Jeg havde brug for en tilstandsrapport hurtigt, da jeg havde en køber til huset. Fik anbefalet TP Design & kontaktede dem. De kom utroligt hurtigt, grundet min situation. De var meget grundige med... Leggi di più
L'azienda ha risposto
TP Design er et firma man kan stole på jeg har brugt dem på 3 ejendomme over en periode på 8 år til tildstandsrapport og energimærke, og vil bruge dem igen hvis jeg en gang skulle sælge igen altid h... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg var meget imponeret over servicen jeg fik fra den byggesagkyndige. Vi havde snakket med flere byggesagkyndige, men fik den bedste pris fra TP-Design. Han vrkede meget proffesionel og hjalp mig god... Leggi di più
L'azienda ha risposto
TOP professionelt til vore 2 ejendomme Grundigt med mange relevante spørgsmål. Havde god tid og satte sig ind i alle problemer omkring ejendommene. Serviceminded og hurtig med fremsendelse af rap... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Et hurtigt og effektivt firma med venlige medarbejdere.
God dialog omkring ejendommen - kompetente kommentarer og hurtig "udrykning".
God oplevelse.
Gert.

Risposta di TP Design
Utrolig dårlig oplevelse ved brug af TP-design til udarbejdelse af tilstandsrapport. Adskillige forhold var overhovedet ikke kontrolleret og blot tilført rapporten som fri fantasi. Havde efterfølgende rådgiver til at efterkontrollere, og ifølge ham var det tydeligt at TP-design ikke besidder den nødvendige kompetance og ekspertise til at udføre et korrekt huseftersyn.
Find en anden til at lave din tilstandsrapport.
Min kæreste og jeg havde set en lejlighed vi var meget interesseret i at købe.
Vi bestilte derfor en byggesagkyndig hos TP Design til køberrådgivning, utrolig professionel rådgivning, kom indenfor det lovede tidspunkt og var god til at forklare min kæreste og jeg om de skader der var og som vi skulle være opmærksomme på. Vi er super tilfredse med den fremragende service vi modtog!
Bestil ALDRIG en byggesagkyndig fra TP design/Din arkitekt.
Jeg havde bestilt en byggesagkynding til gennemgang af hus i forbindelse med eventuelt køb.
Den såkaldte byggesagkyndige viste sig at være meget ukompetent, uden nogen sans for gennemgang af hus/tilstandsrapport. Han tog ikke selv fat i tilstandsrapporten og gennemgik, men stod udelukkende passivt ved siden af mig og forsøget at besvare mine spørgsmål. Han viste sig ikke på noget tidspunkt kompetent, og tøvede/snøvlede i sine svar.
Efter endt besøg, var jeg ikke et hak klogere end inden hans besøg. Ved efterfølgende kontakt til firmaet, blev jeg mødt med beskeden "Vedkommende spurgte dig jo om du havde flere spørgsmål inden han forlod stedet!". Ikke på noget tidspunkt tilbød de en form for kompentasion, eller i det mindste et tilbud om at få en anden byggesagkyndig ud som jeg kunne blive tilfreds med.
Da betalingsfristen på faktura blev overskredet med et par dage grundet min utilfredshed, blev sagen med det samme sendt til inkasso. Ingen varsel, ingen venlig besked om manglende betaling - blot brev direkte fra inkassofirma med pålagt gebyr samt krav om betaling.
Der findes mange firmaer derude der kan hjælpe med byggesagkyndige - sørg for ALDRIG at vælge TP design/din arkitekt!

Risposta di TP Design
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.