Rigtig god oplevelse med Din Apoteker. Bestilte for første gang sent torsdag aften (betalte online) og fik leveret min astma medicin fredag eftermiddag fra Enghave Apotek og pga. COVID-19 satte den ve... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Bestilte panodil junior. Skulle logge ind med MitID for at bekræfte at min alder var over 18 år - god måde at styre det på👍 Havde lidt udfordringer, fordi ordren ikke ville gå igennem, når jeg vil... Leggi di più
Man kan ikke rette i mængde i indkøbskurven. Ikke så overskueligt mht recepter. Indkøbskurven blev tømt, efter jeg havde oprettet profil. Betalingsvinduet strejkede. Visse varer kan ikke søges frem på... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Nem bestilling. Hurtig levering fra dag til dag. Varen, som ellers er i restordre mange andre steder, var til at få. Sammen med leveringen var en lille håndskrevet note vedlagt om at være opmærksom... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni su dinApoteker.dk
Scritti dall'azienda
Eneste Online Apotek med +90 apotekslagre over hele landet og chat med apotekspersonale døgnet rundt.
Hurtig og effektiv postforsendelse til hele landet eller afhentning på et af de +90 lokale apoteker.
Alle ordrer håndteres af apoteksuddannet personale. Du kan chatte med apotekspersonale døgnet rundt og ringe til det centrale apotek eller de lokale apoteker i almindelig apoteksåbningstid.
Hos dinApoteker.dk samarbejder en række apoteker landet over med at skabe den gode kundeoplevelse såvel i butik som online. Vi har derfor central distribution af pakkeforsendelser på forsiden.
Du kan også handle med et af de lokale apoteker landet over. Find dit lokale apotek her: https://www.dinapoteker.dk/find-butik
Skulle dit lægemiddel, din creme eller din favorit tandstik gå i restordre, kan du søge på tværs af alle apotekslagrene. Så behøves du kun at søge et sted.
Vi lægger løbende faglige artikler op om alt fra lus og ringorm til mere alvorlige lidelser som diabetes og knogleskørhed. Alt sammen udarbejdet af farmakonomer og farmaceuter ansat på et apotek i dinApoteker.dk
Informazioni di contatto
Aftensang 8K, 6040, Egtved, Danimarca
- support@dinapoteker.dk
- dinapoteker.dk
Levering er fin nok, men fejl i angivelse ang. medl.skab af Danmark i seneste e-faktura
Levering er fin nok, men på fakturaen, som blev sendt til mig pr. mail, havde de skrevet, at jeg ikke var medlem af syngeforsikringen Danmark, og at det ikke blev indberettet til Danmark, selv om jeg er og altid har været medlem af Danmark. Dette er min begrundelse for kun at give dinapoteker.dk 2 stjerner.

Alt i orden
Bestilte mandag eftermiddag og havde varene allerede tirsdag middag.
Det var nemt at finde rundt på siden og finde det jeg skulle bruge

Risposta di dinApoteker.dk
Jeg er vild med produkterne fra CBD…
Jeg er vild med produkterne fra CBD pharma😍

Problemfrit køb
De bestilte varer kom hurtigt uden problemer af nogen art.

Risposta di dinApoteker.dk
Lavere priser end andre steder
Lavere priser end andre steder, hurtig levering og endda en lille gave vedlagt.

Risposta di dinApoteker.dk
Hurtig levering og rimelige priser
Hurtig levering og rimelige priser, god information om levering

God oplevelse
Min oplevelse har indtil videre været ovenud god. I forhold til hvor jeg tidligere bestilte så kom ordren super hurtigt, prisen var langt lavere end steder som apopros, m.v. Alt i alt en rigtig god oplevelse

Den var go
Den var go. Fordi at jeg fik konstateret at det er dejlig nemt at købe medicin på nettet

Risposta di dinApoteker.dk
Pumpen på Shampooflasken kan ikke…
Pumpen på Shampooflasken, som jeg har købt online, kan ikke pumpe.
Jeg er dog i dialog med dinApoteker om at sende den retur, hvilket jeg har tænkt mig.
Det er en rigtig ordentlig dialog med en sød medarbejder.
Og nu har jeg fået at vide, at jeg kan aflevere shampooen hos et Apotek i nærheden af, hvor jeg bor, så det er jo helt fint. Selve dialogen alene fortjener fem stjerner.
Men jeg kan ikke give fem stjerner for handlen, når produktet ikke virker som det skal. Men det er selvfølgelig producentens skyld og ikke dinApotekers skyld.

Hurtigt ekspedition.
Hurtigt ekspedition.
Dog problemer med at gennemføre ordre, så måtte i telefonisk kontakt med firmaet.

Risposta di dinApoteker.dk
Hurtig levering og billigst.
Hurtig levering. Mulighed for MobilePay. Billigste sted at handle produktet.

Risposta di dinApoteker.dk
Dag til dag levering af receptpligtig…
Dag til dag levering af receptpligtig medicin

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.