De Voordeelmarkt Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Verfbussen kwamen kapot aan, duidelijk door vervoerder slecht behandeld pakket. Ook de verpakking door voordeelmarkt had beter gekund. Na reclamatie wel direct binnen 1 werkdag nieuwe bussen opgestuur... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Ja, ervaring met VDM is ok goed geïnformeerd bestelling snel geleverd Alleen zou ik de verpakkingen met verf beter en duidelijker op de doos aangeven ipv een tekst maar met opzichte sticker LE... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mijn eerste bestelling bij De Voordeelmarkt en meteen een 5-sterren service. Er was een probleem met de verzending van mijn bestelling, die vanwege het gewicht in 12 pakketten was opgesplitst. Helaa... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

4 potten verf besteld waarvan er 2 lek waren , via de mail foto's gestuurd en gecommuniceerd we krijgen 2 nieuwe potten net binnen gekregen helaas weer een pot lek bij deze raad ik jullie aan om nie... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

6. Fornitore di pavimentazioni in legno e laminato

Informazioni su De Voordeelmarkt

Scritti dall'azienda

De Voordeelmarkt

De Voordeelmarkt.nl - De beste verf voor de laagste prijs! Wij zijn dé vakwinkel voor al uw klusartikelen. Denk bijvoorbeeld aan binnen- en buitenverf, behang, laminaat en alle toebehoren zoals schuurpapier, verfkrabbers en verfkwasten. Wij bieden de laagsteprijsgarantie door grote volumes in te kopen en daar profiteer jij uiteraard het meest van.

De beste verf voor de laagste prijs slogan

Wij mengen de verf die jij gekozen hebt voor jou op kleur in onze winkels én in onze webshop. Daarnaast geven wij niet alleen in de winkel advies over jouw (verf)klus, maar ook op de website vind je stappenplannen, trends en extra informatie over verf, kleur en klussen.

De Voordeelmarkt - De beste verf voor de laagste prijs!

Scritti dall'azienda

Wij maken van ons voordeel graag jouw voordeel!
De Voordeelmarkt is dé vakwinkel voor al uw klusartikelen. Denk bijvoorbeeld aan binnen- en buitenverf, behang, laminaat en alle toebehoren zoals schuurpapier, verfkrabbers en verfkwasten.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 85% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

141 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

zeer vlotte levering en vriendelijk te…

zeer vlotte levering en vriendelijk te woord gestaan :D

Risposta di De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw mooie review! 😊 Fijn om te horen dat uw bestelling vlot is geleverd en dat u vriendelijk bent geholpen. Daar doen we het voor! Graag tot een volgende keer! 😄

Veel goedkoper

Simpelweg goedkoper eveneens voor merkproducten.

1 settembre 2026

Risposta di De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze scherpe prijzen, ook voor merkproducten, weet te waarderen. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!

…verf

Netjes en snel geleverd

1 settembre 2026

Bedankt voor uw review.

We vinden het vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Uw review zorgt bij ons echter voor enige verwarring. Bij de bestelling die wij aan uw gegevens kunnen koppelen, zien wij namelijk dat u verf heeft besteld. Daarnaast verkopen wij geen scheermesjes in ons assortiment.

Mogelijk is deze review per ongeluk bij de verkeerde webshop terechtgekomen. Mocht uw ervaring toch betrekking hebben op een bestelling bij De Voordeelmarkt, dan willen wij dit uiteraard graag voor u uitzoeken.

Valutata 5 stelle su 5

Prima op tijd geleverd geheel conform…

Prima op tijd geleverd geheel conform de verwachting

Risposta di De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat uw bestelling netjes op tijd is geleverd en helemaal aan uw verwachtingen voldoet. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer!

Snelle levering perfect

Snelle levering perfect

28 agosto 2026

Risposta di De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd en alles naar wens is verlopen. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer!

Risposta di De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze scherpe prijzen en de snelle levering. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer!

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

23 agosto 2026

Risposta di De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit en de snelle levering. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer! 😊

Goed hamertje

Geweldig goeie hamer 🔨 voor weinig centjes.
Snelle levering en duurzame verpakking.
Kan niet beter.

22 agosto 2026

Risposta di De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw geweldige review! 🔨 Fijn om te horen dat u tevreden bent met de hamer, de scherpe prijs en de snelle levering. Ook leuk dat onze duurzame verpakking wordt gewaardeerd. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer! 😊

Valutata 4 stelle su 5

Product goed verpakt en bestelling was…

Product goed verpakt en bestelling was vrij snel binnen. Wel jammer dat je geen roerstaaf ontvangt als je meerdere liters verf besteld. In de winkel krijg je dit er wel bij.

