Meget handler om tryghed og tillid i sådan en samtale. Der åbnes - måske lidt sært, men bundreelt med at understrege at samtalen er fortrolig. Det er fedt! Derudover virker det til at være kompeten... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Perfekt sparing - hvor jeg blev holdt fast til en beslutning om hvad jeg vil gøre med min karriere dukkede op - super - 1000 tak 😌
L'azienda ha risposto
Jeg har brugt DM’s karriererådgivning til at få sparring på ansøgning og CV en håndfuld gange nu. Og hver eneste gang er jeg blevet mødt af kompetente rådgivere som giver brugbar feedback på en... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Rådgiver var super sød og enormt god til hurtigt at skabe kontakt. Jeg oplevede dog indholdet som meget generelt og ikke så specifikt målrettet min situation
DM er en fagforening, der former fremtiden sammen med 75.000 akademikere. Vi arbejder for, at vores medlemmer kan skabe et meningsfuldt arbejdsliv med plads til både karriere og privatliv. Vi tror på, at forandringer er noget, vi opnår i fællesskab. Vi hjælper med vilkår, løn, jobsøgning, karriereudvikling og meget mere. Hver måned afholder DM ca. 80 kurser, der kan udvide din horisont og give dig inspiration til dit arbejdsliv. Som medlem kan du spare penge på alt fra forsikring og bank til shopping og fritidsaktiviteter.
Peter Bangs Vej 30, 2000, Frederiksberg, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Kompetent og lyttende rådgivning

Risposta di DM
Konkret og konstruktiv vejledning som virkede ærlig og meget fremadrettet. Den tog udgangspunkt i mine forventninger til samtalen og mitt CV. Jeg fik den gejst og nye energi og optimisme til min videre jobsøgning som jeg havde håber på.
Den var delt op i konkrete punkt og tema som var enkle for mig at forholde mig til videre. Den zoomer ind på der jeg skal øge min indsats : ansøgningen og gav mig konkret vejledning til at skrive gode ansøgnigner

Risposta di DM
Jeg oplevede at konsulenten havde sat sig ind i det materiale, jeg havde sendt på forhånd, mødte mig anerkendende og det var en positiv oplevelse at sparre med hende om både cv og jobmuligheder - og også hvad der er værdier ift mit arbejde

Risposta di DM
Lokker medlemmer ind med at det koster 60 kr. om året. Forglemte en betaling og skulle en måned senere betale 280 kr. i rykkergebyr.
Vælg en fagforening der ikke straffer jer med en regning mange gange deres orginale pris hvis I forglemmer en regning.

Risposta di DM
Super skarp tilbagemelding på mit CV og min ansøgning, hvilket i høj grad har kvalificeret begge dele!

Risposta di DM
Marianne var en rigtig god sparringspartner. Hun bevarede en neutral holdning, men stillede de helt rigtige spørgsmål, for at få mig videre med mine overvejelser.

Risposta di DM
Min første karriererådgivningssamtale nogensinde var med DM i går, og den var overraskende god. Samtalen var meget i øjenhøjde og gav mig optimisme på min situation og karriere

Risposta di DM
Jeg kan varmt anbefale en karrieresamtale hos DM. Konsulenten, som jeg mødtes med, havde forberedt sig grundigt inden samtalen. Jeg fik derfor grundig feedback på både CV, Linkedin profil, samt masser af inspiration. Jeg oplevede desuden at blive mødt med en stor forståelse for både min faglige profil og uddannelse, samt min personlighed og det felt, som jeg søger job indenfor.

Risposta di DM
Detaljeret feedback til min jobsøgning på baggrund af CV og ansøgning. Jeg fik gode konkrete råd til, hvad jeg kunne ændre og en kærlig kommentar med på vejen om, at det er meget normalt at være ledig i en periode, men at der nok skal komme et job. Desuden følte jeg, at der var god tid til mig. Rigtig god oplevelse.

