Schutzhaus ist fertig zusammen gebaut, die 3 Seitenteile und das Dach passen exakt ineinander - Montage kein Problem. Wenn etwas zu bemängeln ist, wäre das die Anlieferung. Alle Teile werden auf „ei... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Klacht na ´n onvolledige levering (slechts 1 v d 3 bestelde brievenbussen werd aanvankelijk geleverd) werd binnen de 14 dagen ´n nalevering gedaan. Dit zonder veel ´poespas´ of discussies. Ook nog e... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Doika
Scritti dall'azienda
Over Doika: Jouw Specialist in Exclusieve Tuinartikelen en Buitenproducten
Bij Doika vind je een breed assortiment aan tuinartikelen, zoals brievenbussen, stijlvolle plantenbakken en praktische dierenverblijven, waaronder kippenhokken en volières. Daarnaast bieden we exclusieve vuurschalen, buitenverlichting, tuinmeubilair en nog veel meer om je tuin of terras compleet te maken.
Waarom kiezen voor Doika?
- Exclusief assortiment: Onze tuinartikelen en buitenproducten zijn uniek en bijna nergens anders te verkrijgen, perfect om je buitenruimte te verfraaien.
- Grote producten voor grote projecten: Of je nu zoekt naar opvallende tuinmeubels of praktische oplossingen zoals brievenbussen en dierenverblijven, wij hebben de juiste tuinartikelen in huis.
- Gratis verzending vanaf €40: Voor bestellingen boven €40 betaal je geen verzendkosten.
- 90 dagen zorgeloos retourneren: Niet tevreden? Je kunt tot 90 dagen na aankoop zonder zorgen retourneren.
- 24/7 klantenservice via chatbot: Onze slimme chatbot is dag en nacht beschikbaar om al je vragen te beantwoorden.
- Spaarpunten voor kortingen: Verdien punten met elke aankoop en spaar voor kortingen op je volgende bestelling.
- Snelle en betrouwbare levering: Dankzij onze betrouwbare partners in België, Nederland en Duitsland zorgen we voor een snelle levering van je tuinartikelen en producten.
- Duurzame materialen: Onze producten, zoals de populaire cortenstalen plantenbakken en vuurschalen, zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen.
Ontdek ons exclusieve assortiment tuinartikelen en buitenproducten en bestel vandaag nog. Doika staat voor kwaliteit, service en unieke producten die jouw tuin of terras naar een hoger niveau tillen!
Vonderstraat 6, 3900, Pelt, Belgio
- info@doika.be
- doika.be
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Mijn bronzen stierenbeeld perfect
Het beeld dat ik had besteld was zeer zorgvuldig verpakt, perfect en geen beschadiging. Tijd van levering een week, dat is niet verkeerd. Vragen die ik stelde aan info doika email,werden binnen enkele dagen beantwoord.
Misschien een dag eerder melden dat het geleverd wordt. Ik kreeg een trackingcode voor de aflevering pas op dezelde dag dat het werd afgeleverd..
Levering van xxl brievenbus perfect…
Levering van xxl brievenbus perfect geleverd binnen de 2 a 3 werkdagen zoals beloofd op de webpagina.
Mooie en stevige brievenbus.
