Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Absolut altid kaos, kommer ikke til tiden og altid forkerte varer, lidt trist, vi har prøvet det 5x i træk nu. Nu gider vi ikke mere

Valutata 4 stelle su 5

Absolut bedste pizzabunde i Hobro. Selv efter pizzaen er bkevet kold, er bunden -og ikke mindst kanten, sindsygt lækker. Både i smag og konsistens. Jeg vil gerne have fat i opskriften 😊 Pizzaern... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Bestiller 2stk burger-menuer til 123kr pr stk (barens chiliburger) Bliver opkrævet ca 350kr, og da jeg spørger til hvorfor ordren er næsten 50% dyrere end annonceret i deres menu og på skilte, s... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

MEGA DÅRLIG STIL…

MEGA DÅRLIG STIL…
Bestilte burgere til udbringning gennem JustEat og betaler. Burgerbaren ringer 15 min efter bekræftelsen og oplyser om at de altså ikke bringer ud så langt væk (13 min kørsel).
De har et samarbejde med JustEat der udbyder udbringning til min dør og aflyser derefter med begrundelsen om, at der nok er noget galt med JustEat. Så nu er det åbenbart JustEats problem og ikke deres, at radius går for langt ud. Manden i røret var ubehøvlet og ikke spor i undskyldnings-mote. Det var så mig der var noget galt med, siden at jeg ikke forstod at de altså ikke gad køre så langt, selvom jeg står med en bestillingsbekræftelse i hånden. Kunne ikke drømme om at sætte mine ben der🤨

1 novembre 2025

SCAM

Bestilte noget mad som blev annulleret med det samme hvor de sagde jeg ville få pengene tilbage inde for 2 dage, da der var gået en uge ringede jeg og spurgte hvornår pengene ville komme. De sagde undskyld og at pengene ville komme i dagen efter, derefter har jeg snakket med dem 10+ gange, hvor de siger de vil kontakte mig igen men der sker aldrig noget. Bestillingen er for over en måned siden og de bliver ved med at ignorere opkald og mails.

19 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Bestilte mad til levering 18.11.

Bestilte mad til levering 18.11.
Efter utallige meldinger om, at maden leveret senere, blev ordren afvist kl 20.25.
Totalt useriøs service. Hvis du vil undgå at blive skuffet, så lad være med at bestille mad her.

18 maggio 2025
Valutata 3 stelle su 5

Annulleret ordrer - igen

Dejlig mad, også derfor forsøgte jeg at bestille hos dem engang til. Men nu er det anden gang i træk de annullerer min ordre, måske fordi jeg bor lidt uden for byen, men jeg kender ikke årsagen. Mindste beløb for levering er selvfølgelig overholdt, ordren er også bekræftet af butikken, men begge gange har de annulleret ordren efter 10-15min. Simpelthen dårlig service. Hvis ikke i vil levere uden for byen, så skriv det dog på jeres hjemmeside, og fjern muligheden for levering hvis adressen er for langt ude for jer, eller sæt levering pris op. Jeg er skuffet:(

12 marzo 2025

Hobro

Super god service, de tager sig altid af sine kunder og levere Fremragende kundeservice vær eneste gang

21 febbraio 2025

Aalborg

Aalborg: Smagsoplevelsen fejlede ikke noget. Men det tog lang tid at få maden og medarbejderen havde mere travlt med at tage imod bestillinger end lave de ordre færdige til dem der havde bestilt.

Mens jeg ventede stod jeg og så hvordan ekspedienten kartede rundt med 1 ordre af gangen. Det der giver en stjerne var ene og alene, at hun godt nok havde handsker på - men det var det samme par der var i pengekassen, madvarerne, viskestykket på køleskabet, sveden hun tørrede af panden (godt nok håndryggen🙈).

Jeg var sulten, så jeg valgte at spise maden tros måden maden blev infiltreret med pengesedler m.m.

Har fortrudt jeg ikke spurgte hvorfor hun bar handsker, det gav absolut ingen mening.

Ps: burgeren blev kold inden fritterne blev færdige.

