Valutata 5 stelle su 5

Toine heeft mij enorm geholpen met het vinden van de goede elektrische SUV. Hij heeft met zijn professionele kijk op auto’s mij een aantal keren behoed voor een zeperd. Uiteindelijk door volhardi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb mijn vertrouwen voor het kopen van een nieuwe wagen aan pitstop Schonk gegeven, en ik ben nog steeds zeer tevreden over deze beslissing. Van in het begin verliepen alles zeer vlot en aangenaam.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wat een geweldige ervaring bij Pitstop Schonk! Toine, de eigenaar, levert fantastisch werk. Mijn motor is prachtig gepoetst en ziet er weer als nieuw uit. Ik ben onder de indruk van de toewijding en h... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

PIT-STOP SCHONK is tot nu toe de beste carwash die ik ken , heel mooi wachtruimte koffie thee en zelfs fruit kan je gerust pakken , heel vriendelijk personeel en van lage klasse auto’s tot Lamborghin... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio auto

Scritti dall'azienda

Pit-Stop Schonk is geboren uit passie voor mobiliteit. Wij bieden een uitgebreid pakket aan diensten op automotive gebied. Hecht u ook zo een waarde aan laagdrempelig contact? Bij ons staat het gezegde "afspraak is afspraak" hoog in het vaandel. Door deze werkmentaliteit hopen wij van Pit-Stop Schonk duurzame, langdurige relaties op te bouwen met onze klanten, die de dienstverlening van Pit-Stop Schonk ervaren als uniek binnen deze sector.

4,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Professionele bemiddeling

Toine heeft mij enorm geholpen met het vinden van de goede elektrische SUV.
Uiteindelijk door volharding van Toine hebben we de auto gevonden, een BMW IX3, waar ik helemaal happy mee ben.
Succes verder met je bedrijf en bedankt Toine.
Mvgr Cees

28 marzo 2026

Uitstekende service en volledige ontzorging bij Pitstop Stronk

Mijn ervaring met Pitstop Stronk is in één woord: uitstekend. Via Toine heb ik een auto laten aankopen en het volledige traject was tot in de puntjes verzorgd. Van begin tot eind werd alles professioneel, transparant en met veel aandacht geregeld.

Toine heeft de aangekochte auto persoonlijk opgehaald en deze tijdens en direct na mijn vakantie netjes bij mij voor de deur afgeleverd. Hierdoor kon ik bij thuiskomst meteen beschikken over mijn nieuwe auto — een service die echt het verschil maakt.

Daarnaast heeft Toine ervoor gezorgd dat de auto van mijn partner volledig is gereinigd, zowel interieur als exterieur. De auto ziet er weer als nieuw uit. Ook is er een achteruitrijcamera gemonteerd. Hoewel dit vanwege het ontbreken van een onderdeel iets later moest gebeuren, werd dit perfect opgelost: Toine bood aan om de camera in de avonduren te monteren, zodat wij de auto geen moment hoefden te missen. Dat is pas servicegericht meedenken.

Kortom: Pitstop Stronk staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke service. Ik kan Toine en zijn bedrijf van harte aanbevelen aan iedereen die volledig ontzorgd wil worden bij de aankoop en verzorging van een auto. Een absolute aanrader!

10 gennaio 2026

Een aanrader .

Toine zegt wat hij doet en doet wat hij zegt.
Vakkundig, vriendelijk en voor een schappelijk bedrag .
Bovendien service gericht.

14 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Top bemiddeling en kennis van zaken

Toine heeft geholpen met de zoektocht, bemiddeling bij aankoop en inruil van mijn auto. We zijn nu helemaal blij met onze Polo! Topper!!!

14 luglio 2025

Dankjewel voor je mooie review! 🙌
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de bemiddeling en de aankoop van je Polo. Veel plezier met je nieuwe auto en je bent altijd welkom bij Pit-Stop Schonk! 🚗👍

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over onze aankoop van de Audi Q7!