In november 2023 kocht ik een Logixbox…
In november 2023 kocht ik een Logixbox pakketbrievenbus bij deze firma. Er wordt 5 jaar garantie op deze pakketboxen gegeven. Pas in maart 2024 kon ik de pakketbus ophangen (dus stond deze al maanden binnen voordat überhaupt weer zijn invloed kon uitrichten op de bus.) Na minder dan anderhalf jaar na de aankoop vertoonde de deur van de kast al roest ter hoogte van de scharnier. Hierop schreef ik Doika op 9 juli 2025 aan. Verduidelijkt met foto's van het mankement. De dag hierop ontving ik meteen een reactie dat men de klacht had doorgegeven aan de fabrikant met de melding dat zodra de fabrikant had gereageerd, ik direct melding hiervan zou krijgen. Nadat ik geen melding kreeg stuurde ik opnieuw een mail op 20 augustus waarop men op 22 augustus reageerde dat er nog geen reactie was ontvangen en dat een collega inmiddels contact had opgenomen met de fabrikant. Ook nu zou ik op de hoogte worden gehouden. Op 2 november 2025 stuurde ik opnieuw een mail met de mededeling dat ik nog steeds geen reactie had mogen ontvangen. Op 10 november reageerden zij dat ze bij de fabrikant erop hadden aangedrongen op een spoedige oplossing. Het is nu 27 maart 2026 en ik heb nog steeds geen oplossing gekregen terwijl de roestvorming al aardig begint te vorderen. Vandaag opnieuw een bericht gestuurd met de mededeling dat Doika verantwoordelijk is voor de naleving van de garantie en dat zij hun probleem niet over de rug van de consument met de fabrikant moeten uitvechten. Ik heb echter sterk de indruk dat men denkt: hij zit op grote afstand. Dus laat maar lekker mailen.. Wij maken ons hier niet zo druk over. Mocht er een bevredigende oplossing komen dan laat ik het uiteraard hier weten. Maar tot op heden onttrekt Doika zich van alle verplichtingen.
UPDATE van mijn ervaring: Op 28 maart werd ik gebeld door Jurgen, degene die mijn dossier hierover onder zich had. Gebleken is dat er veel klachten over de brievenbussen van LogixBox waren gestuurd door klanten van Doika. Door de vele klachten had men de samenwerking met LogixBox opgezegd vanwege de slechte kwaliteit en zeer slechte respons van de zijde van LogixBox. Het verklaart veel. De reactie was, op de laatste na, wel snel maar desondanks bleef ik het gevoel houden dat ik aan het lijntje werd gehouden. Nadat ik dus op 28 maart telefonisch contact had met Jurgen is mij aangeboden een andere pakketbrievenbus aan te schaffen (ander merk) hetgeen ik ook heb gedaan. Deze werd vandaag (3 april) bezorgd. Daarom heb ik mijn ervaring met Doika aangepast en als review van 1 naar 4 sterren geüpgraded. Fijn dat er uiteindelijk toch een oplossing naar tevredenheid is geboden.

Risposta di Doika
Je suis ravi de mon achat! Merci Doika!
Je suis ravi de mon achat! J’ai commandé une boîte aux lettres et au bout de quelques heures j’ai voulu changer de modèle! Aucun problème! Merci Doika pour votre flexibilité, votre réactivité et votre professionnalisme! L’envoi a été effectué rapidement et la qualité semble être au rendez-vous!
Top ervaringen keer op keer
Top service, al vaker een bestelling geplaatst en elke keer perfect afgehandeld. Soms iets kleins dat miste, maar dit werd super goed opgelost keer op keer. Aanrader als je het mij vraagt.
Beter ergens anders kopen
Bestelling kwam later aan dan beloofd in een kapotte verpakking. Daar het item niet echt goed verpakt was, waren er dus beschadigingen en ontbraken enkele bouten… Communicatie met het bedrijf loopt ook heel stroef, stuurde een eerste mail op woensdag en werd pas beantwoord de maandag erop. Verdere mails werden pas dagen later beantwoord… Beter ergens anders zaken doen.
Wat jullie zeggen klopt niet. Even de communicatie samengevat: Ik heb een bestelling geplaats op dinsdag 27 januari, aankomst zou na 2 dagen zijn, op woensdag 4 februari heb ik via de website het vragenformulier ingevuld met de vraag wanneer het pakket zou aankomen, ik kreeg die dag via mail een link met de track and trace. De beschadiging heb ik gemeld via mail op donderdag 5 februari, op die mail heb ik nooit een antwoord gekregen. Ik kreeg wel via mail de vraag of het pakje toegekomen was, dit was op maandag 9 februari. Er werd dus nooit gereageerd op mijn melding. Op donderdag 19 februari heeft u inderdaad nog een mail gestuurd met de vraag naar feedback, toen heb ik jullie het volgende geantwoord “Ik heb u initieel 2 mails gestuurd in verband met de problemen met de verzending, alsook over dat de bezorgdienst al melde dat het pakket beschadigd was... Bij aankomst inderdaad een gescheurde doos, ontbraken er enkele bouten en was het plastic van 1 van de stekkerdozen beschadigd/gekrast. Daar ik pas laat of geen feedback kreeg op mijn mails heb ik mij dan ook van de moeite ontdaan om jullie over de schade/gebrek te berichten. Ik wil dit bericht zeker herformuleren als feedback.”