25 giugno 2024
Valutata 5 stelle su 5

Wow..helt målløs over at det her sted…

Wow..helt målløs over at det her sted før denne anmeldelse er 3,2 ..ærligt det bedste sted i Hobro uden tvivl ! Virkelig lækker mad og utrolig godt lavet ! Smilende personale og alt spiller
De folk der har skrevet noget negativt er vist nogle med ondt i røgen jeg har spist her 7 gange nu og er yderst imponeret og fedt i kommer til Aalborg !

30 marzo 2024
Valutata 5 stelle su 5

Vi har lige været der for første gang…

Vi har lige været der for første gang vi var helt klart rigtig godt tilfreds… det smagte rigtig godt lækre pommes hvert fald de almindelige som jo er sådan nogle tykke håndlavede noget og dip er også hjemmelavet god mad fra bunden af… jeg syntes ikke det er billigt da vi kiggede tænkte jeg det var godt nok dyrt… men når man så får maden så jow jow det stadig mange penge men maden er klart det værd… servicen er rigtig god søde menesker som gerne vil gøre det bedste for at yde den bedste service… og ja de kan muligvis lave fejl det kan vi alle… men det er et lækkert sted

11 ottobre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Engang var det Byens bedste fastfood sted.

Byens bedste fastfood sted.
Ja de fejler nogen gange, men jeg har aldrig oplevet problemer, med kompensation eller lignende.
Kommer der jævnligt og er altid tilfreds.
Desværre gik det slemt ned af bakke, da ejeren kastede kærligheden på et andet nyåbnet sted.

15 settembre 2023
Valutata 4 stelle su 5

Absolut bedste pizzabunde i Hobro.

Absolut bedste pizzabunde i Hobro.
Pizzaerne er lækre, med gode råvarer og smagfuld tomatsovs.
Vi bestilte til levering, og desværre blev pizzaerne leveret 45 minutter senere end lovet. Lidt øv på en hverdag.
Der er plads til forbedringer på leveringsdelen. Maden var varm da den ankom, så enten var hele køkkenet forsinkede, eller også lavede de nye pizzaer til os, inden de blev kørt afsted.
Vi håber på hurtig levering næste gang vi bestiller mad derfra 🙂

14 settembre 2023

Mega fedt sted

Fedt lille sted. Vi kom lige efter de havde åbnet og bestilte to burgere - ca. 15 minutter efter var de klar.
Mega god betjening; da vi stod og kiggede på deres menukort, gjorde de os opmærksom på, at der var sket en pris stigning på 6 kr, så vi blev ikke overraskede, da vi skulle betale. Burgerne var gode og saftige. Det er synd at stedet er så småt.

23 luglio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Bestiller 2stk burger-menuer til 123kr…

Bestiller 2stk burger-menuer til 123kr pr stk (barens chiliburger)

Bliver opkrævet ca 350kr, og da jeg spørger til hvorfor ordren er næsten 50% dyrere end annonceret i deres menu og på skilte, så prøver de at bilde mig ind, at de priser ikke gælder når man ringer. Efter midt tovtrækkeri fik jeg de 100kr retur..

Mens jeg ventede på maden, skulle 3 andre hente mad også, og samtlige kunder havde fået forkert mad eller så manglede der noget.. Så vil råde folk til at tjekke maden, inden man kører, og tjek kvitteringen også..

30 giugno 2023
Valutata 1 stelle su 5

Hvor skal man overhovedet begynde?

Hvor skal man overhovedet begynde?
Første gang bestiller vi for omkring 800kr til kl. 17.15, pizzaerne var færdige kl. 19 og da pizzaerne var færdige var burgerne iskolde. Derudover var det ovenikøbet de forkerte. De tilbyder så første gang at rette op på fejlen og give en ny omgang.
Anden gang bestiller vi for over 1000kr og kun 3 ud af de 12 ting der er bestilt er korrekt. De bliver igen kontaktet og har herefter ikke andet at sige end de beklager. Simpelthen elendig service. Derudover er maden overhovedet ikke pengene værd kontra pris. Der er mange andre steder i byen og til bedre pris der er værd at besøge.

3 marzo 2023
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più