Op de site stond dat alles op voorraad was, maar uiteindelijk kreeg ik na een paar dagen een deellevering. Bij mail contact hierover gaf men aan dat de overige producten een dag later kwamen. Tevens a... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Goeie en snelle service. Had rookmelder afstand bediening en Co melder besteld. Deze werden snel bezorgd. Helaas werkte deze niet in combinatie met mijn oudere eerder aangeschafte rookmelders. Alles t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Voor ons een nieuw bedrijf maar met een aantrekkelijke aanbieding dus we hebben er 5 rookmelders besteld. Zeer snelle levering en het product ziet er goed en degelijk uit incl. een duidelijke handl... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De bestelling was binnen twee dagen binnen. Het bleek heel simpel om de melders te actiever, te koppelen en aan te installeren. Ik ga nu voor onze VvE 200 melders bestellen die ook door D&D geplaats... Leggi di più
Verkoop en Leveren van Rookmelders en Co Melder
Belcantoweg 54, 5245 AE, ''s-Hertogenbosch, Paesi Bassi
Prima rookmelders en koolmonoxide melder goede prijs en alles volgens afspraak geleverd

Risposta di dnd Fireprotect
Graag bij levering ook een Nederlandse handleiding toevoegen welke behoort bij de geleverde componenten.

Risposta di dnd Fireprotect
Zeer snelle levering, snelle reactie op mail..gewoon super tevreden

Risposta di dnd Fireprotect
De bestelde CO - melder was snelbinnen. Deze (geringe) investering geeft dezekerheid dat indien onze cv- ketel slecht functionerend wij op tijd gewaarschuwd worden. Uiteraard werkte de unit na installatie naar behoren. Dus doen!

Risposta di dnd Fireprotect
Na mailcontact met D&D een link door gestuurd gekregen. Hiermee kon ik de juiste artikelen bestellen. Brandmelders en koolstofmeter 2 dagen later geleverd.

Risposta di dnd Fireprotect
Ik werd er op gewezen dat wat ik had besteld niet met mekaar zou gaan werken.
Order gewijzigd en goede artikelen ontvangen.
Duidelijke service en snel!
Zeker voor herhaling vatbaar.

Snelle levering en reacties
Ondanks de feestdagen heeft D&D snel geleverd. Daarnaast werden mijn vragen snel en vriendelijk beantwoord.
Fijne rookmelders, goed geprijsd snelle levering . Prima kwaliteit. Ben helemaal tevreden !
Alles goed verlopen maar helaas niet alle brandmelder kunnen activeren omdat geen beschrijving bij de melders waren hoe kan ik ze allemaal activeren

Risposta di dnd Fireprotect
Na dat ik het pakket in ontvangst kreeg.
Wat problemen met het koppelen van de rookmelder en co melder, contact gehad en toen lukte het wel.
Prima feedback gehad.
Ga zo door

Top service!
We hadden problemen met het installeren en koppelen van de set met WiFi rookmelder, een koolmonoxide melder en 3 extra rookmelders.
Prima begeleiding en keurig opgelost.

Prima rookmelders geleverd, de eerste 10 jaar zit ik ‘gebakken’

Risposta di dnd Fireprotect
Alles goed geregeld alleen jammer dat er geen Nederlandstalige beschrijving bij zit.

Risposta di dnd Fireprotect
zeer tevreden, reageren snel op de mail. ik had een probleem en dit is zeer snel en goed opgelost. heel tevreden.

Risposta di dnd Fireprotect
De 2 de bestelling in 1 keer goed. prima in orde. installatie wifi en koppeling ook zonder problemen

Risposta di dnd Fireprotect
prima geleverd. het linken van de koolmonoxide was iets anders dan beschreven stond, maar uiteindelijk wel gelukt.
met 5 rookmelders en een CO-melder, gekoppeld aan mijn mail heb je een hoop herrie bij brand. daar slaap je niet doorheen.
Tevens vind ik het net ogende melders. Niet te groot, en een redelijk mooi uiterlijk, voor zover dat kan bij een rookmelder :-)

Risposta di dnd Fireprotect
Contact per e-mail was erg prettig en duidelijk.
Kreeg eerlijk antwoord op mijn vragen.
Producten zelf zijn nog niet geinstalleerd ivm
verbouwing, dus hierover kan ik nog niets melden.

Risposta di dnd Fireprotect
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.