Eigenlijk geen ster waardig. Het lijkt een nederlands bedrijf maar spullen komen uit China (als ze komen) Pakketje was zgn. kwijtgeraakt en zou kosteloos (!) opnieuw besteld worden. Nieuw trackingnum... Leggi di più
Zeer slecht Oplichting! 7 februari bestelling geplaats, een week later melding dat pakket is zoekgeraakt, er zou een nieuwe bestelling worden gedaan aldus " Klantenservice " om vervolgens n... Leggi di più
Zeer slechte ervaring, spullen besteld en gelijk al bericht dat het 7 tot 15 dagen kon duren, dus Chinese troep!! Daarna mailtje het pakketje was zoek geraakt en verder niks meer gehoord!! HIER IS... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Flufz.nl Zogenaamd onverwoestbare…
Flufz.nl Zogenaamd onverwoestbare hondenspeelgoed besteld. Duurde 14 dagen voordat het pakket werd bezorgd. Had toen pas door dat het dropschipper is. Hondelspeelgoed na 15 minuten al kapot, gelijk gemeld en geld teruggevraagd. Daar doen zij niet aan, op de site staat dat zij dat wel doen. Diverse malen gemaild met Robin van de klantenservice nog geen geen terug. Er is sprake van misleiding, ook gemeld bij de ACM.
Zeer slecht
Zeer slecht
Oplichting!
7 februari bestelling geplaats, een week later melding dat pakket is zoekgeraakt, er zou een nieuwe bestelling worden gedaan aldus " Klantenservice " om vervolgens niets meer te vernemen. Na menig contactformulier ingevuld te hebben krijg je een automatisch antwoord terug.
OPLICHTING!!!!
Eigenlijk geen ster waardig
Pakketje was zgn. kwijtgeraakt en zou kosteloos (!) opnieuw besteld worden. Nieuw trackingnummer nooit gekregen evenals het pakketje. Weer zo'n waardeloze dropshipper.
Oplichters!!!!!
Zeer slecht let op pakjes komen niet aan nu zijn ze ook van de radar op het e-mail adres !!! Bestaat niet meer!!!!!!!
Ik herken mijn in de negatieve reviews…
Ik herken mijn in de negatieve reviews wacht nu al meer dan een maand op mijn pakje en telkens een mail terug om je aan het lijntje te houden! Pure oplichterij is het!
Geen ster waard
Geen ster waard. Reageren wel op mails maar haalt niets uit. Producten komen zeker uit china. Heb mijn geld teruggevraagd. Hopeloos. Ik denk niet dat ik nog iets ga ontvangen.
Zeer slechte ervaring, oftewel OPLICHTING!
Daarna mailtje het pakketje was zoek geraakt en verder niks meer gehoord!!
HIER IS DUS SPRAKE VAN
OPLICHTING en dient heel snel nader onderzocht te worden!!
Vreselijke ervaring met deze webshop.
Vreselijke ervaring met deze webshop.
1) Ik dacht aanvankelijk dat ik iets kocht bij een Nederlandse handelaar: blijkt het item uit China te komen. Je koopt dus Ali express/temu via een omweg.
2) De verwachte leverdatum was al geruime tijd verstreken: géén antwoord op herhaaldelijke mails. Uiteindelijk stuurde ik een mail met de vraag of ik mocht vermoeden dat mijn bestelling verloren was geraakt aangezien de datum van aankomst als weken verstreken was en de track &trace niet werkte, en indien dit zo was, ik mijn geld terugkreeg.
De dag erna kreeg ik een mail met de bevestiging dat het pakje verloren was en dat ze zich zouden vervangen (wat ik uitdrukkelijk niet wou..). Ik heb ondertussen al 3 mails gestuurd om te benadrukken dat ik GEEN vervangitem wil maar ze staan erop dit tóch te doen!
Totaal af te raden deze website!
Het bedrijf levert niet
Het bedrijf levert niet! Op mail wordt niet gereageerd, ik wil aangifte gaan doen van oplichting
Niks anders dan een zeer slecht…
Niks anders dan een zeer slecht dropshipping-bedrijf...alles wordt besteld in China...geen 5 dagen wachten maar maanden...nauwelijks communicatie met hun..ronduit te vermijden deze site, oplichterij
1 Ster is nog teveel
Eigenlijk verdienen ze nog geen eens 1 ster. Heb al meerderen malen een mail gestuurd met de vraag of ze contact met mij op willen nemen. 17 november al bestelling gedaan en deze is tot op de dag van vandaag nog steeds niet binnen.
