Grundig vinduespudsning inde og ude. Unge og friske gutter. Faldt for deres introduktions video! Og så bagefter websiden med lidt sjove facts om dem hver. De sms altid hvem af dem der kommer og i hvil... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
I kommer altid som aftalt, og I gør et godt arbejde. Hvad enten I "kun" skal pudse vinduerne udvendigt, eller I skal både pudse ude og inde, banker I på døren eller vinduet, således at man ikke bliv... Leggi di più
Dimberg har været her 2 gange- en gang både inde og ude hvor de ikke tørrede rammen hvilket jeg gjorde opmærksom på. De kommer som aftalt på dagen men tidspunktet stemmer ikke. Slutresultatet bliver f... Leggi di più
HØJ KVALITET OG SUPER SØDE MENNESKER! Jonas og Nelas, har nu i længere tid pudset mine vinduer. Det er SÅ søde, og man kan virkelig mærke at her får du en vinduespudser, som man har en relation til... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Dimberg Vinduespuds tilbyder vinduespolering af høj kvalitet og med et højt service niveau i Næstved og omegn. Herunder også satellit byerne Herlufmagle, Rønnebæk, Holme-Olstrup, Fensmark mm. Hos Dimberg kan du altid være sikker på, at der bliver efterladt et produkt af høj kvalitet og at der er smil på læben, når vi kører igen.
Informazioni di contatto
Spurvevænget 20, 4700, Næstved, Danimarca
- 71966969
- Kontakt@dimberg.dk
- dimberg.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
To gutter kom forbi os idag til nogle…
To gutter kom forbi os idag til nogle meget beskidte vinduer. De skinner nu, og vi er glade for et skifte til Dimberg👍
Meget dårlig service
Meget dårlig service, bestilte et tilbud på at få vasket vinduer udvendig og får tørret vandt af der løber ned af rammerne, jeg fik tilbuddet og acceptere det, men der bliver aldrig tørt løbe vand af, førte gang tog jeg foto og sendte, de gav mig ret det var ikke okay, de ville komme og lave det om, men der havde jeg selv gjort det, de næste gange må jeg stadigt bede dem om at tørre af, de sidste 2 gange har jeg fået af vide at så skal jeg bestille med aftørrering, ja men det har jeg jo gjort, ydermere ringede jeg sidste gang og sagde jeg selv ville kontakte dem når de skulle ordnes, på grund af flytning, men komme bare som vanligt. Det kan ikke være rigtig man skal være hjemme for at tjekke det bliver udført som aftalt og de så brokke sig over det 🤷♀️
Levere rene og pæne vinduer
Levere rene og pæne vinduer, uanset vejrets udfordringer😊
Præcise og flinke unge mennesker
Pure service
If you want to have your windows to be cleaned you should stay next to the person who is doing it, otherwise you will never get cleaned windows. We have 19 windows in our house and they come and clean only 4 (!) of them and left… One of that 4 windows even becomes more dirty. They didn’t know that I am at home and saw everything from inside. They didn’t clean even very dirty and visible two of them. After they have sent invoice we told that looks like nothing changed but they consist they have done everything. So we have to send the pictures of that 2 dirty windows. They promise to come and clean, after that they come and clean that only two and one of 4 which they “clean” before. So in the end from 19 windows they clean only 6 of them. They did the same pure quality one year before as well. NO RECOMMENDED!!! So pure quality and no respect!!!
Vi har haft dimsberg vinduespudser fra…
Vi har haft dimsberg vinduespudser fra da de startede deres egen virksomhed.
Vi kan godt lide kommunikation og påmindelser man modtager før de kommer og det er fair priser og nogle søde mennesker som kommer og ordner vinduerne, og flot resultat efterfølgende.
Vil give dem mine bedste anbefalinger.
De udfører et virkelig flot job med…
De udfører et virkelig flot job med vinduerne, og de er nemme at komme i kontakt med, hvis man ønsker ændringer i aftalen. Helt i top.
I kommer altid som aftalt
I kommer altid som aftalt, og I gør et godt arbejde.
Hvad enten I "kun" skal pudse vinduerne udvendigt, eller I skal både pudse ude og inde, banker I på døren eller vinduet, således at man ikke bliver forskrækket, og I vinker altid farvel igen.
I får vores varmeste anbefaling.
søde og gode medarbejder meget høflige…
søde og gode medarbejder meget høflige og et fint stykke arbejde
God stil :)
Jeg har en fast aftale med Dimberg som kommer og pudser mine vinduer. Der hvor jeg synes Dimberg skiller sig ud er deres information og kommunikation.
Man får en sms påmindelse, og hvis der sker ændringer eller lign så sender de en sms med dette.
Så udover et flot stykke arbejde leverer de en service med fuld information selv til den mindre kunde.
Det er god stil :)
Rigtige søde mennesker og deres arbejde…
Rigtige søde mennesker og deres arbejde er bare i top.
Altid søde og god service 😊
Virkelig søde og imødekommende venlige…
Virkelig søde og imødekommende venlige medarbejdere, som er gode til jobbet.
Jeg havde et ønske om at pudse indvendigt istedet for udvendig, som opgaven lød på og det var intet problem.
I har en super fin sms/mail kontakt.
I har en super fin sms/mail kontakt.
Men I er ikke helt skarpe i kanterne når I pudser vinduer. Vær lidt mere omhyggelig, så skal det nok blive godt.😊
Skuffende og uprofessionelt vinduespudserfirma!!
Jeg kan desværre på ingen måde anbefale dette vinduespudserfirma. Der er problemer stort set hver eneste gang, de har været her. Vinduer bliver ofte sprunget over, og dem der bliver taget, er fulde af striber og render ned ad ruderne bagefter. Resultatet ser tit værre ud, end inden de kom.
Når man ringer for at gøre opmærksom på fejlene, bliver man mødt med krav om selv at bruge tid på at tage billeder og sende dokumentation, før de overhovedet vil reagere. Det er utrolig frustrerende, når man allerede har betalt for en service, der burde være udført ordentligt første gang.
Og når de så endelig kommer for at rette fejlene, foregår det ekstremt uprofessionelt. Vi kan se på vores overvågning, at de bare løber hurtigt rundt om huset med en tør klud uden reel rengøring. Det virker mere som et symbolsk besøg end som et forsøg på faktisk at løse problemerne.
Hele oplevelsen virker forhastet og uengageret, og der bliver ikke taget ansvar for dårligt udført arbejde. Meget skuffende og spild af både tid og penge!
Arbejdet er udført perfekt
Arbejdet er udført perfekt, og aftaler bliver overholdt. Tak for jer.
Pænt arbejde
Dimberg har været her 2 gange- en gang både inde og ude hvor de ikke tørrede rammen hvilket jeg gjorde opmærksom på. De kommer som aftalt på dagen men tidspunktet stemmer ikke. Slutresultatet bliver fint nok
Altid god info omkring tid mm
Altid god info omkring tid mm. Arbejdet er veludført og det er super nemt at betale regninger. Der er simpelthen bare ingen grund til at pudse vinduerne selv 😁 Dejligt, at der stadig findes mennesker, der gør sig umage med deres arbejde.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.