Grundig vinduespudsning inde og ude. Unge og friske gutter. Faldt for deres introduktions video! Og så bagefter websiden med lidt sjove facts om dem hver. De sms altid hvem af dem der kommer og i hvil... Leggi di più
I kommer altid som aftalt, og I gør et godt arbejde. Hvad enten I "kun" skal pudse vinduerne udvendigt, eller I skal både pudse ude og inde, banker I på døren eller vinduet, således at man ikke bliv... Leggi di più
Dimberg har været her 2 gange- en gang både inde og ude hvor de ikke tørrede rammen hvilket jeg gjorde opmærksom på. De kommer som aftalt på dagen men tidspunktet stemmer ikke. Slutresultatet bliver f... Leggi di più
HØJ KVALITET OG SUPER SØDE MENNESKER! Jonas og Nelas, har nu i længere tid pudset mine vinduer. Det er SÅ søde, og man kan virkelig mærke at her får du en vinduespudser, som man har en relation til... Leggi di più
Dimberg Vinduespuds tilbyder vinduespolering af høj kvalitet og med et højt service niveau i Næstved og omegn. Herunder også satellit byerne Herlufmagle, Rønnebæk, Holme-Olstrup, Fensmark mm. Hos Dimberg kan du altid være sikker på, at der bliver efterladt et produkt af høj kvalitet og at der er smil på læben, når vi kører igen.
Spurvevænget 20, 4700, Næstved, Danimarca
- 71966969
- Kontakt@dimberg.dk
- dimberg.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
De kommer altid som aftalt og leverer…
De kommer altid som aftalt og leverer et flot stykke arbejde
Fint arbejde
Fint arbejde, men fik ikke pudset det høje vindue på grund af manglende stige
de kommer når de har lovet det og hvis…
de kommer når de har lovet det og hvis vejret ikke lige arter sig , for vi besked om det
og hvis der er noget vi er utilfredse med kommer de og gør det om og det kan godt ske 🫣
så derfor kun 4 stjerner
Altid flotte vinduer
Altid flotte vinduer
Søde vindues pudser
God info omkring tid og evt afbud
Skinnende rene vinduer, så ring til Dimberg 👍
Dimberg er bare de bedste, de unge mennesker leverer et godt arbejde, prøv dem, det fortryder du ikke 👏👍
Håndværkeren var utrolig venlig og…
Håndværkeren var utrolig venlig og meget dygtig og omhyggelig.
Han lavede er rigtig godt stykke arbejde.
God kundeservice og godt arbejde 😃 så…
God kundeservice og godt arbejde 😃 så tilfreds med resultatet
Anbefales
SMS reminder et par dage før de kommer, dygtige og venlige vinduespudsere, en gang havde vi glemt at lukke veluxvinduer helt og det skrev de til os, fordi de selvfølgelig ikke kunne vaske Veluxvinduerne. Attraktive priser. Et par gange har de glemt at vaske to vinduer på bagsiden af vores hus, men de reagerede på min besked og der skrives altid i et høfligt og imødekommende sprog
Fantastisk service
Fantastisk service. Flotte vinduer efter pudsning. Kan klart anbefales.
Gode flinke og dygtige unge mennesker
Gode flinke og dygtige unge mennesker ! vH Winnie Fuglsang
Effektive og hurtige
Hurtige og effektive - kunne dog godt tænke mig, at de ville tørre vinduesrammer af, efter endt pudsning 😉
Dygtige
Dygtige, søde og imødekommende unge mennesker, der gør et godt stykke arbejde.
Fuldstændig fantastisk service
Fuldstændig fantastisk service. Søde, rare og i mødekommende folk. Jeg giver mine bedste anbefalinger til Dimberg. Jeg er så glad for jeg har valgt at få den service i min hverdag.
En god service
En god service, venlige vinduespudsere, godt og veludført arbejde. De bedste anbefalinger herfra
Grundigt og godt
Hurtige til at komme forbi. Grundige i arbejdet. Smilende og positiv. Absolut anbefalelsesværdige.
Pro vinduespuds!
Friske unge og engagede gutter; Jonas & co. har poleret Sankt Katharinas mange vinduesruder med stor omhu og skinnende resultat. Vil gerne anbefale dem!
Fantastisk service
Havde booket Dimberg og starter morgenen, hvor vi mødes af en glad og smilende vinduespudser som var grundig og dygtig. Super service!