Virkelig et fup firma.. Jeg købte en hårtrimmer hos mybeautylab til knap 300kr, da jeg modtager den viser det sig at være det billigste skrammel, som du kan købe på wish til 14kr. Sender den tilbage o... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
PAS PÅ!!!!! Købte vare, der blev leveret dagen efter. Returnerede varen ugen efter, dvs inden pengene for købet blev trukket på min konto. Pengene blev så efterfølgende trukket fra min konto, og tr... Leggi di più
Endnu en dårlig oplevelse med dette firma hold jer langt væk modtog en controller til min ps 4 den kom helt tydeligt fra Kina stikket faldt fra hinanden i løbet af 2 dage. Controller mister forbindel... Leggi di più
Ekstrem lang leveringstid (læs en måned). Dinegaver.dk kunne måske med fordel skrive dette på deres hjemmeside istedet for 1-2 dage, så er der ligesom forventningsafstemt. Vi har dog fået det, vi... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Hos Dinegaver.dk finder du alskens varer fra kendte mærkevarer til gode priser. Vi har altid nogle spændende varer på tilbud, som du kan købe til dig selv eller som gave til en af dine nærmeste. Du kan købe produkter indenfor skønhed, bolig, elektronik og meget mere. Vi har levering på kun 1-3 hverdage og hurtig kundesupport!
Informazioni di contatto
Marselis Boulevard 169, 8000, Aarhus C, Danimarca
- +45 71 99 52 81
- info@dinegaver.dk
- dinegaver.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Hold jer væk
Hold jer væk, FUP firma, man får ikke sine varer.
De kræver pengene og man modtager pakke nr. fra Dao, Men pakken bliver ikke sendt, har skrevet flere e-mail og får kun dumme svar tilbage på få af mine e-mail.
Skrev flere gange at jeg gerne ville annullere handlen ( efter at have læst herinde ) og nu hvor jeg stadig ikke har modtaget pakken, vil jeg gerne have mine penge retur, men hører intet.. Har en meget trist datter på 10 år, som har betalt med sine egne penge..
Kan godt lide at i svarer herinde og ikke på mine e-mail og i tager heller ikke jeres tlf ?? Jeg har ALDRIG fået en e-mail om at mine varer er forsinket ?? og bedt om mine penge flere gange, banken er på sagen nu.. Men vil da med glæde skrive til den e-mail du oplyser og få mine penge hurtigt muligt retur.
Emil har lovet mig mine penge tilbage, men stadig intet modtaget efter 2 uger :(

Risposta di Dinegaver
dette firma er fup og fidus
dette firma er fup og fidus, bestiller en vare der er på lager, pengene bliver trukket og jeg får en mail med track/trace, dette virker ikke og når man spørger til levering, så har de pludselig ikke varen på lager pga kinesisk nytår. Jeg har annulleret min ordre og ønsker penge retur - det er åbenbart heller ikke helt nemt!!!!
så køb aldrig noget her!!

Hold jer langt væk
Hold jer langt væk. Har bestilt varer for 2 uger siden, med leveringsfrist på 1-3 dage, og varerne er ikke kommet endnu!... trods gentagne henvendelser på mail... for tlf er lukket hver dag!.. meldes først om udsættelse grundet kinesisk nytår, så er varerne kommet og klar til afsendelse - hører intet, og ved henvendelse igen får man igen af vide at varerne er forsinket grundet kinesisk nytår (det varer f... længe),???!. De havde lige fortalt at varen var på lager og klar til afsendelse!?. Sagen er nu blevet anmeldt til rette instanser.
Hold jer langt fra dinegaver.dk
Hold jer langt fra dinegaver.dk, virkelig dårlig service.
Jeg bestilte en ps4 controller midt i januar, der gik 3 uger inden den kom, men allerede efter 3 dage var pengene trukket. Jeg forsøgte at kontakte dem, men man kan ikke ringe dem op, så jeg sendte mail, og fik skrevet med en ansat. Han kunne fortælle at varen var i restordre, da den endelig kom, var den i stykker, og jeg mailede igen at jeg ville gøre brug af mine 14 dages fortrydelsesret ret. Det var i orden, jeg skulle bare returnere den, det gjorde jeg så med post nord for tre uger siden. Da jeg ikke hørte noget fra dinegaver.dk eller havde fået mine penge retur, sendte jeg igen en mail, for at følge op på om de havde modtaget pakken og hvornår jeg kunne forvente at få mine penge retur, sjovt nok høre man overhovedet ikke mere fra dem. Jeg skal nok ikke forvente at se mine penge igen, men handler aldrig med dem igen.

