Virkelig et fup firma.. Jeg købte en hårtrimmer hos mybeautylab til knap 300kr, da jeg modtager den viser det sig at være det billigste skrammel, som du kan købe på wish til 14kr. Sender den tilbage o... Leggi di più
PAS PÅ!!!!! Købte vare, der blev leveret dagen efter. Returnerede varen ugen efter, dvs inden pengene for købet blev trukket på min konto. Pengene blev så efterfølgende trukket fra min konto, og tr... Leggi di più
Endnu en dårlig oplevelse med dette firma hold jer langt væk modtog en controller til min ps 4 den kom helt tydeligt fra Kina stikket faldt fra hinanden i løbet af 2 dage. Controller mister forbindel... Leggi di più
Ekstrem lang leveringstid (læs en måned). Dinegaver.dk kunne måske med fordel skrive dette på deres hjemmeside istedet for 1-2 dage, så er der ligesom forventningsafstemt. Vi har dog fået det, vi... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Hos Dinegaver.dk finder du alskens varer fra kendte mærkevarer til gode priser. Vi har altid nogle spændende varer på tilbud, som du kan købe til dig selv eller som gave til en af dine nærmeste. Du kan købe produkter indenfor skønhed, bolig, elektronik og meget mere. Vi har levering på kun 1-3 hverdage og hurtig kundesupport!
Marselis Boulevard 169, 8000, Aarhus C, Danimarca
- +45 71 99 52 81
- info@dinegaver.dk
- dinegaver.dk
Le persone hanno visualizzato anche
FUP FUP FUP!!!
FUP FUP FUP!!!! Jeg bestilte en panda d. 10/2, men har aldrig modtaget varen!!?? Jeg kiggede desværre først på trustpilot et par dage efter jeg havde bestilt, da jeg fornemmede noget var galt.
Man kan sjov nok ikke ringe til dem, og pr mail lovede de at annullere ordren. Det skete bare ikke, og modtog fake tracking nr og de hævede pengene.
Trods mange henvendelser til dem er de holdt op med at svare!!!!
KØB IKKE NOGET HOS DINEGAVER!!!!

Dinegaver.dk FUSK
Hele vejen igennem fusk!!!!!! ;-(
Har købt 2 squishy start februar - stor panda og stor lagkage, som vist på hjemmesiden på tilbud.
Pengene trækkes efter 1 uge.
3 uger efter flere beklagelser over manglende levering fra Kina grundet kinesisk nytår, tlefonlinjen duer ikke.
Får så tilsendt 2 squishy som ikke er de bestilte og til meget billigere penge( have pris af det betalte ).
Får herefter at vide herinde via truspilot anmeldelsen at jeg jo bare kan tilbagesende de forkerte varer!!!!! Skal jeg bruge tid og penge på at tilbagesende varer, som intet har at gøre med det bestilte???????
Og nu er hjemmesiden ændret ( har taget screenshot af tidligere hjemmeside til dokumentation ), så nu er den ene af de varer jeg bestilte ikke på hjemmesiden mere.
Hvorfor kan I ikke bare være ærlige mennesker. Sige at I ikke kan få varerne, sætte de rigtige varer som I sælger på jeres hjemmeside? Give pengene tilbage i stedet for at snyde folk gang på gang.
Jeg har stadig ikke fået mine varer, jeg har ikke fået pengene retur, og jeg forventes at sende 2 små squishy tilbage og bruge yderlig penge på retur fordi I ikke spiller med åbne kort!!!!!!!!!!!!!!!!!
Håber forbrugerklagenævnet tager sagen alvorligt.
Jeg har skrevet indlæg på facebook på Dinegaver som er blevet fjernet, så jeg skriver her og fraråder ALLE at handle på denne side.

