Snyggt och behändigt koppel och snyggt halsband som passar våran hund perfekt. Jag själv har bara gillat att använda läder koppel innan men har ändrat mig helt efter att ha använt antislip kopplet m... Leggi di più
I have had Birger & Co BioThane leads And collars for more than 5 years. I am impressed that they keep their shape and retain their quality even though they are exposed to all the weather conditions... Leggi di più
Helt fantastisk kundservice. La en specialbeställning 2 dagar innan min senior skulle fotas och frågade om den möjligtvis kunde skyndas på. En halvtimme senare va den postad. Inte nog med det så är fl... Leggi di più
Обожаю вас. Год назад заказывала именные ошейники своим собакам. Красотища! Сейчас заказала повторно, потому что поистерлись, погрызли, надо обновиться. Но расстроило то, что в этот раз не могу заказа... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Birger and Company AB grundandes hösten 2020 med idén om att skapa funktionella, hållbara hundtillbehör i stilren design. Kristian & Elin Birger and Company
, 66433, Grums, Svezia
- info@birgerandcompany.se
- birgerandcompany.se
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Så fantastiskt fina halsband och koppel…
Så fantastiskt fina halsband och koppel är supernöjd
Rekommenderar varmt Birger & Company
Märklig reaktion på dåligt halsband
Vi köpte ett halsband till hunden som snyggt och smidigt att knäppa. Utstrålade kvalitet men låset gick upp av sig själv och hunden kom loss. Det handlar om en valp så inte några krafter i draget.
Vi påpekade detta för företaget. De bara skammade oss och sa att det aldrig hänt förut. Va? Sjukt galet bemötande. Hade det hänt en av mina produkter hade jag plockat ner från webben och begärt in halsbandet och återkoppla. Slött.
Snabb leverans och väldigt nöjda med…
Snabb leverans och väldigt nöjda med Biothane-kopplet på 3 m. Snyggt, bra kvalite och skönt att hålla.
Snyggt och behändigt koppel och snyggt…
Snyggt och behändigt koppel och snyggt halsband som passar våran hund perfekt.
Jag själv har bara gillat att använda läder koppel innan men har ändrat mig helt efter att ha använt antislip kopplet med väktarhandtag. Riktigt bra kvalitet på både halsband och koppel.
Birger an co Quality
I have had Birger & Co BioThane leads
And collars for more than 5 years. I am impressed that they keep their shape and retain their quality even though they are exposed to all the weather conditions in Sweden. Much better than equivalent leather leads that eventually break or fall apart. I highly recommend Birger an Co BioThane products as they are both stylish and durable.
Snabb leverans, bra info som gjorde att man visste status. Fick hem ett jättefint halsband med bra kvalitet på både själva halsbandet och namngravyr.
Nöjd med allt.
Lätt att beställa med många olika…
Lätt att beställa med många olika varianter. Fina produkter och snabb leverans, även med individ anpassad produkt 😀
Bästa koppel företaget❤️
Deras reflex koppel är de bästa och skönaste kopplen jag haft. Sen att dom syr på väktarhandtag på deras reflex koppel om man ber om det❤️ kmr alltid ha koppel från detta företag
Jättefina rosetter och snabb hantering
Allt har fungerat jättebra och rosetterna är verkligen så fina
Jättefint halsband med en supersnabb…
Jättefint halsband med en supersnabb leverans 🙏🏻
Fick hjälp med ett misstag i…
Fick hjälp med ett misstag i beställningen som jag själv orsakade. Löstes perfekt!👌
Och jättefina varor❤️🐾🐾.
Snygg design
Snabb leverans och välgjort koppel . Snygg desing . Mycket nöjd med mitt köp
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.