Vi kan varmt anbefale Kevin Lee! Han var utrolig dygtig, kreativ og professionel fra start til slut. Han tog sig rigtig god tid til at finde de helt rigtige vinkler og detaljer, og man kunne tydel... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Fotografen Kevin Lee kom præcis på det aftalte tidspunkt. Han dannede sig hurtigt et overblik over opgaven og vi gik i gang. Kevin havde virkelig øje for komposition, lys og detaljerne. Ting blev flyt... Leggi di più
Vi havde Kevin Lee ude og fotografere vores lejlighed i forbindelse med salg. Han var super detaljeorienteret, tog sig god tid og var meget professionel. Det blev til nogle rigtig gode timer med... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Havde Kevin Lee ude og tage billeder af min lejlighed, mega professionel og sød mand. Han vidste præcis hvordan han gerne ville have tingene og spurte sødt om han måtte flytte ting. Han tog den tid... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Verdens bedste boligoplevelse starter her. Ejendomsmæglere over hele Danmark bruger hver dag Diakrits løsninger til markedsføring af boliger og erhvervsejendomme. Det er vores ambition at udfordre status quo og altid levere allerhøjeste kvalitet. Diakrit har siden 2001 været en del af millioner af bolighandler over hele verden. Vores platforme og løsninger er bygget på erfaring, ekspertise og partnerskaber for at tilbyde den bedst mulige oplevelse og levere synlige resultater for ejendomsmæglere, boligejere og boligkøbere. Vi udstyrer ejendomsmæglere med banebrydende løsninger og platforme bedre end nogen anden i branchen. Vores team af udviklere er hele tiden på jagt efter nye måder til at hjælpe folk med at købe og sælge fast ejendom på en nem og effektiv måde. Diakrit gør købsbeslutningen nemmere ved at tilbyde interaktive oplevelser, hvor potentialet i hver enkelt bolig bliver fremhævet. Dermed hjælper vi ejendomsmæglere med at skabe det bedst mulige salg og at give købere en god oplevelse på vej til deres næste hjem. Alle er vindere. Hver dag hjælper vi tusindvis af ejendomsmæglere over hele verden. Vi har nu 11 kontorer globalt og mere end tusinde eksperter og kreative medarbejdere, der arbejder på at sætte den højeste globale standard for bolighandler. Vi lover, at vi vil fortsætte med at flytte grænserne endnu mere i vores bestræbelse på at skabe den bedste oplevelse for både sælgere og købere. Det gør vi ved at udstyre ejendomsmæglere med de mest avancerede løsninger og platforme. Det styrker mæglerens forretning. Og så har vi Danmarks bedste fotografer til at hjælpe dig!
Informazioni di contatto
Amager Fælledvej 106, 2300, København S., Danimarca
- info.dk@diakrit.com
- diakrit.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Vi kan varmt anbefale Alexander
Vi var så heldige at få Alexander ind ad døren, da der skulle tages billeder af vores hus og lejlighed. Alexander er super behagelig at have i hjemmet, og han får taget rigtig gode billeder.
Tak for 2 gode besøg og ikke mindst flotte billeder.

Risposta di DIAKRIT
Super service, ærlige meldinger og godt humør. Tak til Alexander for godt arbejde.

Fantastisk gode billeder 🤩
Super professionel fotograf Erik Cheng som gjorde sit ypperste for at producere så retvisende og imødekommende billeder som muligt.

