DIAKRIT Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi kan varmt anbefale Kevin Lee! Han var utrolig dygtig, kreativ og professionel fra start til slut. Han tog sig rigtig god tid til at finde de helt rigtige vinkler og detaljer, og man kunne tydel... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fotografen Kevin Lee kom præcis på det aftalte tidspunkt. Han dannede sig hurtigt et overblik over opgaven og vi gik i gang. Kevin havde virkelig øje for komposition, lys og detaljerne. Ting blev flyt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde Kevin Lee ude og fotografere vores lejlighed i forbindelse med salg. Han var super detaljeorienteret, tog sig god tid og var meget professionel. Det blev til nogle rigtig gode timer med... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Havde Kevin Lee ude og tage billeder af min lejlighed, mega professionel og sød mand. Han vidste præcis hvordan han gerne ville have tingene og spurte sødt om han måtte flytte ting. Han tog den tid... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Fotografo
  2. Fotografo aereo
  3. Agenzia fotografica
  4. Servizio fotografico

Scritti dall'azienda

Verdens bedste boligoplevelse starter her. Ejendomsmæglere over hele Danmark bruger hver dag Diakrits løsninger til markedsføring af boliger og erhvervsejendomme. Det er vores ambition at udfordre status quo og altid levere allerhøjeste kvalitet. Diakrit har siden 2001 været en del af millioner af bolighandler over hele verden. Vores platforme og løsninger er bygget på erfaring, ekspertise og partnerskaber for at tilbyde den bedst mulige oplevelse og levere synlige resultater for ejendomsmæglere, boligejere og boligkøbere. Vi udstyrer ejendomsmæglere med banebrydende løsninger og platforme bedre end nogen anden i branchen. Vores team af udviklere er hele tiden på jagt efter nye måder til at hjælpe folk med at købe og sælge fast ejendom på en nem og effektiv måde. Diakrit gør købsbeslutningen nemmere ved at tilbyde interaktive oplevelser, hvor potentialet i hver enkelt bolig bliver fremhævet. Dermed hjælper vi ejendomsmæglere med at skabe det bedst mulige salg og at give købere en god oplevelse på vej til deres næste hjem. Alle er vindere. Hver dag hjælper vi tusindvis af ejendomsmæglere over hele verden. Vi har nu 11 kontorer globalt og mere end tusinde eksperter og kreative medarbejdere, der arbejder på at sætte den højeste globale standard for bolighandler. Vi lover, at vi vil fortsætte med at flytte grænserne endnu mere i vores bestræbelse på at skabe den bedste oplevelse for både sælgere og købere. Det gør vi ved at udstyre ejendomsmæglere med de mest avancerede løsninger og platforme. Det styrker mæglerens forretning. Og så har vi Danmarks bedste fotografer til at hjælpe dig!

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

53 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Det var rigtig hyggeligt at have…

Det var rigtig hyggeligt at have Francesco til at tage fotos af vores lejlighed.
Super service og rigtig gode fotos. Mange tak for samarbejdet .
Hilsen ,
Parmila Christensen

11 marzo 2025

Risposta di DIAKRIT

Hej Parmila. Tusinde tak for din fine anmeldelse - og selv tak for samarbejdet! Dejligt at høre du havde gode kemi med Francesco, og han fik taget nogle fine billeder af jeres lejlighed. God fornøjelse med salget!

Valutata 5 stelle su 5

Erfaring og kreativitet i en højere…

Erfaring og kreativitet i en højere enhed.

7 marzo 2025

Risposta di DIAKRIT

Hej Laust. Mange tak for dine 5 stjerner - de er værdsat! Vi er glade for, du er tilfreds med fotograf og billeder :) God fornøjelse med boligsalget.

Valutata 5 stelle su 5

Super professionel fotograf (Kevin Lee)…

Super professionel fotograf (Kevin Lee) der gik meget op i detaljerne og i at få vores hus til at fremstå fra sin bedste side.
Vi er meget tilfredse med resultatet.

26 febbraio 2025

Risposta di DIAKRIT

Hej Brian. Dejligt at høre I er glade og tilfredse med resultatet. Kevin er absolut en dygtig fotograf, og super professionel. Mange tak for jeres gode anmeldelse - den sætter vi stor pris på! God fornøjelse med hussalget.

