Valutata 3 stelle su 5

Pakje met 1 pot is al dagen onderweg tussen depots van post nl... terwijl andere duurdere zaken gewoon aan de deur afgezet worden is mijn pot verf nog steeds niet geleverd en zal deze op een postpunt... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

bestelling werd snel geleverd (1 werkdag) goede A merk verf voor een zeer scherpe prijs goed verpakt in bubbel folie en kartonnen doos (incl roerhout) maar helaas PostNL bezorging waardeloos, ja ze... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De website vertoont een aantal fouten, het kiezen van een toevoeging in de lak loopt volledig dood, het betreffende artikel was daardoor onmogelijk te bestellen, zelfs niet door een medewerker. Je mag... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vorige week hier geweest en super goed en klantvriendelijk geholpen door een dame waarvan ik de naam kwijt ben (rode haren). Goed advies gekregen! Helaas waren de andere medewerkers aan het koffiele... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

6. Fornitore di pavimentazioni in legno e laminato

Informazioni su De Voordeelmarkt

Scritti dall'azienda

De Voordeelmarkt

De Voordeelmarkt.nl - De beste verf voor de laagste prijs! Wij zijn dé vakwinkel voor al uw klusartikelen. Denk bijvoorbeeld aan binnen- en buitenverf, behang, laminaat en alle toebehoren zoals schuurpapier, verfkrabbers en verfkwasten. Wij bieden de laagsteprijsgarantie door grote volumes in te kopen en daar profiteer jij uiteraard het meest van.

De beste verf voor de laagste prijs slogan

Wij mengen de verf die jij gekozen hebt voor jou op kleur in onze winkels én in onze webshop. Daarnaast geven wij niet alleen in de winkel advies over jouw (verf)klus, maar ook op de website vind je stappenplannen, trends en extra informatie over verf, kleur en klussen.

4,3

1 stella

Ha risposto al 97% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Marta: een dikke tien 👌

Top geholpen door Marta van de klantenservice, denkt met de klant mee!
Bovendien was zij klantvriendelijk, goedgehumeurd en heeft een probleem opgelost. Een dikke tien!

7 novembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Wow, wat een fantastische service

Wow, wat een goede service! Hier kunnen anderen een voorbeeld aan nemen. Een fout werd snel binnen twee dagen hersteld zonder gedoe. De klantenservice was zeer klantvriendelijk en de verzending zeer snel. Ik weet wel waar ik een volgende bestelling plaats.

16 ottobre 2025

Goede verf

Goede verf
Snelle levering.

M.v.g inneke

12 ottobre 2025

Risposta di De Voordeelmarkt

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de verf en de levering naar wens waren. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen.

Graag tot een volgende keer!

Valutata 4 stelle su 5

Goede ervaring met een minpuntje

Goede ervaring, alleen met een kleur bestellen viel niet mee.
De kleur kwam niet zichtbaar bij de definitieve bestelling.
Dat is vervelend.

Risposta di De Voordeelmarkt

Bedankt voor je review en feedback! Fijn om te horen dat je over het algemeen een goede ervaring had. Jammer dat het kiezen van de kleur niet helemaal soepel verliep. We nemen je opmerking mee om dit in de toekomst te verbeteren. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen!

Valutata 5 stelle su 5

snelle reactie en oplossing na probleem

na foutief ontvangen kleur van de bestelde verf is dit zeer snel en correct opgelost.

29 settembre 2025

Risposta di De Voordeelmarkt

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat het probleem met de verkeerde verfkleur snel en naar tevredenheid is opgelost. We staan altijd klaar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Graag tot een volgende keer!

Valutata 4 stelle su 5

Makkelijk te bestellen goed product…

Makkelijk te bestellen goed product voor een voordelige prijs .erg tevreden.

29 settembre 2025

Risposta di De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw mooie review!
Wat fijn om te horen dat het bestellen makkelijk ging en u tevreden bent over het product én de prijs. Daar worden wij ook blij van!

Tot de volgende keer,
Groetjes, De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw review!
Fijn om te horen dat alles netjes en op tijd geleverd is, precies zoals afgesproken. Daar doen we het voor!
Graag tot een volgende keer.

Valutata 1 stelle su 5

Verkeerde producten geleverd

Verkeerde producten geleverd. Bij contact zouden de juiste producten opnieuw verstuurd worden maar deze na 2,5 weken nog steeds niet ontvangen
Op mails wordt tot op vandaag niet meer geantwoord!
Zeeeeeer ontevreden!!

