpful. Services were top-notch, and everything was handled smoothly and seamlessly, leading to an outcome I am extremely happy with.

11 marzo 2025
Valutata 1 stelle su 5

Vragen bedragen van in de duizenden…

Vragen bedragen van in de duizenden euros voor een domein wat normaal nog geen 4-5 euro kost om te registeren, grootste oplichters op de aardbodem.

23 maggio 2024
Logo di domeinenbank.nl

Risposta di domeinenbank.nl

Bedankt voor je toch wel wat onverwacht negatieve review. In ons mailcontact was je volgens mij huurkoop aan het overwegen. Maar prima als je het niet eens bent met de markt. De realiteit is dat onze klanten dit soort bedragen kunnen vragen voor domeinnamen die betrekking hebben op achternamen en dit ook bedragen zijn die daadwerkelijk neergelegd worden.

Overigens is er natuurlijk ook een groot verschil tussen de prijzen die vandaag de dag voor registratie van nieuwe domeinen worden gevraagd, en domeinnamen die al 25 jaar bezet zijn. Alle écht goede domeinnamen zijn allang geregistreerd en niet meer vrij te verkrijgen. Specifiek bij achternamen is de vraag ook nog altijd heel erg hoog, veel bedrijven hanteren ook hun achternaam als bedrijfsnaam en willen die achternaam daarom commercieel inzetten. En dus gaan daar andere bedragen in om, dan voor domeinnamen als speetjens-media.nl o.i.d.

Snel en duidelijk - geweldig

Enorm goed geholpen door Domeinenbank met het huren van mijn nieuwe domein. Zelf wou ik een 'upgrade' voor mijn online imago, waar zij mij geweldig mee hebben geholpen. Snel in het reageren en alles stond zo online, top geregeld!

11 gennaio 2024

The collaboration was outstanding

The collaboration was outstanding! Communication was smooth and efficient, with exceptionally quick responses to all our inquiries. The professionalism and courtesy displayed throughout the entire process were remarkable.

Of particular note was the excellent domain brokerage. Everything was handled wonderfully and seamlessly, and we are extremely satisfied with the outcome.

Thank you for your outstanding work and the pleasant collaboration. We highly recommend your company and look forward to future projects!

20 settembre 2023

Hele fijne ervaring met Domeinenbank

Ze zijn erg transparant & duidelijk in hun zaken!

Een partij wat zeker aan te raden is!

8 gennaio 2023

Eén echte aanrader!

Op zoek naar de juiste domeinnaam, kwam ik al heel snel bij Domeinenbank.nl uit. Na een contact formulier op te hebben gestuurd kreeg ik al enorm snel een reactie. Ik werd gelijk goed te hulp gestaan en kreeg duidelijke uitleg waar de prijs van de domeinnaam vandaan kwam.

Het contact was heel vriendelijk en snel. Ik werd goed mee genomen door het gehele proces om de domeinnaam eindelijk op mijn naam te mogen schrijven. Zoek je één betrouwbare website dan is Domeinenbank echt één aanrader!

2 novembre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Ver overpriced omdat het kan.

Contact gehad over domein en zoals verwacht natuurlijk aardig overpriced. Maar ik rate vooral zo laag omdat ik het belachelijk vind dat domein namen initieel zo goedkoop zijn dat dit soort bedrijven domeinnamen erg lang vast kunnen houden en voor een achterlijke prijs kunnen verkopen. Dit is superzonde dat domein namen zo jaren ungebruikt blijven. Ze zeggen de prijs te kunnen onderbouwen maar dit slaat helemaal nergens op, als je zelf onderzoekt en ziet dat sites nu nog jaren hier te koop staan kun je ook uit opmaken dat de prijs niet "onderbouwd" is. Goed opletten dus of je dit wel echt wil doen. Maar weet wat je "sponsort".

Reactie op reactie:
Ik heb deze reactie ook gebaseerd op meer dan 10 factoren. Toch hebben jullie daar weinig aan. Tevens maakt het voor mij niet veel uit, maar vind wel dat mensen zich bewust moeten zijn van deze situatie.

20 marzo 2022
Logo di domeinenbank.nl

Risposta di domeinenbank.nl

Bedankt voor je reactie. Je kunt er inderdaad van alles van vinden, hoe deze markt in elkaar zit. Toch is dit nu eenmaal wel de situatie waar we het mee moeten doen. Ik kan je wel garanderen dat wij het prijzen van domeinnamen altijd onderbouwen volgens meer dan tien factoren. Dat doen wij namelijk daadwerkelijk dag in dag uit voor dagelijks tientallen aanvragen. Dat kost veel tijd, maar we vinden wel dat dat terecht is bij alle aanvragen.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più