Indsigelse lavet
Godt træt af at blive ved med at skrive til Dinegaver, som er ren spild af tid samt standard svar.
Gør status på jeres lager i stedet for! CVR registreret taler for sig selv.Jeg vil ikke høre mere om det kinesiske Nytår, men have mine penge retur som jeg også skrev i d.18.02 19.02. Og i dag d.20.02 og i dag d.1 marts har jeg stadig ikke modtaget mine penge. Jeg fatter simpelthen ikke at det er muligt at drive en dansk virksomhed på den måde, samt trække folks penge inden noget er sendt!
Så er pakken sendt, så er den ikke sendt, så kommer varen MÅSKE på lager i denne uge, som også var sidste uge og forrige.
Så uprofessionelt har jeg aldrig set magen til.
Sender FAKE links til Track and Trace.. Tager lån i andre folks penge! Jeg kunne blive ved... Min datter er dybt ulykkelig grundet jeg konstant skal bortforklare hvor hendes squishies er henne!
Forbrugerstyrelsen er kontaktet og indsigelse lavet.
Jeg skrev fra starten af at hvis der gik 3 uger varen kom så kunne jeg selv bestille fra Kina. Og jeg har skam gjort brug af min fortrydelsesret. At varen er sendt med frimærker som I påstår er allerede et brud på handelsbetingelser. Og i svare jo ikke på jeres mails hver dag! Jeg kan dokumentere alt jeg har skrevet, ligesom i kan dokumentere det I har skrevet, bare ikke at jeres pakke er sendt med frimærker,som er på jeres ansvar..

Rigtig dårlig oplevelse.
Rigtig dårlig oplevelse.
Har for 3 uger siden bestilt varer, men har stadig ikke fået mine ting. Ved henvendelse får man bare en ny undskyldning, og de sidste 3 dage har man slet ikke kunne komme i kontakt med dem, hverken på mail eller tlf. Har nu bedt om pengene igen, men har selvfølgelig heller ikke fået svar på dette..

Hvad sker der lige
Hvad sker der lige. Har bestilt et par varer til mit barnebarn d. 4/2, pengene blev trukket d.8/2. Varerne skulle blive leveret inden for 1-3 dage. Det eneste jeg har modtaget er en ubrugelig mail. Linket virker ikke. Har sendt en mail og ringet til dinegaver, men ingen respons overhovedet. Det er squ da træls........ D. 22/2. Så er varerne ankommet. Super :-)

Det er det rene fup
Det er det rene fup. De hæver pengene men varerne kommer ikke. Telefonnummeret de har oplyst går direkte på en telefonsvarer hele tiden.
Køb IKKE her.

Lang leveringstid!!
14 dages leveringstid efter pengen var trukket og linket i afsendelsesmailen virkede ikke. Læs forretningens svar herunder. Derfor ændrer jeg nu min anmeldelse til 3 stjerner.

Så dårlig oplevelse
Så dårlig oplevelse og dårlig kundeservice!
For det første kom pakken ca 1,5 måned forsinket og undervejs fik jeg flere gange lovet at den kom næste uge.
En af de sidste gange lovede de så at sende en ekstra gave med min bestilling, pga den lange ventetid. Denne gave kom så heller aldrig.
Har dog modtaget min pakke, dog ikke den ekstra gave som lovet.

Risposta di Dinegaver
Hurtig respons og venlig service
Jeg fortrød købet af en controller da jeg opdagede at den ikke var original.
Jeg fik hurtig respons fra kundeservice og oplevede absolut ikke noget negativt.
Alt i alt rigtig god og hurtug service.
Jeg vil dog anbefale at i ikke benytter billeder af originale controllere, i og med at dem i sælger er kinavarer.

Dårlig service og varen kommer ikke
Dårlig service og varen kommer ikke
Pas på derude
Skulle have kigget herinde. inden jeg handle med dem👎
Bare lige til information
Så flot at dinegaver har kontakt mig herinde .men har stadig væk ikke modtaget min vare .de holder bare en hen .og sige de vil kontakte en .men nu er det over 4 uger siden jeg skulle have min vare .👎
Må sige de positive stjerner de har herinde . Må være for mennesker de kender
Håber ikke der er flere der hopper på deres måde at behandler mennesker på .ved at tages deres penge og ikke få det de har betalt for 😣

Køb ikke her
Bestilte to ting til min søns fødselsdag her 3 uger efter og trods utallige forsøg på telefonisk kontakt og e-mail har vi stadig ikke fået noget ej heller track and trace nummeret virker MEN pengene er trukket på kontoen.
Dårlig service og meget skuffet køber aldrig her mere.