Risposta di DIAKRIT
Kristoffer Linus er en omhyggelig…
Kristoffer Linus er en omhyggelig fotograf, der har et godt blik for gode vinkler og er grundig med fokus på detaljen

Anbefalingsværdig
Thorbjørn skulle tage billede i forbindelse med lejlighedssalg. Han var meget professionel og behagelig. Billederne blev super gode! Varm anbefaling herfra 😊

Fantastisk dygtig fotograf
Fantastisk dygtig fotograf. Han fik taget helt fantastiske billeder af vores hus i forbindelse med hussalg.
Fotografen var rigtig god til at guide os og hele seancen var meget professionel

Dedikeret og kreativ
Alexander var i dag forbi for at tage billeder og dronevideo til præsentationen af et hus, vi har til salg. Hans tilgang var yderst professionel, med kreative idéer og dynamiske opstillinger, der virkelig bringer boligen til live. Det er sjældent, jeg har oplevet så stor dedikation og kreativitet. Vi håber, at det fører til masser af fremvisninger – og selvfølgelig et salg!

Risposta di DIAKRIT
Vi var så heldig at have besøg af…
Vi var så heldig at have besøg af fotografen Kevin Lee, en virkelig dygtig, perfektionistisk og omhyggelig fotograf, han var rigtig god til at visualisere billederne og vidste hvilke små ting der skulle ændres som gav en stor forandring af billederne.

Risposta di DIAKRIT
Fantastisk dygtig og venlige. Tryg og sikker oplevelse
I forbindelse med hussalg kom Claus Eriksen og tog billeder af vores hus. Jeg har set mange billeder fra hussalg der var “sminket” og snakkede med Claus om, vi ønskede ægte og autentiske billeder - som evt køber skulle genkende ved en fremvisning. Claus var både lyttende og forklarende om, hvordan han taget billeder og hvor er det nogle flotte billeder vi har modtaget. Jeg har haft brug for at ændre aftalen og er blevet mødt også af venlig kundeservice. Alt i alt en både venlig og god oplevelse at benytte Diakrit og de varmeste anbefalinger herfra.

Fantastisk dygtig fotograf
Fotograf Kevin Lee har taget billeder af vores hus i forbindelse med salg. Kevin er en fantastisk dygtig og erfaren fotograf, der er meget omhyggelig med at få taget de helt rigtige / perfekte billeder. Samtidig er man i rigtig godt selskab. Kevin kan varmt anbefales.

Risposta di DIAKRIT
Havde idag besøg af fotografen…
Havde idag besøg af fotografen Thorbjørn til og tage billeder af vores dejlige sommerhus. Han udførte bare et super job og hvis nødvendigt ja så talte vi om det.. yderst prof job .. jeg er meget tilfreds ... og med høj sol .. blå himmel .. ja bare supert. Jeg fik også en god indsigt i billeder taget. .. Venligst Peter

Flotte billeder
Kevin laver gode billeder - og har sans for detaljen. Vi er meget tilfredse 👍

Omhyggelig og positiv betjening
Omhyggelig og positiv betjening. En god oplevelse for os som kunder.

Super billeder
Super gode billeder , der rent faktisk ligner mit hjem 😉 og hyggelig møde med Camilla fra diakrit .
Camilla var god til lige at komme med små justerings forslag , der gjorde at billederne blev helt perfekte

Risposta di DIAKRIT
Virkelig god og behagelig fotograf
Virkelig god og behagelig fotograf, der får det bedste frem i mit hus

Risposta di DIAKRIT
I anledning af salg af min mors hus
I anledning af salg af min mors hus, som er gået bort.
Havde vi besøg af en sød og professionel fotograf som hedder Francesco.
De billeder Francesco tog var virkelige flottet og fremviste huset for sin bedste side. Francesco var super imødekommende og virkelig dygtig!
Han får vores bedste anbefaling herfra :-)

Risposta di DIAKRIT
Fotos ifm. salg af bolig
Vi havde besøg af superprofessionelle og søde Mathilde, som klarede jobbet med fotos og plantegning på kort tid. Stor tak :)

Risposta di DIAKRIT
5 stjerner til Francesco!
5 stjerner til Francesco!
Vi havde besøg af søde og professionelle Francesco, som tog nogle virkelig flotte billeder af vores lejlighed ifbm. salg. Francesco var imødekommende og virkelig dygtig!
Kæmpe anbefaling herfra :)

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.