dnd Fireprotect Recensioni 249

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 5 stelle su 5

Op de site stond dat alles op voorraad was, maar uiteindelijk kreeg ik na een paar dagen een deellevering. Bij mail contact hierover gaf men aan dat de overige producten een dag later kwamen. Tevens a... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goeie en snelle service. Had rookmelder afstand bediening en Co melder besteld. Deze werden snel bezorgd. Helaas werkte deze niet in combinatie met mijn oudere eerder aangeschafte rookmelders. Alles t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Voor ons een nieuw bedrijf maar met een aantrekkelijke aanbieding dus we hebben er 5 rookmelders besteld. Zeer snelle levering en het product ziet er goed en degelijk uit incl. een duidelijke handl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De bestelling was binnen twee dagen binnen. Het bleek heel simpel om de melders te actiever, te koppelen en aan te installeren. Ik ga nu voor onze VvE 200 melders bestellen die ook door D&D geplaats... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 4 stelle su 5

Snelle levering en eenvoudige installatie

De rookmelders werden snel geleverd en waren eenvoudig met elkaar te koppelen. Er is een duidelijke Nederlandstalige handleiding bij. Het enige minpuntje was dat ik wat extra gaatjes moest boren in de bevestigingsplaat om ze op de inbouwdoos van de vorige bedrade rookmelders te kunnen monteren.

5 dicembre 2025

Echt prima rookmelders

Echt prima rookmelders. Heb ze nu 4 jaar en je hebt er echt plezier van. Zo nu en dan laten ze even van zich horen, vooral s nachts. Nu is het punt bereikt dat ze maar onterecht blijven afgaan. Het geinige is dat je ze hebt gekoppeld, dus dat ze dan allemaal afgaan. Ik heb ze uitgeblazen, uitgezogen. Niks helpt. Uit boosheid een maar beneden gegooid. Doet het nog. Een trap erop gegeven om ze maar definitief stil te krijgen. Gaan gewoon door. En nu, na een dag in een emmer water, werken ze alle 3 nog gewoon. Gelukkig is nu het geluid gedempt. Maar ze pingelen rustig door. Dus je kan zeggen wat je wil, het is wel een degelijk product! Jammer alleen dat ze zo irritant luid zijn, maar dat zal de bedoeling wel zijn. Al worden de kinderen er niet wakker van! En nu maar weer shoppen voor nieuwe!

Edit; De rookmelders maakten na anderhalve dag in de emmer met water nog gewoon geluid.. Dus zelfs na de bluspogingen bij een brand, vermoed ik dat de melders nog gewoon doortingelen! Toch na het onverwachte afscheid van de rookmelders, mis je op een gegeven moment toch wel het gevoel van veiligheid. Er zijn mij 3 nieuwe rookmelders toegestuurd. Echt keurig en snel opgelost en tot op heden zijn wij nog niet weer gestoord in onze nachtelijke uren. Zo'n stukje klantenservice verdient dan toch even upgrade van 4 naar 5 sterren!

23 giugno 2025
Non scritta su invito

Risposta di dnd Fireprotect

Bedankt voor je uitgebreide review Jelle! Fijn om te horen dat je al 5 jaar plezier hebt gehad van onze rookmelders al begrijpen we dat het op een gegeven moment frustrerend wordt als ze blijven afgaan, zelfs na een val van de trap en een emmer water 😉.

We lossen dit natuurlijk graag netjes voor je op. Als je ons even een mailtje stuurt met je bestelnummer en adresgegevens naar info@dnd-fireprotect.nl, dan zorgen wij dat er kosteloos drie nieuwe rookmelders jouw kant op komen. Bedankt voor het delen van je ervaring en voor je vertrouwen in onze producten!

Rookmelders

Ik had 4 koppelbare rookmelders gekocht ,snelle levering .
Duidelijke uitleg bij de spullen en makkelijk te monteren .
En een gratis rookmelder.
Helemaal top.

8 aprile 2025
Valutata 4 stelle su 5

Helaas een week geen levering i.v.m. carnaval

Aangepaste review na contact met webshop.
Enige overblijvende minpunt was dat pas na het bestellen en betalen bekend werd gemaakt dat er een week niet geleverd werd i.v.m. carnaval.
Ook dit belooft de webshop in de toekomst anders aan te pakken.

4 marzo 2025
Non scritta su invito

Beste R.A. Steenbergen

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat het vervelend kan zijn als een bestelling door carnaval vertraging oploopt. We proberen dit altijd zo duidelijk mogelijk te communiceren, en we zullen hier in de toekomst nog scherper op letten.

Wat betreft uw opmerking over onze contactgegevens en voorwaarden:

Al deze informatie (verzendbeleid, retourbeleid, algemene voorwaarden, contactgegevens) is voor het afrekenen al zichtbaar. Tijdens het bestelproces komt u deze gegevens tegen voordat u betaalt.

Daarnaast is onze contactpagina altijd beschikbaar met e-mail, telefoonnummer en KvK-gegevens.

Mocht u door de vertraging uw bestelling niet meer willen ontvangen, dan had u ons altijd even kunnen mailen om de bestelling te annuleren. We denken graag met onze klanten mee en zoeken altijd naar een passende oplossing.

We hopen dat dit uw zorgen wegneemt. Mocht u tevreden zijn met onze uitleg, dan zouden we het enorm waarderen als u uw review wilt herzien. Uiteraard helpen we u graag verder als u nog vragen heeft.

D&D Fireprotect
info@dnd-fireprotect.nl

Goede apparatuur en levering

Bestelling ging goed en levering na betaling binnen enkele dagen. Betaling via IDeal niet mogelijk. Wel aardig dat er een extra brandmelder als cadeau wordt meegegeven.

6 gennaio 2025

Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent met de apparatuur en de snelle levering. We nemen je feedback over iDeal mee voor verbetering. Hopelijk tot de volgende keer!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più