Valutata 5 stelle su 5

De leistenen tegelvloer stond op de nominatie om vervangen te worden, maar we zijn blij dat we ze hebben laten opknappen door de Vloer Broers. Zeer vriendelijk geholpen en een prachtig eindresultaat,... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag zijn 2 vriendelijke medewerkers (de 2 broers) van jullie bij ons geweest. Na een paar uur van alles te hebben geprobeerd kwamen ze tot de conclusie dat ze ons niet konden helpen. Ze konden n... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We raden iedereen de Vloerbroers aan! Onze granito terrazzo vloer is mooier en glanzender geworden dan we ooit hadden durven dromen! Jesse werkte met geduld en passie en nam echt de tijd om de vloer... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Afgelopen week hebben Jesse en Maikel onze kalkzandsteen opgeschuurd , gepolijst en geïmpregneerd, boven verwachting heel mooi geworden. Het was een flinke klus van 230 m2 Alles ziet er nu als nieuw... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di levigatura e lucidatura pavimenti
  2. Servizio di pulizia commerciale

Scritti dall'azienda

Heeft u thuis een natuurstenen vloer en is het uw wens om die in goede conditie te houden? Door natuursteen te behandelen komt uw vloer opnieuw tot leven. Daarom is een natuurstenen vloer behandelen de enige juiste keuze. Voor natuursteen kristalliseren, natuursteen polijsten, natuursteen impregneren en natuursteen schuren doet u een beroep op de specialisten van De vloer broers. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te inventariseren en een demonstratie te geven. Neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak!

4,9

3 stelle
2 stelle
1 stella

Een prachtige vloer!

Bedankt voor de prachtige vloer! Er werd goed mee gedacht bij het zoeken van een passende datum voor de uitvoering. Op de dag zelf was Jesse op tijd en heeft hij de vloer prachtig hersteld. Daarnaast heeft hij meegezocht naar een oplossing voor een andere vloer, heel fijn. Ontzettend bedankt voor je hulp!

26 settembre 2024

Professioneel en vakkundig

Het eerste telefonisch contact was al super. Keurig netjes te woord gestaan en gelijk een afspraak gemaakt. Zoals het eerste contact, zo werken de heren ook. Keurig netjes en professioneel. En het resultaat is prachtig. Een echte aanrader. Bedankt

24 settembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Top bedrijf, vakmannen bestaan nog

Onze leisteen vloer gaf af en was ontzettend dof, we waren ten einde raad en hebben de vloerbroers ingeschakeld. Wat foto’s opgestuurd, we kregen snel reactie inclusief een inschatting van de kosten. Op 24 april is Jesse hier aan de slag gegaan, het eindresultaat is boven verwachting. Geeft niet af, voegen zijn weer mooi schoon en de tegels hebben hun leven weer terug. Ontzettend blij met het eindresultaat en het fijne contact. Vakmannen bestaan nog!! Een echte aanrader.

24 aprile 2024

Echt een aanrader

Afgelopen week hebben Jesse en Maikel
onze kalkzandsteen opgeschuurd , gepolijst en geïmpregneerd, boven verwachting heel mooi geworden. Het was een flinke klus van 230 m2 Alles ziet er nu als nieuw uit, erg netjes gewerkt en ook nog gaatjes gevuld echt top. Ook heel behulpzaam met meubels versjouwen, zeker een aanrader deze gezellige mannen ze weten hoe het moet. Prachtig resultaat bedankt hiervoor.

28 agosto 2024

Devloerbroers: Topbedrijf !

1ste contact met Devloerbroers was al uitstekend. Er werd gevraagd om foto's van de badkamervloer zodat men zich kon oriënteren wat er gedaan moet worden. Kreeg ook al het kostenplaatje zodat ik wist waar ik aan toe was.
Vandaag, 12 augustus, is de vloer in perfecte staat opgeleverd, eigenlijk zo mooi dat ik de oude niet meer kan herinneren. Jesse heeft "gouden handen" en is een open en prettig mens in de omgang, zo zouden er meerdere moeten zijn!
In mijn vriendenkring zal ik dan ook zeer zeker dit bedrijf "Devloerbroers" aanbevelen !!

12 agosto 2024
Valutata 5 stelle su 5

De Vloer Broers Topbedrijf!

Bij het eerste contact een zeer correct en vriendelijke medewerker aan de lijn gehad. Uitgelegd dat mijn marmervloer gekristalliseerd moest worden. Foto’s gemaakt en opgestuurd, ik kreeg meteen een terugkoppeling met de prijs en eventueel data om de vloer weer mooi te maken. We hoefden niet lang te wachten en ze konden vrij snel komen. Na 2 keer verzetten van de afspraak vanuit mijn kant, bleven ze erg vriendelijk. Uiteindelijk is Jesse gekomen, zeer keurige professioneel jonge man, heeft uitgelegd wat hij ging doen en de behandelplan besproken. Na een aantal uren was mijn vloer als een spiegel en volledig schoon.