18 settembre 2025

Beste Sander,

Allereerst onze oprechte excuses voor het ongemak en de teleurstellende ervaring. Het is uiteraard niet de bedoeling dat u zo lang moet wachten op de juiste producten, en het is zeer vervelend dat u geen reactie op uw e-mails heeft ontvangen.

We begrijpen dat dit frustrerend is, en dit is zeker niet de service die wij willen leveren. We willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen. Zou u ons opnieuw willen benaderen via klantenservice@devoordeelmarkt.nl, zodat we uw situatie direct kunnen nakijken en het netjes met u kunnen afronden?

Nogmaals excuses voor het ongemak — we doen er alles aan om dit zo spoedig mogelijk recht te zetten.

Valutata 4 stelle su 5

A merk verf voor scherpe prijs, levering postNL waardeloos

bestelling werd snel geleverd (1 werkdag)
goede A merk verf voor een zeer scherpe prijs
goed verpakt in bubbel folie en kartonnen doos (incl roerhout)
maar helaas PostNL bezorging waardeloos, ja ze waren op tijd, maar voor de rest leek 't alsof het pakket van 3 hoog in de bus was geflikkerd en daarna een achtbaan rit had gekregen. De bus verf heeft een mega deuk precies op de rand (een wonder dat het blik niet lek is of opengeschoten), maar openmaken is lastig en opnieuw goed dichtmaken kun je vergeten.

7 ottobre 2025

Risposta di De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw uitgebreide review en bestelling bij De Voordeelmarkt.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de verf, de prijs en onze snelle levering. We pakken onze producten altijd met zorg in, dus vervelend om te lezen dat het pakket tijdens transport zo hardhandig is behandeld.

We vinden het uiteraard jammer dat het blik bij aankomst beschadigd was. Ondanks dat dit buiten onze invloed ligt, nemen we zulke meldingen wél serieus. Mocht u in de toekomst opnieuw schade constateren, laat het ons vooral direct weten — dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Nogmaals dank voor uw feedback en hopelijk tot een volgende keer!

Goed product

Goed product. sympathiek geprijsd. Snelle afhandeling. Volgende dag in huis.

Risposta di De Voordeelmarkt

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Geweldig om te horen dat u tevreden bent over het product, de prijs én onze service. We doen ons best om alles snel en soepel te laten verlopen — fijn dat dat ook zo is ervaren.

Graag tot een volgende keer bij De Voordeelmarkt!

Valutata 4 stelle su 5

Gewoon volgens afspraak zoals het hoort!

Goede prijs, fijn product. In eerste instantie foutieve hoeveelheid geleverd maar goed opgelost.

25 settembre 2025

Risposta di De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw fijne review!
Goed om te horen dat alles uiteindelijk naar tevredenheid is verlopen. Fijn dat u tevreden bent over de prijs en het product — en excuses nogmaals voor de fout in de levering.

We waarderen uw begrip en zien u graag terug bij De Voordeelmarkt!

Snel geleverd

Gemakkelijk besteld tegen scherpe prijs en snel geleverd.

25 settembre 2025

Risposta di De Voordeelmarkt

Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat het bestellen makkelijk ging en de levering snel was. Graag tot een volgende keer!

Valutata 2 stelle su 5

Kreeg geen e-mails als bevestiging van…

Kreeg geen e-mails als bevestiging van mijn bestelling. Daarnaast heb ik 1x 2,5 liter verf besteld, en ontving 3 losse potten (2x 1 liter en 1x 0,5 liter) dit zonder overleg

Risposta di De Voordeelmarkt

Bedankt voor je feedback, en vervelend om te horen dat je geen bestelbevestiging hebt ontvangen. Door een technische storing is deze helaas niet bij alle klanten goed aangekomen — onze excuses daarvoor.

Wat betreft de levering van de verf: we begrijpen dat het verwarrend is om zonder overleg meerdere kleinere blikken te ontvangen. In sommige gevallen leveren we alternatieve formaten wanneer een specifieke maat tijdelijk niet beschikbaar is, zodat je in elk geval snel aan de slag kunt. We hadden dit uiteraard vooraf met je moeten afstemmen — onze excuses dat dat niet is gebeurd.

We nemen je opmerkingen serieus en gebruiken ze om onze communicatie en service verder te verbeteren. Dank dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen.

Geleverde verf

Snel geleverd, goede prijs!

24 settembre 2025

Risposta di De Voordeelmarkt

Bedankt voor je mooie beoordeling! Goed om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en scherpe prijs.

Verf spullen

Goede en snelle service 👍

16 settembre 2025

Risposta di De Voordeelmarkt

Bedankt voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service 👍

De Voordeelmarkt

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più