Rigtig god oplevelse med Din Apoteker. Bestilte for første gang sent torsdag aften (betalte online) og fik leveret min astma medicin fredag eftermiddag fra Enghave Apotek og pga. COVID-19 satte den ve... Leggi di più

Bestilte panodil junior. Skulle logge ind med MitID for at bekræfte at min alder var over 18 år - god måde at styre det på👍 Havde lidt udfordringer, fordi ordren ikke ville gå igennem, når jeg vil... Leggi di più

Man kan ikke rette i mængde i indkøbskurven. Ikke så overskueligt mht recepter. Indkøbskurven blev tømt, efter jeg havde oprettet profil. Betalingsvinduet strejkede. Visse varer kan ikke søges frem på... Leggi di più

Nem bestilling. Hurtig levering fra dag til dag. Varen, som ellers er i restordre mange andre steder, var til at få. Sammen med leveringen var en lille håndskrevet note vedlagt om at være opmærksom... Leggi di più

1. Farmacia online
  2. Farmacia

Informazioni su dinApoteker.dk

din Sundhed - din Medicin dinApoteker.dk

Eneste Online Apotek med +90 apotekslagre over hele landet og chat med apotekspersonale døgnet rundt.

Hurtig og effektiv postforsendelse til hele landet eller afhentning på et af de +90 lokale apoteker.

Alle ordrer håndteres af apoteksuddannet personale. Du kan chatte med apotekspersonale døgnet rundt og ringe til det centrale apotek eller de lokale apoteker i almindelig apoteksåbningstid.

Hos dinApoteker.dk samarbejder en række apoteker landet over med at skabe den gode kundeoplevelse såvel i butik som online. Vi har derfor central distribution af pakkeforsendelser på forsiden.
Du kan også handle med et af de lokale apoteker landet over. Find dit lokale apotek her: https://www.dinapoteker.dk/find-butik

Skulle dit lægemiddel, din creme eller din favorit tandstik gå i restordre, kan du søge på tværs af alle apotekslagrene. Så behøves du kun at søge et sted.

Vi lægger løbende faglige artikler op om alt fra lus og ringorm til mere alvorlige lidelser som diabetes og knogleskørhed. Alt sammen udarbejdet af farmakonomer og farmaceuter ansat på et apotek i dinApoteker.dk

3,7

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Nemt at bestille

Nemt at bestille
God indpakning .
Jeg har været i apotek for at købe jerne C tabletter, men de har ikke, derfor prøver jeg at se på net og Jeg er glad for at kunne bestille tabletter hos jer.
Tusind tak

13 agosto 2023

Hej Khanistha.
Tak for din fine anmeldelse. Ja, vi har lidt Jern C endnu og jeg tror vi er de sidste i Danmark.
Mvh Peter, dinApoteker.dk

Super fin og effektiv service

Super fin og effektiv service. Både lynhurtig ordrebekræftelse og lynhurtig levering, nu 2 gange fra Egtved Apotek.

11 luglio 2023

Hej Karin.
Ja, vi kan hjælpe både lokalt og nationalt. Med mere 90 apoteker over hele Danmark kan vi klare det meste.

Super service

Godt udvalg, rigtig pris, lynhurtig levering!

6 luglio 2023

Hej Arne.
Sådan! Det er vi glade for at høre. Der må have været god plads på vejene, så buddet kunne komme frem hurtigt.

Nemt, hurtigt og sikkert

Min søn får medicin, som ikke er standard varer på vores apotek. Bruger derfor ofte DinApoteker, da det oftest er sen aften, jeg lige kommer i tanke om, at det er ved at være på tide at bestille nyt.
Hurtig forsendelse og glas med piller virkelig forsvarligt pakket ind.

7 luglio 2023

Hej Mette.
Det er lige sådan det skal være. Vi glæder os til at hjælpe jer igen.

Fungerer ikke for os

Vi kan bare ikke få det til at fungere 9 ud af 10 gange. 🥵
Vi betragter ellers os selv som habile til at benytte elektroniske værktøjer.

5 luglio 2023

Hej Jonna
Tak for anmeldelsen. Den kunne vi godt tænke os var lidt bedre. Ind imellem kan teknikken drille - det gælder både vores side, men også alle de systemer den skal tale sammen med fx MitID.
Vil du ikke ringe eller skrive direkte til vores nationale support, så vi kan hjælpe dig. 3841 1003 eller support@dinApoteker.dk.

Det bliver ikke bedre.

Nemt at bestille.
Lynhurtig levering
Korrekt vare og en hilsen i pakken. Det bliver ikke bedre.

4 luglio 2023

Hej Lone
Tak for din fine anmeldelse. Det er vi stolte og glade for. Vi glæder os til at hjælpe dig igen.
mvh Peter, dinApoteker.dk

Hurtig dag til dag levering

Hurtig dag til dag levering, og varen er som forventet.

4 luglio 2023

Hej Per.
Tusinde tak for den fine anmeldelse. Godt at høre alt gik som det skulle.

Nemt og meget hurtigt👍

Nemt og meget hurtigt👍
Kan anbefales.

30 giugno 2023

Hej Helle.
Tak for den fine anmeldelse. Og dejligt at vide, det gik hurtigt. Så kan det jo betale sig, at vi gør os umage hver dag.
Og anbefal os gerne - vidt og bredt :-)
Mvh Peter, dinApoteker.dk

Hurtig sending og havde pinex junior…

Hurtig sending og havde pinex junior som var det jeg kom for, der var endda smagsprøver med af tyggetabletter til min søn

29 giugno 2023

Hej Amands.
Tak for din fine anmeldelse. Og godt vi havde varen på lager. Skulle en vare være gået i restordre, har man på vores side også mulighed for at søge på +90 andre apotekslagre over hele landet.

Super hurtig levering

Der gik 1 1/2 døgn fra bestilling til jeg hentede pakken i pakkeboksen - super hurtig levering…

28 giugno 2023

Hej Fie.
Så kører det hele jo som det skal. Godt at vide. Og tak for du tog dig tid til at fortælle os det.

God oplevelse

God hjemmeside, god pris, hurtig levering. Lige som en god handel bør være😀👍

23 giugno 2023

Hej Svenning.
Tak for den fine anmeldelse. Det kan vi jo ikke ønske os meget bedre.
Vi ser frem til at hjælpe dig igen.

God købsoplevelse

Lynhurtig levering. Konkurrencedygtige på prisen.
God købsoplevelse :o)

1 giugno 2023

Hej Niels
Det var dejligt at høre. Tak for anmeldelsen. Vi glæder os til at hjælpe dig igen.
Mvh Peter, dinApoteker.dk

Ok hurtig levering og fine priser

Ok hurtig levering og fine priser, men når man bestiller medicinsk udstyr må det gerne pakkes forsvarligt.

20 giugno 2023

Hej Troels
Tak for din anmeldelse.
Har du været i kontakt med vores kundeservice?
support@dinapoteker.dk eller 3841 1003.

Meget hurtig levering 👏🏼

16 giugno 2023

Hej Jennifer.
Tak for den fine anmeldelse - og godt at høre din pakke nåede hurtigt frem. Vi glæder os til at hjælpe dig igen.
mvh Peter, dinApoteker.dk

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering af den Manuka Honning, som vores søn har brug for.

25 aprile 2023

Risposta di dinApoteker.dk

Hej Lars. Dejligt at høre, at synes vi gør det godt. Vi gør os også umage hver dag. Og godt at høre du er glad for Activon Honning -et fantastisk produkt, som vi kan sælge til en yderst skarp pris.