Valutata 1 stelle su 5

For 8 years they have refused to delete my company records which keep directing new clients, online search results etc to a competitors phone number, website and street address. No humans t... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Rufte mehrmals an. Sehr aufdringlich ohne zu benennen was er wollte. Forderte lediglich Auskünfte über unser Geschäft. Wozu wollte er nicht nennen. Ich machte klar und deutlich daß wir in allen was wi... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Unfortunately, this company has been taken over by marketers for garbage or scam b2b services. Once your company is listed, it's a barrage of spam phone calls and texts. They treat your company's i... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

No customer service at all! Fields to enter information doesnt work on their page, no email to contact and chat box just spins around in AI loops... I mean what for to be in business if zero loves giv... Leggi di più

1. Servizi per le imprese

Scritti dall'azienda

Dun & Bradstreet, Inc. is a company that provides commercial data, analytics, and insights for businesses.

1,1

1 stella

Ha risposto al 53% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Bedrägari

Oseriöst företag som lurar företag och binder upp kunder på abonnemang utan att säga något.

4 ottobre 2024

Hej Peder,

Tack för din recension!

Självklart ska vi inte binda upp företag på tjänster som inte önskas. Vi vill gärna titta närmare på din upplevelse, skulle du kunna skicka ett mejl till info.se@dnb.com med lite mer information?

Det går även bra att ringa oss på 08-558 059 00.

Önskar dig en trevlig helg!

Valutata 5 stelle su 5

Först upprörd sedan lugnad

Blev precis som ni andra först upprörd, VEM har begärt en kreditupplysning på mig?! Men sen när jag läser vidare att jag faktiskt kan gå in på Kivra och se just VEM. I mitt fall var det Uppsala Auktionskammare. Om jag ska bli sur på någon så är det auktionskammaren som kollar upp mig innan jag ens har lagt något bud.

7 novembre 2024

Hej Eva,

Tack för din recension!

Precis som du skriver så framkommer det alltid i upplysningskopian vem beställaren är.

Önskar dig en trevlig torsdag!

Valutata 1 stelle su 5

Riktigt obehagligt företag somm upplevs…

Riktigt obehagligt företag somm upplevs som bluff. Jag har ingen som helst inblandning eller varit i kontakt med dom. Och helt plötsligt dyker en kreditupplysning upp, upplevs skrämmande och deras hemsida ser ut som någon från flingpaketet. V

5 novembre 2024

Hej Maria,

Tack för din recension!

Om du har mottagit en upplysningskopia av oss innebär det att en av våra kunder har begärt ut information om dig. Detta kan exempelvis vara för olika typer av abonnemangstjänster eller fakturaköp. Lite längre ner på din upplysningskopia framkommer det vilket företag som har begärt ut informationen.

Om du anser att upplysningen är genomförd på felaktiga grunder eller/och vill veta orsak till beställarens förfrågan av kreditupplysningen, ber vi dig i första hand att kontakta det företag som står som beställare/frågeställare i upplysningskopian som du har mottagit.

Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller funderingar.

Du når oss helgfria vardagar mellan klockan 10-15 på telefon, 08-558 059 00.

Önskar dig en trevlig onsdag!

Valutata 5 stelle su 5

Dun og Bradstreet havde fået tilsendt…

Dun og Bradstreet havde fået tilsendt oplysninger fra 118.dk, som var delt uden mit samtykke. D&B var uden skyld, med tog sagen alvorligt. Malene fra Customer Service kastede hvad hun havde i hænderne og fik hurtigt rettet op på sagen, også hos 118.dk. Rigtig god service.

31 ottobre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Trodde ikke det var lov , reserver dere asap !!

Trodde dette kun var kreditvurderng ...MEN

Men får bekreftet at de selger dine personopplysninger til hvem som helst.
Ikke rart telefonen begynte å ringe 2-3 anger pr dag etter jeg økte lånet på hytta .
Jeg har skjult nr uten mulighet å søke opp.

Makan til frekkhet i dagens samfunn !!

28 ottobre 2024

Hei Kvive,

Dun & Bradstreet Norge AS har lov til å videreformidle navn og adresser, men kun navn og adresser som ikke har reservasjon i Brønnøysundregisteret.

Alle registrerte har til enhver tid rett til å reservere seg mot at deres navn/adresser blir utlevert og brukt til markedsføring. Dette gjelder både generelt i Brønnøysunds sentrale reservasjonsregister, og også internt hos Dun&Bradstreet.

Det er flere varianter å reservere seg i Brønnøysunds sentrale reservasjonsregister på og du har tilgang til alle via denne linken: http://w2.brreg.no/reservasjon/.

Dersom du i tillegg ønsker å reservere deg mot behandling av personopplysninger for direktemarkedsføringsformål i Dun&Bradstreets interne reservasjonsregister, kan dette gjøres via denne linken: https://www.dnb.com/nn-no/kontakt/kundeservice-privat/min-side/

Valutata 1 stelle su 5

WARNING DO NOT WASTE YOUR HARD EARNED MONEY WITH THIS COMPANY!!