Valutata 5 stelle su 5

Thor er flink og virker som en meget…

Thor er flink og virker som en meget kompetent fotograf!

25 febbraio 2025

Risposta di DIAKRIT

Tusinde tak for de 5 stjerner - dem er vi meget glade for! Og Thor er nemlig en meget kompetent fotograf - og en flink mand. Vi ønsker held og lykke med boligsalget!

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde besøg af Jørgen i forbindelse…

Vi havde besøg af Jørgen i forbindelse med salg af vores hus. Han var utrolig venlig og gik professionelt og effektivt til opgaven. Billederne var flotte og var uden tvivl bidragende til at huset blev hurtigt solgt.

3 settembre 2024

Risposta di DIAKRIT

Mange tak for dine 5 stjerner Niels! Vi er glade for Jørgen kunne hjælpe med at få jeres hus solgt - stort tillykke med salget :) Dejligt at høre I havde en god oplevelse!

Valutata 5 stelle su 5

Super god oplevelse og flotte billeder

Super god oplevelse og flotte billeder, som var medvirkende til, at vi fik solgt sommerhuset på under en uge. Tak for en særdeles god og personlig fotografering, som blev udført af Thorbjørn Mosskov. Super kompetent, professionel og behagelig! Bedste anbefalinger herfra!

18 febbraio 2025

Risposta di DIAKRIT

Hej Christian. Wow - solgt på under en uge? Det er da virkelig flot! Hvor er vi glade for Thorbjørn kunne hjælpe til med flotte billeder, som kunne trække køberne til :) Stort tillykke med salget, og mange tak for den flotte anmeldelse!

Super fine billeder

Vi har Henning Rix ude og er så tilfredse med resultatet!

21 febbraio 2025

Risposta di DIAKRIT

Hej Sophia. Mange tak for dine 5 stjerner! Vi er glade for, I er tilfredse med Hennings indsat og arbejde :) Held og lykke med boligsalget!

Stemningsbilleder Klitmøller

Vi havde besøg af Helene, der skulle tage billeder af vores sommerhus i Klitmøller til Feriepartner Thy. Det var en stor fornøjelse at arbejde sammen med hende og hun fik taget de skønneste stemningsbilleder. Håber vi får lov at arbejde sammen med Helene igen!!

24 febbraio 2025

Risposta di DIAKRIT

Tusinde tak for dine 5 stjerner Kirsten! Vi er glade for at høre Helene gav en god oplevelse, og I er tilfredse med de færdige billeder :) Vi sender jeres roser videre til Helene!

Valutata 5 stelle su 5

Venlig og behagelig fotograf i forbindelse med udlejning af vores…

I forbindelse med udlejning af vores sommerhus havde vi fotograf Jesper på besøg. Det var en meget behagelig oplevelse, hvor Jesper gav gode råd til hvordan huset ville præsentere sig bedst. Vi er meget glade for resultatet. Vi kan anbefale Jesper på det varmeste.

13 febbraio 2025

Risposta di DIAKRIT

Hej Allan. Tak for dine skønne 5 stjerner! Dejligt at Jesper gav jer en behagelig oplevelse, og fik nogle gode billeder med derfra, så jeres sommerhus kan få glæde af flere besøgende. Rigtig god dag til jer!

Valutata 5 stelle su 5

Flotte fotos der viser hvad mit hus er og kan være

Mathilde tog fotos af mit hus for EDC på en solrig dag, hvor hun fulgte solens bevægelse for at fange huset fra de bedste vinkler. Hun arbejdede tålmodigt og omhyggeligt for at finde de rette perspektiver, og i samarbejde med mig blev detaljerne placeret præcist for at fremhæve rummets atmosfære. Mange tak.

19 febbraio 2025

Risposta di DIAKRIT

Det er skam os, der takker for din positive feedback efter besøget fra Mathilde! Fedt at høre I havde en godt samarbejde, og fik de bedste vinkler i lækkert sollys, så huset ses fra sine bedste sider. Held og lykke med hussalget!

Valutata 5 stelle su 5

Vi har haft besøg af Jesper for at tage…

Vi har haft besøg af Jesper for at tage billeder af vores hus som vi skal sælge gennem EDC i Jyderup.
Jesper møder os meget imødekommende med et stort smil, venligt og kommer undervejs med gode råd som kunne hjælpe ham med at tage nogle bedre billeder. Super samarbejde, super behagelig ung mand vi kan næsten ikke vente med at se billederne!!!!!!!