Risposta di DM
Jeg havde over en længere periode set DMs annoncer på sociale medier herunder Facebook og Instagram, hvor de reklamerer med at modtage 4x gratis biografbilletter, hvis man tilmelder sig deres fagforening.
Jeg synes, at dette tilbød lød godt, da jeg i forvejen manglede en fagforening og a-kasse, som studerende med 1,5 år tilbage af studiet.
Derudover lød tilbuddet bedre end det tilbud, som andre fagforeninger annoncerede. Det var derfor et win-win og jeg meldte mig ind i DM og MA blev jeg også automatisk tilmeldt.
Da jeg havde modtaget bekræftelse på begge indmeldelser, undrede jeg mig over, hvordan jeg ville modtage mine 4x gratis biografbilletter. Jeg kontaktede derfor MA, hvor jeg fik en hjælpsom kvinde i røret, som sagde, at jeg skulle kontakte DM . Hun gav mig herefter et telefonnummer, hvor jeg fik fat i en yderst irriteret medarbejder (allerede inden hun vidste hvad henvendelsen omhandlede).
Jeg spurgte hendes ligeledes, hvordan jeg ville modtage mine biografbilletter, hvorefter hun (yderst irriteret og surt) fortalte, at annoncen kun var målrettet folk som betalte fuld kontingent herunder ikke studerende. Dette fremgik ikke af annoncen og ej heller, da jeg via linket tilmeldte mig.
Jeg mener, at dette er falsk markedsføring og jeg har bestemt ikke lyst til af være en del af en fagforening (og ej heller a-kasse), som gør dette. Jeg fortæller derefter kvinden fra fagforeningen, at jeg gerne vil udmelde mig af fagforeningen.
Herefter spørger/konstaterer hun hånende, om jeg gerne vil udmelde mig, fordi jeg ikke får 4x gratis biografbilletter. Herefter svarer jeg et simpelt, ja. Rationalet bag min udmeldelse er præcis ligeså retfærdig som rationalet bag deres kampagne/annonce (altså at få flere kunder/medlemmer).
Hun siger igen i et stramt irriteret og vredt toneleje, at jeg ikke kan udmelde mig telefonisk.
På DMs egen hjemmeside er der et FAQ, til hvordan man udmelder sig fra deres fagforening online. Denne er mildest talt, ligegyldig, eftersom de blot referer til deres hjemmeside ingen guide vedrørende yderligere udmeldelse.
Det er nemlig hverken logisk eller nemt at udmelde sig via hjemmesiden. Endnu engang laver DM bondefangeri. Efter længere tids søgen finder jeg endelig den korrekte knap og kan udmelde mig af fagforeningen.
Det kan derfor konkluderes, at DM fører
1) falsk markedsføring i form af annoncer/kampagner, som ikke efterleves
2) negative kundeservice medarbejdere med attitude, som hverken er forstående og ej heller hjælpende
3) vildledende handels praksis, som er i strid med forbrugerrettigheder angående udmeldelse. Herunder at opsigelse bør være ligeså let/tilgængelig som tilmelding
Herunder kan det tilføjes, at DM specifikt annoncerer til unge eftersom de annoncerer på platforme som Facebook og særligt Instagram, hvor der må forventes at mange i målgruppen er studerende.
Ligeledes står det i annoncen/reklamen at “Lige nu får alle medlemmer en velkomstgave og XXX”. Det må vurderes at studerende også er medlemmer af fagforeningen. Eftersom der ikke foreligger krav om, at et medlemskab kræver betaling.
Update:
Mange tak for jeres opfølgende besked. Jeg har dog ikke modtaget en anmodning om at fremsende min e-mail

Risposta di DM
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos DM, da jeg bookede en CV- og jobansøgningssamtale. Samtalen var utrolig nyttig, og jeg fik konkret og brugbar feedback, som jeg kunne tage direkte med i min jobsøgning. Jeg vil helt klart benytte mig af denne service igen og kan varmt anbefale den til andre, der ønsker professionel vejledning.

Risposta di DM
Tak til DM for en superfin og helt igennem fantastisk sparring og forståelse hos Ole Grønne.

Risposta di DM
Meget effektiv samtale, som matcher mine personlige mål og behov.

Risposta di DM
Karrierevejledningen hos DM har været helt uundværlig for mig i min jobsøgningsproces – særligt efter jeg har været i kontakt med deres konsulent Jonas. Han har givet mig virkelig god feedback på både CV og ansøgning og hjulpet mig til at tale mig selv op. Jonas er detaljeorienteret, skarp og enormt konstruktiv. Jeg kan varmt anbefale at booke en samtale med ham - han får uden tvivl 5/5 stjerner!

Risposta di DM
Jeg havde en god drøftelse med konsulenten og fik nogle gode konkrete redskaber, at gå videre med.

Risposta di DM
Jeg kan varmt anbefale karriererådgivning hos DM BIO. Jeg blev mødt af en meget kompetent rådgiver, Silas, som gav mig konkret og brugbar sparring. Det har virkelig været en værdifuld oplevelse, og jeg vil klart opfordre andre til at få deres fagforening med i DM BIO, det kan klart virkelig betale sig!

Risposta di DM
Meget god vejledning omkring karriereveje og prioritering i livet her for at det kan lade sig gøre. Man føler sig hørt og tvivlen sættes til side til fordel for at vide hvad man vil.
Har derudover deltaget i 40+ webinarer og de er altid blevet afholdt professionelt af DM og oplægsholderen.

Risposta di DM
Vejlederen mødte mig med stor venlighed, og hun var velforberedt med gode råd ud fra mit CV og det jeg på forhånd havde bedt om at få ud samtalen.
Vi gennemgik en række punkter, og det gav mig nogle gode perspektiver og overvejelser. Følte mig tilpas til at åbne lidt op om usikkerheder jeg haft i min jobsøgningsproces, det var rart at få sat ord på i gode rammer.
Tusind tak for den gode samtale.

Risposta di DM
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.