I GUESS WE AS BUSINESS OWNERS ARE FORCED TO DO BUSINESS WITH THIS COMPANY TO OBTAIN BUSINESS CREDIT BUT I DONT MIND TELLING YOU THAT THEY HAVE THE MOST WORST CUSTOMER SERVICE ONE HAS EVER SEEN EVEN THE FEMALE MANAGER NICOLE MOORE I JUST SPOKE WITH WHO SIMPLY REFUSED TO DO HER JOB AND LIED TELLING ME THAT ALL OF MY BUSINESS INFORMATION WAS CORRECT WHEN IN FACT IT WAS NOT!! HOW SAD IS THE CULTURE IN THIS COMPANY IS TO LIE TO, HANG UP ON AND BEHAVE IN A SUCH A WAY YOU’D THINK THEY ALL HAVE NO EDUCATION AND JUST WAS RELEASED FROM PRISONS. ENOUGH IS ENOUGH IT’S TIME TO FIGHT BACK AT THESE GOD AWFUL COMPANIES HANDING OUT CUSTOMER SERVICE FROM HELL!! MY ADVICE IS TO RECORED EVERY INTERACTION WITH THEM AND EXPOSE THEM ON EVERY SINGLE SOCIAL MEDIA PLATFORM KNOW TO MAN SO PEOPLE WILL NOT WASTE THEIR MONEY ON THIS AWFUL COMPANY’S BEHAVIOR. BEWARE AND DONT SAY I DIDN’T WARN YOU!!

24 ottobre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Fick erbjudande om att fortsätta…

Fick erbjudande om att fortsätta prenumerera på tidningen Justitia och få Ekonomifakta på köpet. När orderbekräftelsen kom, gällde den endast Ekonomifakta. Kontakta säljaren, som skulle korrigera bekräftelsen. Inget nytt mejl, med korrigering. Kontakta då huvudkontoret, fick ett ärendenummer. Bad om att få makulera beställningen. Men, ingen återkoppling. Idag, dök Ekonomifakta upp i brevlådan till en kostnad av 2.395kr. Bluff och båg, anser jag. Då, dom inte behagar svara på mitt mejl och återkoppla till mitt ärende

22 ottobre 2024

Hej Birgitta,

Tack för din recension!

Jag vill börja med att be omursäkt för den bristfälliga kommunikationen från vår sida. Så skall det inte gå till! Ärendet är nu eskalerat hos vår kundservice och en kollega kommer att höra av sig till dig inom kort.

Med vänlig hälsning,
Gabriel

VARNING

VARNING! Kreditupplysning mitt i natten och undrar varför när man inte har har.med företaget att göra! Undra vad det ska försöka göra?

Fick mejl om en kreditupplysning mitt i natten. Har aldrig hört talas om företaget tidigare och definitivt inte handlat något därifrån.

Jag kommer även att polisanmäla och råder er andra att göra likadant ä när jag. Och till er kräk till människor som ligger bakom denna scam/bedrägeri-sida, ni borde skämmas ögonen ur er. Jag undanber mig ert standardsvar

19 ottobre 2024

Hej Dan,

Tack för ditt inlägg!

Om du anser att upplysningen är genomförd på felaktiga grunder ber vi dig i första hand att kontakta det företag som står som beställare/frågeställare i upplysningskopian som du har mottagit.

Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller funderingar. Du når oss helgfria vardagar mellan klockan 10-15 på telefon, 08-558 059 00.

Önskar dig en trevlig måndag!

/Gabriel @ Dun & Bradstreet

Betrügerische Firma die Daten an 3. Verkauft

Geben sich als Wirtschaft-informationsdienst aus um Daten der Firma abzugleichen.
Dun & Bradstreet biete dann diese auf ihrer website an als Daten der Partner an und um diese an 3. zu verkaufen.
Betrügerische Masche.

17 ottobre 2024
Valutata 1 stelle su 5

De har skrivit falska uppgifter om vårt…

De har skrivit falska uppgifter om vårt företag och skickat till andra företag.
När jag ringde från vilka källor de har fått information jag har fått svar att deras analytiker har fattas beslut?

11 ottobre 2024

Hej Evelina,

Tack för din recension!

Om du anser att vi har felaktiga uppgifter om ditt bolag är du välkommen att skicka in en rättelse till info.se@dnb.com. Det går även bra att ringa oss på 08-558 059 00.

Önskar dig en trevlig måndag
/Gabriel på Dun & Bradstreet

Valutata 1 stelle su 5

This company has a doubtful way of making money

Google requires me to give them a DUNS-number from Dun & Bradstreet. That is a useless number they give to each company automatically for absolutely no reason.

Now I have to pay Dun & Bradstreet 15 euros just to get an automated email with a worthless number from their database I never gave permission to be in.

I think it's a scam, basically.

Apart from that: how on earth is Dun & Bradstreet allowed to keep and sell my information without my consent?

9 ottobre 2024

Fragwürdige Datenweitergabe

Habe letztens Werbung einer Firma (Metro) erhalten, welche auf ein eine andere Firma (Firmen-Radar) hinwies, von der sie diese erhalten hatte.