20 febbraio 2025

Risposta di DIAKRIT

Kære Claus. Tusinde tak for dine positive ord om vores dygtige fotograf Jesper! Hvor er det dejligt at høre, I har haft en god oplevelse. Jeg håber, billederne hjælper til et godt salg. God fornøjelse herfra.

Super professionel fotograf

Super professionel fotograf, som gjorde mere end det forventede i forholdet til at få hjemmet til at se hyggeligt og rart ud på billederne. Stor anbefaling herfra.

4 febbraio 2025

Risposta di DIAKRIT

Hej Christian. Hvor er vi glade for at høre, du er tilfreds med fotografens indsats. Dejligt der er taget tid til at gøre lidt ekstra med hyggen på billederne, som forhåbentligt kan hjælpe til med boligsalget. Vi takker for alle 5 flotte stjerner :)

Tak til fotograf Kevin Lee

Tak til fotograf Kevin Lee for flotte fotos af vores lejlighed i Vejle. Det kræver sit at tage billeder af en tom lejlighed, men Kevin vidste præcis, hvordan det skulle løses. 🤗

14 febbraio 2025

Risposta di DIAKRIT

Hej Mette. Tak for dine rosende ord - dem fortæller vi gerne videre til Kevin :) Det kan absolut være en udfordring med tomme boliger, men vi er glade for at høre, han fik løst opgaven til alle 5 stjerner! God fornøjelse med salget af lejligheden.

Fem stjerner til Kevin

Fem stjerner til Kevin, der kræsede om detaljerne og tog nogle ekstra billeder “fordi det skal være ordentligt”

19 febbraio 2025

Risposta di DIAKRIT

Hej Terry. Mange tak for din fine anmeldelse! Vi giver roserne og stjernerne videre til Kevin, og er glade for du er tilfreds med indsatsen :) Held og lykke med boligsalget!

Valutata 5 stelle su 5

Alle 5 stjerner⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til…

Hejsa giver alle 5 stjerner⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til fotograf Jørgen Kirkegaard som var ude at tage billeder af mit hus i fredags
som jeg har sat til salg hos EDC i Viborg. Han er dygtigt med sit arbejde , ved hvor han skal tage vinklerne af rummene fra så billederne præsenteres bedst 👍
Han fik lov selv at gå i huset , virkelig en go og rolig oplevelse 🤗kan kun anbefale Jørgen

14 febbraio 2025

Risposta di DIAKRIT

Kære Yvonne. Vi tager imod din 5 flotte stjerner med kyshånd og siger tusinde tak fra alle os, og især fra Jørgen! Hvor er det dejligt at høre, du har haft en god oplevelse. Og god fornøjelse med husssalget.

Rigtig god oplevelse!

Gode, relevante billeder som viser huset som det er!

Tak til Sømod for at være omhyggelig og dygtig til at fange vores hus, som vi også selv ser det.
Første fremvisning sagde kunden også “hvor er det dejligt at komme og se et hus, som matcher billederne”. Det er nok det største kompliment man kan få som boligfotograf. Så det takker vi også for!

4 febbraio 2025

Risposta di DIAKRIT

Hej Mette. Mange tak for din fine anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, de potentielle købere roser billederne - det er jo trods alt det vigtigste, at de kan lide dem :)
Vi ønsker alt held og lykke med hussalget!

Valutata 4 stelle su 5

God oplevelse

God oplevelse, profesionelle tager sig god tid foto at fremme sin hus bedst side.
Jeg var glæde for fotograf Kvevin Lee.
Dyktigt og venlig.
Vh.
Det glæder Hus salg Kolding.

11 febbraio 2025

Risposta di DIAKRIT

Hej Shukri. Tak for din 4 stjerner! Vi er glade for at høre, du har haft en god oplevelse med vores fotograf Kevin. Held og lykke med hussalget!

Valutata 5 stelle su 5

Det var en meget positiv oplevelse

Det var en meget positiv oplevelse: grundig, god respons, behagelig, god feedback og effektiv! Er 5 stjerner værd!

11 febbraio 2025

Risposta di DIAKRIT

Hej Maj-britt. Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, hele processen gik som smurt fra start til slut. Held og lykke med salget!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più