Overholder ikke aftaler. Holder en hen med at de kommer, men det gør de ikke. Useriøst og uprofessionelt. Vi nåede aldrig at få en rengøring.
Scopri cosa dicono le persone
Vi har arbejdet sammen med Ditlev-Rent i et par år nu, og samarbejdet har været en fornøjelse fra dag ét. De er professionelle, pålidelige og altid klar til at hjælpe, hvis der er behov for det. Ko... Leggi di più
Vi har været kunder i årevis til ugentlig rengøring af vores hjem. Det er fast venligt personale, der kommer som aftalt. Rengøringen inkluderer alt det vi forventer, inklusiv køkken, bad og gulvvask.... Leggi di più
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Ditlev Rengøring. De leverede en grundig og professionel rengøring, hvor der virkelig var fokus på detaljerne. Kommunikationen var let og tydelig fra start... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Ditlev-Rent.dk ApS er ejet af Dionna og Christian Ditlev. Vi har i mere end 20 år arbejdet professionelt med rengøring i både offentligt og privat regi.
Informazioni di contatto
Tinghøjvej 5, 3650, Ølstykke, Danimarca
- ditlev-rent.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Fantastisk dygtige og professionel…
Fantastisk dygtige og professionel mennesker som altid yder deres bedste for at gøre deres kunder tilfredse, selvom det til tider kan være vanskeligt.
Kan varmt anbefale Ditlev-rent.dk
Total dårlig rengøring
Total dårlig rengøring, betaler 600 kr. pr. gang, men de er her kun i en time, så det må man sige er en rigtig god timeløn.
1 time for at gøre 124 m2 rent?
Jeg har spurgt om hvor land tid de regner med det tager at gøre 124 m2 rent, men deres svar er
"Nej vi regner ikke i tid, prisen på opgaven er regnet ud fra m2. Vores med arbejdere er månedslønnede og derved undgår vi at hænge os i tider."
Dette betyder reelt set at deres medarbejdere arbejder på akkord, hvilket forklarer hvorfor de er så "hurtige"
Da vi altid finder mangler efter de har været her, f.eks. beskidte bundventiler i alle vaske, emhætten er ikke rørt.
Vi har en dækserviet til kattes mad liggende i køkkenet, der bliver ikke gjort rent under, for som de skriver i en anden mail:
"Ang. dyrefoder på gulvet, må I fjerne det fra gulvet, så vi kan gøre rent under dækkeservietten."
Kunne man give mindre en en stjerne gjorde jeg det :o)
Deres rengøring er under alt kritik.
Deres rengøring er under alt kritik.
De bruger alt for kort tid – og kommer derfor hverken ind i hjørnerne eller er grundige nok på de store flader. Efter både støvsugning og gulvvask var der stadig snavset flere steder.
Der er ingen fleksibilitet til at gøre andet end en ikke nærmere specificeret normal rengøring.
Det er ikke muligt at få at vide hvad tid på dagen deres medarbejder kommer.
Medarbejderen lugtede meget kraftigt af røg, i sådan en grad at man kunne lugte hvilket rum han befandt sig i.
Disse ting klagede vi skriftligt over, og aftalte med Ditlev rent at de kunne komme endnu en gang, og så ville der blive rettet op på alt andet end rygningen, hvilket vi accepterede, men da de havde været der 2. gang, så var vi stadig på ingen måde tilfredse med resultatet, og fandt at 40 min på at rengøre et hus på 105 kvm fra ankomst til afgang – og kun 10 min til støvsugning var påfaldende lidt.
Vi ringede og lavede en reklamation inden for 30 min efter manden var gået, men deres besked var "at de ikke agter at gøre mere ved sagen", trods vi tilbød at de ved selvsyn kunne konstatere niveauet og rette op på det.
De sender naturligvis en faktura alligevel, selv om vi lavede en indsigelse, så sender de ydermere sagen til inkasso, trods det ikke er lovligt.
At de så ikke tager flere privatkunder ind som kunder gør bare at andre ikke bliver snydt, derfor får de en stjerne for at forhindre flere mod deres useriøse rengøring.
Lukket for tilgang af nye privatkunder
Ved henvendelse får man pludselig besked om at de ikke længere tager privatkunder...
Tak for feedback... godt man ikke fik en aftale med det firma...
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.