Nachdem ich die Firma "Firmen-Radar" angeschrieben und ihnen meinen Widerspruch mitgeteilt hatte, erhielt ich ein Standardschreiben, in dem darauf hingewiesen wurde, dass sie wiederum mit den Daten von Dun & Bradstreet arbeiten würden.

Dun & Bradstreet kenne ich überhaupt nicht und habe dieser Firma auch nicht (zumindest nicht bewusst) meine Daten zu Werbezwecken übergeben.

Macht für mich einen sehr dubiosen Eindruck und ich bin gespannt, ob die mir sagen, woher sie meine Daten haben...

30 settembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

How is this company allowed to publish…

How is this company allowed to publish peoples personal data/information on the worldwide web without their knowledge or consent? Also store detailed personal information on their databases? Just makes a mockery of the data protection act/law. Organisations like the AEPD seem unable to do anything to stop this. Are D&B just too big? I only found out my details had been published on their websites because I started receiving a lot of contact form scammers, so I investigated and found D&B/Informa/Einforma websites with a whole page of all my details - address, phone number, email, tax ref etc.. They probably have my bank details on their database. As most people know once your personal information is on the web that is it. Trying to get them to remove this information - well they are prepared with slippery individuals in place, armed with prewritten template letters with extracts from data protection law. They must get daily complaints. Where are they getting this information from?

Well done D&B you have created a convenient website/s for every scammer - a one stop shop for scammers. It's only fair I dig up everything I can find on D&B, Informa, Einforma and publish it on a website/s. Obviously your employees won't mind a mention by name with their personal details below!! What a word we live in.

23 settembre 2024

HORRIBLE

HORRIBLE! I'm not sure where they get their information from but its wrong, wrong and wrong. I asked that they remove my address from another unrelated business page on their site because we had nothing to do with them and it was like pulling teeth. 2 phone calls and an email and the person on the phone didn't grasp the concept that I had no idea what the other business correct address was and that if they wanted to find it they need to do the following things.....

25 settembre 2024

Bluff

Säljare ringer om att köpa ett diplom. Som sedan visar sig vara ett abonnemang som löper 12månader. därefter får man en ny faktura om man inte sagt upp det minst 1 mån innan det löper ut.

Oseriöst företag som inte värderar sina kunder.

25 settembre 2024

Hej Jonatan,

Tack för din recension.

Jag beklagar den tråkiga upplevelsen, så skall det självklart inte gå till! Vi kommer att titta närmare på detta internt för att se vart i ledet det har brustit.

Ser att tjänsten nu är avslutad och att du inte kommer att bli debiterad.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

Önskar dig en trevlig helg!
/Gabriel @ Dun & Bradstreet.

WILL NOT UNSUBSCRIBE ME

Dun & Bradstreet has been sending me unwanted emails for the past FOUR years and will not stop despite many phone calls and emails. I even got to their Executive Response Team, which is supposed to be the end of the line, but after months and months, I am still receiving unwanted emails. And now they found one of my other business email addresses and is sending to it too! Double spam!
In order to unsubscribe, you have to go on their website and provide all of your phone numbers - huh? Another scam way to get your data!
Today I filed an FTC Fraud Report. Maybe if enough people report them to the government, action will be taken.
Does anybody even check D&B reports any more?

14 settembre 2024

Maktmissbruk

Hur kan ett företag bedriva hetsjakt mot små enskilda bolag, mitt är väldigt litet men helt utan
Anmärkningar, bra vinstmarginal.

Dom rapporterar varje månad till 2 av mina 10 leverantörer att Scoringen är
”Väldigt hög risk för konkurs”

Hur ska vi stoppa dom?? ARN!!!

13 settembre 2024

Hej Ulf,

Självklart bedriver vi inte någon hetsjakt mot mindre bolag. Det finns flera parametrar som spelar in när scoring sätts utöver ett bolags nuvarande ekonomi.

För mer information om scoring, vänligen kontakta oss på telefon, 08-558 059 00 eller genom att mejla oss på info.se@dnb.com.

Önskar dig en trevlig helg
/Gabriel på Dun & Bradstreet

Väldigt dåligt företag

Väldigt dåligt företag. De övertalar dig att använda tjänsten och låter dig sedan inte säga upp den. De gör allt för att du ska betala. Tre år sedan de skickade en faktura till mig som jag inte vill ha.
Undvika dem!

Jag ringde er och ni sa att jag måste betala förskottet i slutet av nästa år!
så skriv inte dumheter här!

6 settembre 2024

Hej Pavel,

Tack för din recension.

Om du av misstag har fått en faktura för en tjänst som du inte använder ber vi om ursäkt. Självklart kan du som kund välja att avsluta våra tjänster när du inte längre är i behov av dem.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar

Du når oss helgfria vardagar mellan klockan 10-15 på telefon, 08-558 059 00.
Önskar dig en trevlig sommar!

/Gabriel @ Dun & Bradstreet

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più