Bij deze heeft u dus uw feedback.

Risposta di Doika
Llevo 2 años buscando el buzon para…
Llevo 2 años buscando el buzon para recibir paquetes, pues nunca estoy en casa cuando me llega. Encontré esa empresa, buscando por la IA Grock. Me recomendó el que necesitaba.Me comunique con la tienda en Español y me contestaron con toda amabilidad y solucionando mis dudas. El pedido me llego en 3 dias y estoy muy contento con mi nuevo buzon. Asi que nota 10 por el producto. Nota 1000 por la atención al cliente y la cortesía en que fui tratado. Recomiendo quien quiera producto de calidad, y una atención al cliente inmejorable. Así que nota 1000 por mi experiencia
Heel fijne ervaring
Heel fijne ervaring. Snelle levering en top product
Snelle levering, goede kwaliteit en prima service achteraf bij vragen.
Zeer tevreden over de klantenservice
Zeer tevreden over de klantenservice, ik werd goed en snel geholpen door Alejandra. Heel fijn!
Site frauduleux
J'ai voulu commander une simple poignée de porte et a la fin, me suis retrouvé devant un message d’erreur: impossible d’expédier le produit en France.
Depuis, je suis inondé de SMS en flamand et de mails desquels il est impossible de se désinscrire.
Ne laissez surtout pas vos coordonnées !

Risposta di Doika
Bestelling was in orde en netjes…
Bestelling was in orde en netjes ingepakt ,na enige tijd lampje stuk . Dit werd zonder probleem vervangen . Top service
Een lamp besteld en binnen garantie…
Problemen met lamp in garantie. Maar de baas heeft me persoonlijk gebeld en alles was binnen de kortste keren opgelost. Top service.

Risposta di Doika
Had een aantal vragen via de chat box…
Had een aantal vragen via de chat box en die werden in enkele ogenblikken(direct)professioneel beantwoord. Moet de bestelling nog plaatsen maar twijfel niet aan de professionaliteit van de firma. Hou jullie op de hoogte na de bestelling/levering ervan.
Update: Probleemloos geleverd, nu nog monteren, fluitje van een cent met de bijgevoegde instructies. Toppy!
Perfect en snel geleverd
Online besteld en ondanks feestdrukte en winterweer snel geleverd en goed verpakt. Tussentijds bericht gekregen dat mijn bestelling in verwerking was genomen. Prijsgunstig!9
De brievenbus is snel geleverd
De brievenbus is snel geleverd, en is van goede kwaliteit.
Ook zeer vriendelijke en correcte communicatie.
Prijs/kwaliteit is zeker goed.
I am very satisfied with the service…
I am very satisfied with the service provided by Doika. Communication throughout the purchasing process was consistently professional, courteous, and timely. The ordered products were delivered promptly and matched the descriptions provided in the online shop. Post-purchase support, including inquiries regarding product quality and handling, was addressed with the same level of professionalism and responsiveness. I can confidently recommend Doika and would not hesitate to work with them again.
Goede service !
Zeer vriendelijke, snelle en professionele service. Ik zou opnieuw bestellen.
Alles was top inorde
Ik heb onlangs een brievenbus gekocht…
Ik heb onlangs een brievenbus gekocht bij Doika en ben er ontzettend tevreden mee. De kwaliteit is uitstekend: stevig materiaal, nette afwerking en duidelijk met zorg gemaakt. De installatie ging vlot en de brievenbus voelt betrouwbaar en duurzaam aan. Ook de service van Doika was top — snelle levering en heldere communicatie. Absoluut een aanrader!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.