Mijn bestelling was bij DHL zoek, zo bleek nadat ik contact opnam met de klantenservice. Bij de klantenservice van Dia-centrum kreeg ik snel een vriendelijke medewerker aan de telefoon die alles vlot... Leggi di più
Ik had 4 Freestyle Libre 2 Plus sensoren besteld waarvan er 3 defect waren. Na plaatsing en een uur ‘opwarmtijd’ werd de sensor als defect gerapporteerd door de app. Dia-centrum heeft maar 2 sensoren... Leggi di più
Ze verkopen goede spullen, die niet overal makkelijk te verkrijgen zijn. Alleen was de website niet up to date. Mijn man wilde perse een tube crème ivm de nodige hygiëne. Overal stond dat hij d... Leggi di più
Adverteren met ‘next day delivery’ maar na 2 dagen nog niets. Mailtje naar de klantenservice en binnen paar uur bericht; een artikel niet op voorraad. Proactieve communicatie was beter geweest, m... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Dia-Centrum.nl levert sinds 2007 diabetes hulpmiddelen onder het motto: Zelf uw bloedglucose-spiegel bijhouden en Geen vergoeding van uw zorgverzekeraar ? Geen Nood, Scherpste Prijs en Binnen 24 uur in huis !
Leeghwaterstraat 4B, 2811 DV, Reeuwijk, Paesi Bassi
- 0182-300855
- info@dia-centrum.nl
- dia-centrum.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Bloeddruk band die ik had besteld paste…
Bloeddruk band die ik had besteld paste niet op onze bloeddruk meter, terwijl dat wel in de beschrijving staat. Hierover gebeld zal aangepast worden is niet gebeurt. Gelukkig heb ik “oude aansluitplug” kunnen gebruiken en werkt het.
Heel slechte communicatie
Heel slechte communicatie, een bestelling gedaan , geen mail ontvangen
Ik wacht mijn bestelling af maar hier zien ze mij niet meer
zie boven
omdat ik nog veel teststrips heb, heb ik deze keuze gemaakt
Freestyle reader 2 besteld die ik…
Freestyle reader 2 besteld die ik binnen 24 uur zou ontvangen. Dit ontving ik pas na 1 week. Apparaat leest niet in waardes af die in Nederland gelden. Klantenservice gebeld en deze vertelde mij dat ik er een instructie gemaild zou worden naar mij om deze instelling te veranderen. Na 3 dagen geen mail gehad. Deze instelling is ook niet te veranderen. Om een retourformulier gevraagd via de website. 2 dagen later nog niet ontvangen. Dit zou binnen 5 minuten moeten gebeuren.
Kijk eens naar de score bericht verzonden terwijl ze het niet eens op voorraad hebbenvan dit bedrijf…
Kijk eens naar de score van dit bedrijf BELABBERD!!! Ook ik had een negatieve ervaring. Ze adverteren met voor 23.00 uur besteld morgen in huis. Suus ik na thuiskomst van een hartoperatie een bloeddrukmeter besteld. Prima. Kreeg bericht na betaling dat hij verzonden was. Echter DHL had tot 23.59 uur niets ontvangen. Ik de klantenservice gebeld. Bleek helemaal niet op voorraadvorming zijn. Op mijn vraag hoe ik van hun dan een bericht kan krijgen dat het verzonden was werd ik net het antwoord dat er iemand te enthousiast is geweest het riet ingestuurd. De score van 3.3 voor dit bedrijf zegt al veel maar wat mij betreft moet het gewoon een 1 zijn Wat een oplichterij wat een belabberd bedrijf. Mensen betaal liever een tientje meer en wordt fatsoenlijk geholpen. Dit bedrijf : NOOIT MEER!!!!!!
Duidelijk en eerlijk uitleg.
Ik had 1x Freestyle Libre sensor 3…
Ik had 1x Freestyle Libre sensor 3 besteld kwam snel aan, 2 dagen later viel deze eraf, service desk nam even tijd maar heeft deze toen vervangen, heb deze vandaag ontvangen, dank jullie wel!
Ik mag bestellen voor een mevrouw die…
Ik mag bestellen voor een mevrouw die steeds maar machtigingen moet regelen en wilt zich gewoon zeker voelen als ze zich anders voelt gaat ze testen?
Is erg belangrijk voor haar genoeg voor handen te hebben. Dia-Centrum levert vlot de juiste teststrips.Heb ik voor haar gevonden en besteld.
Wederom het juiste artikel geleverd en…
Wederom het juiste artikel geleverd en op de tijd die afgesproken was.
Gebruikers vriendelijkheid.
Makkelijk te vinden, gebruikers vriendelijk.
Voor 16.30 besteld de volgende dag in…
Voor 16.30 besteld de volgende dag in huis!!
NOU DIT IS DUS NIET HET GEVAL!!
ook hoe je door Sebastiaan te woord word gestaan is verre van netjes.
Ik heb de bloeddruk meter nodig voor mijn ziekte moeder en omdat hun op hun site garanderen dat het de volgende dag geleverd word, zegt die Sebastiaan gewoon.....dan had u hem eerder moeten bestellen. Terwijl hij mijn situatie niet eens kent.
TE GEK VOOR WOORDEN
Nette en snelle service en bezorging
Nette en snelle service en bezorging. Keurig, zoals het hoort. Ik hoefde niet lang te wachten op de bestelling.
Product nodig na operatie
Product nodig na operatie, zou de volgende dag bezorgd worden. na ruim een week nog steeds niks ontvangen.
Stelletje oplichters.
Vanmiddag maar eens contact opnemen met froudehelpdesk...
Verkeerde levering en geen reactie
Trage levering; DHL sortering bleek pakket niet te kunnen verwerken. Pakket werd uiteindelijk wel geleverd.
Verkeerde producten geleverd. Pakket bevatte voetcrème ipv handcrème.
Dia-Centrum heeft geen enkele keer gereageerd op meldingen, berichten en chats.
Niks bestellen hier
Niks bestellen hier! Wat een nepzooi. Heb je verdorie met spoed een libre free style nodig wordt er niks geleverd. Paar keer gemaild, ja het komt er meteen aan, wordt morgen geleverd. En weer niks en weer niks... Intussen in de problemen zitten hierdoor. Ergens moet ik dit nu opnieuw gaan bestellen en maar hopen dat je hier je zuurverdiende geld nog terug krijgt. Ronduit schandalig om over de rug van hulpbehoevende mensen geld te jatten. Kijken of ik hier nog een zaak van kan maken ergens. Stelletje oplichters moet toch gestopt worden zeker!
Bedrijf komt gewoon supersnel hun…
Bedrijf komt gewoon supersnel hun afspraken na.
Wordt op de hoogte gehouden en volgende dag kon ik pakketje afhalen bij afhaalpunt Kortom gewoon top
Dit bedrijf is goed...
De ervaring met dit bedrijf is goed... En altijd komt de levering de volgende dag...
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.