Meget handler om tryghed og tillid i sådan en samtale. Der åbnes - måske lidt sært, men bundreelt med at understrege at samtalen er fortrolig. Det er fedt! Derudover virker det til at være kompeten... Leggi di più
Perfekt sparing - hvor jeg blev holdt fast til en beslutning om hvad jeg vil gøre med min karriere dukkede op - super - 1000 tak 😌
Jeg har brugt DM’s karriererådgivning til at få sparring på ansøgning og CV en håndfuld gange nu. Og hver eneste gang er jeg blevet mødt af kompetente rådgivere som giver brugbar feedback på en... Leggi di più
Rådgiver var super sød og enormt god til hurtigt at skabe kontakt. Jeg oplevede dog indholdet som meget generelt og ikke så specifikt målrettet min situation
DM er en fagforening, der former fremtiden sammen med 75.000 akademikere. Vi arbejder for, at vores medlemmer kan skabe et meningsfuldt arbejdsliv med plads til både karriere og privatliv. Vi tror på, at forandringer er noget, vi opnår i fællesskab. Vi hjælper med vilkår, løn, jobsøgning, karriereudvikling og meget mere. Hver måned afholder DM ca. 80 kurser, der kan udvide din horisont og give dig inspiration til dit arbejdsliv. Som medlem kan du spare penge på alt fra forsikring og bank til shopping og fritidsaktiviteter.
Peter Bangs Vej 30, 2000, Frederiksberg, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Empatisk og fuldstændig fantastisk samtale med engageret og indsigtsfulde Houda. Taknemmelig og følte mig set og hørt.

Risposta di DM
God oplevelse, mangler en dagsorden/ disposition for samtalen + for de muligheder der er bagefter
God sparring med en karrierevejleder der forholdt sig til min situation og faglige muligheder

Risposta di DM
Rådgiver var super sød og enormt god til hurtigt at skabe kontakt.
Derudover virker det til at være kompetent vejledning, der selvfølgelig benytter nogle 'tricks' for spille den konsulterede på banen, men det fungerer og er meget reelt og virker på ingen måde manipulerende.

Risposta di DM
Meget vidende, hjælpsom , psykologisk klog og med indlevelsesevne i den arbejdsmæssige situation som mødet handlede om. Stor ros.

Risposta di DM
Blev mødt af en konsulent, som tog min situation og overvejelser super seriøst. Fik et job dagen efter samtalen, da jeg brugte den strategi, som vi havde talt om.

Risposta di DM
Det var en professionel og grundig samtale om karriere og jobsøgning.

Risposta di DM
Mads var god til at møde mig der hvor jeg var i mine overvejelser om karrierestrategi, og give perspektiv og konkrete ideer.

Risposta di DM
Der er meget lang opsigelse på medlemskab, hvilket ikke er særlig tydeligt. Det betyder at du skal vide 4 måneder før du ønsker dit medlemskab opsagt, at du vil dette, men det skal også passe med deres kvartaler.
Ved overgangen fra studerende til færdiguddannet lavede de også fejl i opkrævningen af medlemskab. Den måned jeg blev færdig talte de ikke lige med som studerende i første omgang, selvom dette tydeligt frengik af de oplysninger jeg gav dem. Jeg måtte derfor kontakte dem. Jeg havde også meldt mig ud, da jeg var blevet færdig, men dette var så ikke gået igennem. Heldigvis opdagede jeg så det i forbindelse med kontigent opkrævningen, så jeg kunne nå at få det igennem inden deadlinen - ellers havde det kostet mig 1200 kr.
Jeg betalte mit kontigent, som heldigvis blev justeret. Desværre har de så lavet endnu en fejl og tilbagebetalt noget af det, så jeg lige kunne få lov til at lave en overførsel tilbage til dem.
Der er ikke særlig godt styr på det hos DM, så jeg håber det bliver bedre.

Risposta di DM
Jeg fik god og konstruktiv sparring på de spørgsmål og overvejelser jeg havde brug for at vende med min fagforening.

Risposta di DM
Inspirerende samtale med gode råd til, hvordan jeg kom videre i mit arbejdsliv.

Risposta di DM
Meget vidende rådgiver, der forstår den vigtige balance mellem empati og nudging. Lytter og giver feedback. Giver idéer og fortæller, hvordan nye tiltag konkret kan realiseres - og booster motivation med venlighed og humor.

Risposta di DM
Og hver eneste gang er jeg blevet mødt af kompetente rådgivere som giver brugbar feedback på en utrolig kærlig og respektfuld måde.
At jeg så derudover er gået fra alle samtalerne med en markant bedre ansøgning, er heller ikke ligegyldigt.
Kæmpe tak!

Risposta di DM
God sparring og frisk inspiration til jobsøgningen og jobsamtalen. Kan klart anbefale at booke en karrieresamtale, også selvom konsulenten måske ikke er ekspert i ens eget fag