5 agosto 2024
Valutata 5 stelle su 5

Top bedrijf en mensen zeer professioneel en secuur

Snelle en professionele reactie op offerte en overige vragen via de app. Werken heel netjes en secuur in huis. Overleggen alles, vriendelijk en heel behulpzaam. Onze vloer ziet er weer prachtig uit. Jesse heeft echt de tijd genomen om onze vloer prachtig op te leveren. Top bedrijf en mensen om mee te werken.

31 luglio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Vakmannen met een top service!

Vanaf het moment dat Jesse binnen kwam gaf hij ons een vertrouwd gevoel! Hij nam de tijd om goed werk te leveren, legt alles uitvoerig uit en geeft ook veel tips om daarna zelf de vloer netjes te houden.

Het lijkt soms lastig om goede vakmannen te vinden die kwaliteit leveren, maar dat is zeker wel het geval met de vloerbroers en ik kan ze zeker aanraden!!

30 luglio 2024

Alleen maar lof!

Bij het uitzoeken van een bedrijf wat onze Travertin vloer weer mooi zou kunnen maken, kwam ik uit bij de Vloerbroers. Na het opvragen van een prijsopgave kreeg ik een uitgebreid -maar duidelijk- antwoord terug waardoor ik meteen wist waar ik aantoe was. Mijn vragen werden netjes beantwoord, en er was op redelijk korte termijn tijd. Tijdens de werkdag was er ook fijn contact, afspraken werden nagekomen en het resultaat is meer dan we verwacht hadden. Ik zou oprecht niet weten waar ik een punt van aandacht zou hebben, alleen maar lof!

29 luglio 2024

Geweldige service en vakwerk

We zijn heel blij de vloer broers gevonden te hebben. Ze zijn behulpzaam, eerlijk, en duidelijk in hun communicatie. Daarnaast zijn het echte vakmensen en hebben ze een goede nazorg.

We kochten een woning met 20 jaar oud Belgisch hardsteen die wel wat onderhoudkon gebruiken. Naast het afleveren van vakwerk op korte termijn was Jesse ook een bron van informatie over het onderhoud ervan.

Ze geven ook geweldige service. Jesse is terug gekomen om de paar tegels te polijsten die vrij gekomen zijn na een verbouwing, zoals hij destijds beloofde. Hij kwam ook met goede oplossingen voor beschadiging aan de vloer die we hadden opgelopen door de verbouwing.

25 luglio 2024

Uiteindelijk goed resultaat

Betrouwbaar bedrijf! De te behandelen vloer was niet in één keer goed te krijgen. Zonder probleem is de vloer nog een keer behandeld. En het resultaat is uiteindelijk zoals er beloofd is!
We zijn zeer tevreden over de Vloerbroers.

24 luglio 2024

Servicegericht en deskundig

De Vloerbroers hebben onze Belgisch hardstenen vloeren in de bijkeuken en badkamer mooi opgeknapt. De communicatie met Jesse was heel prettig. De badkamervloer was in zeer slechte staat en bleek na de eerste behandeling onverhoopt nog een aanvullende coating nodig te hebben. De Vloerbroers hebben dat snel en adequaat voor ons opgelost. Wij zijn dik tevreden dus.

19 luglio 2024

Vakmanschap

Fijn om een vakman aan het werk te zien die passie heeft voor het afleveren van een perfect resultaat. Zo kom je ze helaas steeds minder tegen. Vloeren zijn mooi hersteld na 50 jaar zwaar gebruik. Vriendelijk en netjes te woord gestaan en geholpen. De Vloer Broers zijn een echte aanrader!

17 luglio 2024
Valutata 5 stelle su 5

De communicatie was heel goed en snel

De communicatie was heel goed en snel!
Wij waren opzoek naar een bedrijf die onze vloer een opfrisbeurt kon geven. Onze marmeren vloer had namelijk best wel wat doffe plekken en krassen. Jesse van De vloer broers reageerde al binnen een uur (!), nadat ik contact had gelegd en gaven meteen aan wat ik kon verwachten qua werkzaamheden en kosten. (inclusief foto's om een beter beeld erbij te krijgen) Door de snelle reactie en de duidelijke uitleg, was onze keuze dan ook snel gemaakt.
En hier hebben wij ook geen spijt van, want de vloer is vandaag super netjes afgeleverd door Jesse!! De vloer ziet er weer precies zo uit, als toen wij het huis 6 jaar geleden hadden gekocht.

9 luglio 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più