Fantastiskt fin service, snabb leverans och hundarna absolut älskar leksakerna (som konstigt nog har överlevt samtliga tappra försök att slita isär dem)
L'azienda ha risposto
Fantastiska hundleksaker! Oerhört välgjorda och hållbara och tål en hel del dragkamp från större hundar. Hundarna är dessutom helt galna i de med djurskinn, det är verkligen en värdefull belöning och... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Supernöjd!!! Snabb leverans, SUPERFIN kampleksak 🥳🙌🏼, det var en glad hund här hemma när han fick öppna sitt födelsedagspaket 😍. Nu vill han inte sluta leka och det säger mycket om hur bra denna l... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Välkommen till Doggie-Zen, alla hundars paradis! Här kan du hitta leksaker för ALLA hundar. Det spelar ingen roll om du är stor eller liten, mjuk i munnen eller stans tuffaste kampare. Du kan till och med vara den mest svårmotiverade hunden, vi garanterar att du kommer att hitta din nästa favoritleksak.
Lishaga, 645 91, Strängnäs, Svezia
Snabb leverans av leksaker med hög kvalitet som både hundarna, stora som små, älskar att leka med tillsammans med mig!

Risposta di Doggie-Zen
Snabb leverans! Leksaken är också en favvo sen tidigare. Kommer handla här igen!

Risposta di Doggie-Zen
Beställde en leksak ur ordinarie sortiment och en specialbeställd. Min hund älskar bägge. Bra service och kommunikation samt snabb tillverkning.

Risposta di Doggie-Zen
I've had real good communication with Sara during the ordering process. It was my first time placing a large order for my company with Doggie-Zen and it was a bit scary to send a large sum of money over the border. But I am SO GLAD I did it. The products look amazing, the before- and aftercare is top notch. Everything could be personalised and the shipping time was just as predicted. I will be placing a 2nd order soon because some of the products have allready been sold out!

Risposta di Doggie-Zen
Köpte en raketboll L Hol-ee Roller S och 4 st Hol-ee Football-kampis med fuskpälsfyllning å fick välja färger. Så nöjd att jag fick dom precis som jag ville ha dom. Snabba på att skicka dom. Min hund kommer bli så glad när han får dom i julklapp.

Risposta di Doggie-Zen
Svarar i höggrad på meddelande, smidiga att ha o göra med även om du vill göra en tilläggs beställning om din beställning inte hunnit gå iväg. Löste betalningen på tillägget enkelt o smidigt med Swish.
Tack det är 2:a ggn jag handlar här.
🙋🏼♀️👍🏻

Risposta di Doggie-Zen
Virkelig fine produkter af top kvalitet og god service

Risposta di Doggie-Zen
Superfina leksaker. Står klart och tydligt vart skinnen kommer från. Uppskattar starkt deras värdegrund.

Risposta di Doggie-Zen
Älskar er hundmat, lilla bosse äter bara er mat haha!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.