Falske produkter
Købte en ps4 controller hos dem. Den var uoriginal og ikke trådløs. Ved nærmere eftersyn står der helt i bunden på varebeskrivelsen på deres hjemmeside at det er en uoriginal controller. Alle billederne er af en original trådløs ps4 controller, og den vejledende udsalgspris er på ,-499 svarende til en original controller. I mine øjne er der ingen tvivl om, at det er et bevidst forsøg på at vildlede kunder. Efter at have læst andre anmeldelser herinde er jeg ikke i tvivl.

Jaaaamen
Jaaaamen, alle de negative mennesker!! Jeg kan da nikke genkendende til noget af det, men de første tre varer jeg bestilte, kom til tiden og som aftalt. Mine mails og opringninger blev besvaret, da jeg mht min sidste bestilling måtte vente LIDT for længe. Efter en venlig snak med Emil, hvor jeg bad om et ærligt svar mht om varen var på lager eller ej. Det var den ikke, men efter et par "på mandag" modtog jeg min vare, og jeg vil klart anbefale at ringe til Emil og få en ordning, for du får en venlig modtagelse og behandling og alle disse negative stjerner er ikke fortjent. Jeg fik nedslag i prisen på den forsinkede vare. Det har jeg dog endnu ikke modtaget, men kan leve med det, da varen i forvejen var meget nedsat.

Vanvittig lang leveringstid
Jeg bestilte en vare d 10/1, og d 15/1 fik jeg besked på at den var afsendt, men indtil i forgårs var der ikke noget at spore på tracking nummeret. Hvilket betyder at den slet ikke var sendt. Så vær dog ærlige og sige at leveringstiden er lang. Det var en fødselsdagsgave som nu kommer 14 dage for sent.

Ufattelig ringe produkt
Ufattelig ringe produkt. Købte ps4 controller 1-3 dages levering. Det tog 12. Og den havde været pakket ud før.
Billede og beskrivelse i webshop er af den originale. Til sidst i txt står der OBS dette er en uoriginal controller og skal tilsluttes med USB stik. I beskrivelsen står der kan tilslutte headset med mini jack stik. Det kan man så ikke på det uoriginale kopipis i sælger. Ergo er det falsk varebetegnelse.
Bonderøvs firma. Fup og fidus. Hold jer fra dem.
Og nej smider loftet i skraldespanden, vil ikke have flere penge spildt på det fusker firma ifbm porto.
NB tjek altid trustpilot. Også selvom firma reklamerer med gode scores, for det har dinegaver. Dk trods skrevet på deres hjemmeside ikke.

Dårlig service
Jeg bestilte en ps4 controller torsdag d. 11/1-18. Mandag fik jeg en mail om at min var var på vej og jeg kunne spore pakken ved at trykke på forsendelses nr. Pengene er trukket! Men når man trykker på det nr er der ikke registret nogen hændelse. Og de reklamere med at man får varen i løbet af 1-3 dage. Jeg har forsøgt at ringe til dem men tlf svare siger at support er lukket pga sygdom. Jeg har skrevet en mail og på deres fb side. Men intet svar. Så lige nu er jeg godt gal og ved ikke lige hvordan jeg skal få mine penge igen.

Fup fup fup
Har været i dialog med Emil fra dinegaver.dk, da jeg desværre ikke modtog min controller inden jul, da den ankom, var det en kopi og ikke en original, som på billedet.
Fred være med det, Emil skrev til mig, at jeg bare kunne sende den retur også ville han refundere beløb samt Porto.
Sendte controller retur, og i dag kom pakken så tilbage til mig....ubekendt på adressen :-(

Det en ommer...
Med en lovning på lynhurtig levering og en “countdown” der fortæller hvornår varen forventes pakket skulle der ikke være problemer.
Jeg bestilte en julegave 13. december og får bekræftelse på SMS med det samme. Den 16. december kommer en SMS med besked om at min ordre er afsendt. Det er dog ikke muligt at spore den?
Den 20. december er forsendelsen endnu ikke modtaget og jeg beder pr. mail om en status. Mailkorrespondance fungerer fint. Telefon er dog ikke muligt. En telefonsvarer henviser til julelukket, trods det at datoen der oplyste på telefonsvarer ikke er nået endnu?
Pr mail er svaret at det ene af min i alt to produkter er i rastorder og først kan sendes mellem jul og nytår. Hvorfor har jeg så fået en SMS med besked om at varen var afsendt?
Da varen skal bruges som julegave og jeg er noget utilfreds med kundeservicen fra firmaet beder jeg om at få varen annulleret. Dinegaver.dk bekræfter på mail at ordren annulleres.
Den 29. december modtager jeg min pakke!
Måske jeg var uheldig?

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.