Risposta di Dinegaver
Det var alt præcis som det burde være.
KOPIVARER, INGEN PENGE RETUR ELLER NOGEN VARER EFTER 6!
Jeg bestilte d. 1/2 en ps4 controller og d. 2/2 modtog jeg besked om at den var sendt - hvilket den så ikke var. Jeg ventede til d. 8/2 og skrev hvor den blev af og blev mødt af dårlige undskyldninger som lang leveringstid pga. kinesisk nytår osv. og jeg spurgte om det ikke var naturligt man gjorde opmærksom på det.
Jeg har flere gange kontaktet hjemmesiden frem og tilbage og skrev d. 19/2 at jeg ville have mine penge tilbage. De beklagede usikkerheden omkring min ordre og skrev at der ville gå 3-4 hverdage før pengene ville være på min konto. De er stadig ikke på min konto, og jeg har klaget til den mail der er oplyst på deres hjemmeside, også uden svar foreløbig.
KAN ABSOLUT IKKE ANBEFALES!!!
OPDATERING:
EFTER AT VÆRE LOVET AT FÅ MINE PENGE RETUR KONTAKTEDE JEG BANKEN OG HØRTE OM DE KUNNE SE OM DER VAR NOGET PÅ VEJ IND EFTERSOM DET VAR 6 DAGE SIDEN. NEJ, KUNNE DE IKKE. JEG LAVEDE EN INDSIGELSE OG PLUDSELIG LIGGER DER SÅ ET KOPIPRODUKT HOS DAO. JEG MÅTTE BRUGE PENGE PÅ AT SENDE DET RETUR, OG HAR ALDRIG FÅET SVAR PÅ DEN KLAGE JEG SENDTE TIL DINEGAVER.DK - JO AT DE VILLE RINGE MIG OP, ER SÅ IKKE SKET.
MEN DET ER LYKKEDES BANKEN AT FÅ MINE PENGE RETUR UDOVER DE 58 KRONER JEG MÅTTE BETALE FOR AT SENDE RETUR.
FUP, SVINERI OG KOPIVARER - ALDRIG HANDEL DER!!!
Jeg ved godt i NU skriver det er et kombatipelt produkt! Det gjorde i bare ikke da jeg bestilte!

mangler stadig vare
mangler stadig vare. Har mailet med jer 2 gange og hver gang regner i med at sende inden for et par dage... men har stadig ikke modtaget noget... vi kører nu på 3. uge!

KLASSISK SVINDEL & FUP
SVINDEL
Køb ikke her.
Oplyst FUP TRACK & TRACE. Man har straks trukket pengene -men aldrig sendt varen. Dinegaver opgav indledningsvis track and trace nummer med løfter om at varen var sendt. Track & trace nummer var fup. Efterfølgende oplyste Dinegaver at der var sket fejl og varen ville blive sendt. Det skete dog aldrig.
Endelig da vi ophævede købet -oplyste Dinegaver at pengene ville være returneret i løbet at tre til fire dage.
Pengene blev aldrig returneret. Siden har Dinegaver aldrig svaret på vore henvendelser.

Det er helt uacceptabelt
Det er helt uacceptabelt. Dinegaver har hævet pengene for mit køb i starten af februar, men har aldrig sendt varen. Den står som ordrebekræftet på deres ordreside. De svarer ikke, når man mailer til dem. Nu beder jeg banken om at returnere det hævede til mig. Amatører!

Risposta di Dinegaver
Lad være med at købe! Svindel
Lad være med at købe! Vi bestilte for 4 uger siden, pengene blev trukket med det samme og får konstant at vide, at varene blev sendt i går! Da vi bad om pengene retur, hørte vi aldrig noget fra dem.

LAD VÆRE OG BRUG. SVINDEL
Forfærdelig kundeservice, falsk reklame hvor de har billeder af et originalt playstation stik og når man så bestiller trækker de pengene med det samme men sender ikke produktet. Man afbestiller sin ordre efter 3 ugers venten og de lover at returnere pengene dette er så over en uge siden og de er stadig ingen steder at se. Der er nu lavet en indsigelse på dem og så håber jeg at de kan blive returneret. Snyd og humbug af et svindler firma..!

