Dolce Hair Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,2

Diana var fuldkommen fantastisk, både som frisør men også som person. Jeg kom ind i salonen og hun var bare klar, vi snakkede om alt og intet og hun var meget åben, jeg var lidt i tvivl om hvad jeg sk... Leggi di più

Jeg har tidligere haft gode oplevelser her, men denne gang levede resultatet desværre ikke op til forventningerne. Mine øjenbryn blev meget ujævne , det ene blev plukket for tyndt, mens det andet forb... Leggi di più

Diana er en virkelig dygtig frisør! Har været kunde i Dolce Hair i snart 5 år og hver eneste gang man ankommer føler man sig virkelig godt taget imod og virkelig personligt. Er både blevet klippet, he... Leggi di più

Diana er en rigtig sød og skøn frisør, hun lavede den smukkeste balayage på mig! Jeg er så tilfreds med resultatet! Hun lyttede meget til mig og sørgede for at jeg gik derfra glad og tilfreds, kan kun... Leggi di più

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

8 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Ich konnte heute zum ersten mal…

Ich konnte heute zum ersten mal Highlight gemacht Es ist eine sehr angenehme Atmosphäre und sehr menschlich wie Frisörin mich bedient hat.
Ich bin sehr zufrieden mit dem Ergebnis und empfehle diesen Salon international weiter.
Vielen herzlichen Dank

23 luglio 2024

Jeg kommer igen!

Det var en god oplevelse, jeg har aldrig oplevet en der har taget så god hånd om mit hår, og gjordt hvad der er godt for mit hår! Ikke sidste gang jeg besøger dolche hair.

16 luglio 2024

Bedste i Næstved

Altid den bedste oplevelse hos Diana, super sød og snakkesalig mens man får et dejligt klip, har aldrig brugt andre efter hende

5 luglio 2024

Bedste frisør!

Fantastisk oplevelse hver gang! Jeg er førhen blevet klippet andre steder, men efter jeg har fundet Dolce hair, så er jeg ikke gået tilbage. Alle de gange jeg er blevet klippet hos dolce hair, er jeg altid gået tilfreds. Diana er så sød og god til hendes arbejde! Kan helt klart anbefale:)

18 marzo 2024

Super godt sted.

Virkelig dygtig til sit fag og god til at guide med farvevalg og frisure.
Jeg har prøvet andre frisører, men vender altid retur til Diana.
Har aldrig været utilfreds, når jeg er gået derfra.
Stor anbefaling herfra 👍🏻

14 marzo 2024

Fantastisk god service

Fantastisk god service, jeg havde brændt mit hår af og fik hjælp dagen efter. Hun er lyttende forstående og hjælp med produkter der har fået håret til at vokse mere ud nu.
Er så glad for hende som min frisør og vil anbefale alle både børn og voksne at komme hos hende. Virkelig dejlig frisør salon. !

30 novembre 2023

Virkelig dygtig frisør Diana

Jeg giver ikke andre lov til rør mit hår. KUN DIANA. Hun er så dygtig til sit arbejde og jeg er altid tilfreds med resultatet. Det er cirka 8 år jeg har gået til Diana og hun har givet mig de perfekte hårklipning og anbefalinger, som har gjort mit hår sund og frisk. Jeg anbefaler dolce hair til alle som vil gå ud med smil på læben.

18 ottobre 2023

ADVARSEL- manipulerende og uprofessionel

Jeg kan fuldt ud tilslutte mig beskrivelserne fra andre kunder der har givet 1 stjerne.
Det drejer sig i dette tilfælde om en klipning som meget rammende er beskrevet af en anden kunde; ”Mit hår er delt op i to og det ligner at jeg har en hjelm af hår oven på et andet sæt hår”. Hun kan muligvis lave en studsning men hun kan bestemt ikke klippe etager ind i håret.
Hun forsøger at overtale kunden til at få klippet håret så det passer bedre til de ever hun har. Det gør hun ved at postulere forhold ved håret som er forkerte – f.eks. at det er for tyndt til etager – selvom man har et fyldigt hår og det i øvrigt ikke volder problemer hos de professionelle frisører her i Næstved. Hun ville heller ikke klippe så meget af håret som jeg ønskede. Åbenbart en for stor udfordring for hende og så var hun muligvis i tidsnød.
For som andre kunder har beskrevet kommer hun også for sent – i dette tilfælde 10 minutter. Ikke desto mindre havde hun tid til samtidig at tale i telefon. Mens jeg blev betjent dukke to andre kunder op. Min tid var så også blevet ændret fra tirsdag til fredag grundet sygdom – Ja spørgsmålstegn – Hun bor i Københavsområdet og det kan måske også spille ind på flytning af tider, og jeg ville aldrig have nævt forsinkelserne med et ord hvis hun havde gjort sit arbejde ordenligt og ikke havde været så manipulerende.
Spurgte heller ikke om jeg ville have føntørret håret. Hun lytter ikke til kundens ønsker, er manipulerende og er slet ikke pengene værd. 440 kr for mishandling af håret. Mit råd til hende er; få dig en uddannelse.
Hendes sidste bemærkning til mig inden jeg gik ud af døren var,” Jeg har skam klippet etager i håret”. Uha!

12 agosto 2023

Perfekt sted

Der er ikke noget her. Alt var positiv. Kom uventet og tog mega godt af en.
Fik klippet håret sad lige i skabet.
Fik ordnet øjnbryn var jeg helt tilfreds
Rigtig flink og snaksaglig person og følte sig godt tilpas i hendes salonstol
hun har fået en fast kunde det er helt sikkert,

11 agosto 2023

Bedste frisør ❤️

Bedste Frisør i Næstved hvis du vil have pænt hår god behandling så benyt Diana Super dejlig og smuk kvinde i hvert fald ikke sidste gang jeg kommer der❤️

10 agosto 2023