Bestel hier niets want je bent je geld kwijt.
Misleidende reclame en superslechte…
Misleidende reclame en superslechte service. Er wordt in een oranje balk op de website aangekondigd dat indien besteld voor 23u, het pakje dezelfde dag nog wordt verzonden. Wanneer het aankomt, weet echter niemand. De levertermijn blijkt plots 6 tot 15 dagen te zijn. Na klacht en vraag om terugbetaling, wordt dit geweigerd en wordt me opgelegd te wachten op levering met de mededeling "Hoewel ik op dit moment geen exacte leverdatum kan geven, houd ik u op de hoogte van nieuwe informatie zodra we die ontvangen." Algemene voorwaarden zijn ook niet conform de wettelijke bepalingen. Schandalige praktijken en zeer consumentonvriendelijk. Dieren kunnen hen duidelijk niks schelen.
Dierenfavoriet
Na mijn vorige review kreeg ik de heuglijke mededeling dat mijn bestelling opnieuw verzonden zou worden. En wat denken jullie? Precies, opnieuw verschillende mails dat mijn bestelling onderweg is, overgedragen is aan een bezorgdienst, om vervolgens niets te ontvangen. Wat een treurigheid als je op deze wijze je geld wilt verdienen. Dus pas op, ze adverteren ook op dit moment weer op facebook.
Pakket niet ontvangen
Pakket niet ontvangen, wel betaald!!! Schandalig. Aangemeld bij " NIET BEZORGD"
Aanpakken deze oplichters, ga werken voor je geld 🤬🤬🤬🤬🤬
Oplichters
Oplichters! Je besteld z'on prachtige vogel, die door het huis fladdert zodra je die aanraakt! Krijgt een nepgeval die 3x fladdert op de grond en dan stopt! Ding is hooguit € 3,00 waard en daar betaal je meer dan 25,00 voor. E he moet ook nog 3 weken wachten op die "nep" chinese rotzooi!!! Bestel hier niet, oplichters.
Red flag!!
Red flag!!
Ze beloven voor 23.00 besteld, volgende dag verstuurd.Ik wacht al 9 dagen en ze reageren niet.Ik vrees opgelicht te zijn!
Anti vlooi, teek en worm band kat
Anti vlooi, teek, worm band voor de kat besteld, wat een troep. Na ca 2 wkn de 1e teek, pech? Nee hoor, binnen een maand 3x een teek. Kan het nog terug, nee en ook geen geld terug. Duurkoop dus. Reageren een keer dat het na de retourtermijn is en daarna blijft het stil. Helaas niet van te voren de reviews bekeken, anders had ik hier nooit gekocht. Weg blijven bij deze site, het is idd rotzooi en ze geven niet thuis.
Hier niets bestellen
Hier niets bestellen; je krijgt niets uitgeleverd. Deze oplichter incasseert geld en als je vragen of klachten hebt, dan word je geblokkeerd. Handelt ook onder namen als Zilero, Wooffy, Pawly, Curvique (Shapewear), Dierenfavoriet en Pelsbarn.
AliExpress kwaliteit voor de volle mep
Ruim 30 euro betalen voor opblaasbaar waterspeelgoed voor katten waar ze niet eens mee hebben gespeeld maar wel binnen een dag lek is, lijkt mij niet normaal. Direct weggegooid en nooit meer wat bestellen hier.
Wees gewaarschuwd en lees de reviews
Wees gewaarschuwd en lees de reviews. In plaats van een dik hondenkussen voor orthopedische ondersteuning kreeg ik een heel dun en fluffy kussen opgestuurd. Na wat discussie met de klantenservice dat dit kussen toch echt niet voldeed aan de beschrijving op de website mocht ik het dan wel terugsturen naar China. Dat zou me dan nog weer 25 euro extra kosten en dan mag je maar hopen dat je je geld ook echt terugkrijgt. Dus volgende keer geen dierenfavoriet meer.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.