22 agosto 2026

Risposta di De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat uw bestelling goed verpakt en snel bij u is aangekomen. Bedankt ook voor uw feedback over de roerstaaf. We begrijpen dat dit bij meerdere liters verf een handige toevoeging zou zijn en nemen uw opmerking graag mee. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer! 😊

Valutata 3 stelle su 5

Bestelling en snelheid goed

Bestelling en snelheid goed
Echter blik was ergens open gegaan, gemeld bij
Voordeelmarkt. Ik hoop dat er wat mee gedaan wordt.

21 agosto 2026

Risposta di De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling en de snelheid van levering.

Vervelend dat het blik tijdens het transport is opengegaan. Wij doen ons uiterste best om al onze verfblikken zorgvuldig en stevig in te pakken.

Mocht er ondanks de zorgvuldige verpakking toch iets misgaan, dan kijken we uiteraard altijd graag samen met de klant naar een passende oplossing.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw feedback.

Valutata 4 stelle su 5

Eigenlijk 5 sterren voor Madelon van de…

Eigenlijk 5 sterren voor Madelon van de klantenservice voor de snelle reactie, opvolging en oplossing.
Ik geef geen 5 sterren omdat we niet gekregen hadden wat er besteld was, maar het is wel netjes opgelost!

31 agosto 2026
Non scritta su invito

Risposta di De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw mooie review en de fijne woorden! 😊 Jammer dat de bestelling in eerste instantie niet helemaal goed is gegaan, maar fijn om te horen dat we het uiteindelijk snel en netjes voor u hebben kunnen oplossen. Bedankt voor uw begrip en graag tot een volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering voor een scherpe prijs

Snelle levering voor een scherpe prijs. Sikkens lak, nergens goedkoper. Alweer de tweede bestelling.

20 agosto 2026

Risposta di De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw mooie review en uw vertrouwen in ons! Fijn dat u opnieuw voor De Voordeelmarkt heeft gekozen en tevreden bent over onze scherpe prijzen en snelle levering. Veel plezier met de Sikkens lak en graag tot een volgende bestelling! 😊

Risposta di De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat uw bestelling snel en goed is afgeleverd. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer! 😊

Goede producten

Goede producten, scherp geprijsd met zorg ingepakt en supersnel geleverd

Risposta di De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat u tevreden bent over onze producten, scherpe prijzen en snelle levering. Ook goed om te horen dat uw bestelling zorgvuldig verpakt is aangekomen. Graag tot een volgende keer! 😊

Assteunen

Goede prijs
Snelle bezorging

Risposta di De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat u tevreden bent over onze prijzen, service en snelle levering. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer! 😊

Snel en goed

Risposta di De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw review! Fijn dat alles snel en goed is verlopen. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer! 😊

Valutata 5 stelle su 5

Goed telefonisch geholpen en snelle…

Goed telefonisch geholpen en snelle levering

Risposta di De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u goed bent geholpen en uw bestelling snel heeft ontvangen. Graag tot een volgende keer! 😊

Valutata 1 stelle su 5

Als een blik verf ingedeukt en lek geleverd wordt

Als een blik verf ingedeukt en lek aankomt verwacht je een correcte oplossing.
Gewoon het blik retourneren en nieuwe terug.
Dit is blijkbaar niet mogelijk.
Heb toch betaald voor correcte levering😫

Risposta di De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw review. Vervelend dat het blik verf beschadigd en lek bij u is aangekomen. Dat is uiteraard niet zoals wij een bestelling willen afleveren.

We hebben hierover contact met u gehad en geprobeerd om samen tot een passende oplossing te komen. Helaas zijn we daar niet uitgekomen. We vinden het jammer dat we uw ervaring niet naar tevredenheid hebben kunnen afsluiten en bieden onze excuses aan voor het ongemak.

Risposta di De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze prijzen en dat uw bestelling netjes op tijd is geleverd. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer! 😊

Valutata 1 stelle su 5

leveren niet het product wat op de foto…

leveren niet het product wat op de foto staat,

Risposta di De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat het ontvangen product niet overeenkwam met wat u op basis van de afbeelding verwachtte. Wij proberen onze productafbeeldingen en informatie altijd zo goed mogelijk up-to-date te houden. Helaas kan een afbeelding soms afwijken van het daadwerkelijk geleverde product. We nemen uw feedback mee en zullen de betreffende afbeelding en productinformatie controleren.

Devoordeelmarkt

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più