Risposta di Dinegaver
FUB OG SVINDEL..Jeg bestilte 4 squishys…
FUB OG SVINDEL..Jeg bestilte 4 squishys den 6/2-2018. I trak pengene på min konto den 13/2-2018. Jeg har mailet jer og i undskylder med kinesisk nytår!!! .. Vi har stadig ikke modtaget noget, mine børn er meget kede af de har brugt 400 kr. af deres fødselsdagspenge uden at modtage noget for dem.

Risposta di Dinegaver
Jeg vil ikke anbefale nogen at købe…
Jeg vil ikke anbefale nogen at købe her. Jeg har prøvet utallige gange at kontakte kundeservice uden held. Vi har hverken modtaget eller hørt noget omkring den vare vi har bestilt. Øv øv!

Risposta di Dinegaver
Absolut et fint sted at handle
Absolut et fint sted at handle. God service og hurtig levering.
Useriøst
Lade være med at handle med dem, de er totalt useriøse og trækker pengene næsten med det samme og skriver men til dem får men bare en plade og en sang fra de varme lande, pga. Kliniske nytår bla bla bla. men vi har printede en forsendelse label ud ja go dav... hvorfår skulle de dog gøre det pakken kommer da ikke hurtigere af sted af den grund og i værste fald (for dem selv) kommer de selv til at betale en fragt de ikke udnytter, så kan jeg da godt forstå det ikke køre for Dinegaver.dk

Risposta di Dinegaver
Jeg bestilte en vare for over en uge…
Jeg bestilte en vare for over en uge siden, og blev lovet 1-3 dages levering. Først i dag modtager jeg en mail om at varen er på vej, med et tracking-link, der ikke virker. Mon varen nogensinde dukker op?
UPDATE: Jeg har lige læst svaret fra butikken herunder - og det siger vist alt... Emil ved åbenbart godt, at de 1-3 dages leveringstid er utopi, men reklamerer fortsat med det på webshoppen. Hvis du overvejer at handle her, så... nej ... bare nej ...

Risposta di Dinegaver
Jeg har bestilt nogle gaver til min…
Jeg har bestilt nogle gaver til min niece fødselsdag. Det er nu 3 uger siden jeg bestilte dem, men for bare besked om der er lang leverings tid på mine vare pga kinesisk nytår. og selvom jeg bliver ved med at skrive til dem, for jeg bare nøjagtig den samme besked tilbage som en standart besked.
De trak pengene få dage efter bestillinger , og så kom med forklaringen er de ikke var på.lager
opdatering :
selvom den svare rigtig pænt herinde dem fra dine gaver.dk så betyder det ikke at de svare på de mails jeg skriver på dem. udover jeg siden sidst har fået en enkel.mail om at de bliver sendt i denne uge ( standart mail) de vil ikke.svare på den mail om jeg kan få mine penge retur? som han meget pænt nævner herinde. Det er virkelig et snyde firma

Risposta di Dinegaver
Hold Jer langt væk fra denne side!
Hold Jer langt væk fra denne side!! De trækker pengene for ordren med det samme, men sender ingen varer!! Utrolig dårlig service, tager ikke telefonen og svare ikke på mail, så må konkludere det er et fup & svindel firma 😡👎👎

Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse - utrolig lang leveringstid, ingen opfølgning, links der ikke virker, pengene trukket før afsendelse. Ikke anbefalelsesværdigt.
Helt vildt usselt!
Bestilte en panda squishy d.14/2 til min datter. Har i dag, d.25/2 stadig intet modtaget. Ville ønske, at jeg, inden jeg bestilte, havde læst herinde, hvilket fupfirma Dinegaver.dk åbenbart er! Hvor er det bare ringe, uacceptabelt og helt vildt usselt!

Fup firma, hold jer væk
Ligesom de andre, har de trukket penge fra mit kort, men har aldrig sendt varen. Man kan ikke ringe til dem. Og det sende den samme email gang efter gang. Det er åbenbart fup firma.
Lad være med at købe noget fra deres hjemmeside.