We hebben onlangs een tweedehands Audi Q7 gekocht bij deze autoverkoper en zijn ontzettend tevreden over de hele ervaring. De service was uitstekend: snelle en duidelijke communicatie, er werd goed geluisterd naar onze wensen en alles is netjes en professioneel afgehandeld. De auto werd keurig afgeleverd, helemaal zoals afgesproken.

Een betrouwbare verkoper die weet wat klantgerichtheid betekent. Wij zijn blij met onze aankoop en kunnen deze verkoper zeker aanbevelen!

— Tevreden klant

26 giugno 2025

Risposta di Pit-stop Schonk

Wat een geweldige review, bedankt voor het delen! 🙏
Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de Audi Q7 en onze service. Klantgerichtheid en duidelijke communicatie staan bij ons altijd voorop. Heel veel plezier met de auto en hopelijk tot een volgende keer bij Pit-Stop Schonk! 🚙✨

Top service!

Kwam bij Pit-stop Schonk voor een achteruitrijcamera en geblindeerde ramen. Op locatie bij zijn mooie pand in Leiden was het helaas nog niet gelukt met de achteruitrijcamera. Wat zegt Toine, ik kom hem anders bij je thuis wel installeren als ik het juiste onderdeel heb. Geweldige service, zelden meegemaakt! Ga zo door!

7 giugno 2025

Risposta di Pit-stop Schonk

Wat een fantastische review, dankjewel! 🙌
Het is fijn om te horen dat onze service zo gewaardeerd wordt, ook buiten de werkplaats om. We blijven ons inzetten om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Tot snel bij Pit-Stop Schonk! 🚗✨

Super tevreden over Pit Stop in Leiden

Super tevreden over Pit Stop in Leiden! Remblokken laten spuiten en dat is echt strak gedaan. Spoiler ook weer netjes gemonteerd. Snelle en vakkundige service – aanrader!

11 giugno 2025

Dankjewel voor je mooie review! 🙌
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het spuiten van de remblokken en het monteren van de spoiler. We streven altijd naar snelle en vakkundige service. Tot de volgende keer bij Pit-Stop Schonk! 🚗✨

Pit-Stop Schonk - Top!

Pit-Stop Schonk (Toine) heeft mij heel fijn geholpen bij het aankopen van een nieuwe auto. Snelle en duidelijke communicatie en staat op elk moment voor je klaar. Toine heeft een heleboel kennis en heeft de auto opgehaald bij de dealer en thuis afgeleverd. Hij heeft geadviseerd bij de selectie van de auto en het is een perfecte keuze geweest.

21 maggio 2025

Risposta di Pit-stop Schonk

Dankjewel voor deze mooie en positieve review! 🙌
Fijn om te horen dat ik je goed heb kunnen helpen bij de aankoop en dat alles soepel is verlopen. Veel plezier met je nieuwe auto en tot de volgende keer bij Pit-Stop Schonk! 🚗✨

Toine

Mooie vent: Toine.
Wist m'n iQ van een wat viezig 11 jaar oud autootje om te toveren naar een stralende bolide(tje).
Stuurde foto's van de voortgang en als klap op de vuurpijl kwam ie me ook nog halen op de dag van aflevering.
Iedereen kan een auto poetsen. Maar Toine begrijpt dat klantbeleving misschien wel belangrijker is.

Dikke aanrader.

28 febbraio 2025

Risposta di Pit-stop Schonk

Wat een geweldige review, dankjewel! 🙌
Het is mooi om te horen dat je niet alleen blij bent met het resultaat, maar ook met de persoonlijke aandacht en klantbeleving. Daar doe ik het voor! Tot de volgende keer bij Pit-Stop Schonk! 🚗✨

Sympathiek

Sympathiek, super klantgericht en enthousiast!

11 gennaio 2025

Risposta di Pit-stop Schonk

Dankjewel voor je korte maar krachtige compliment! 🙌
We vinden het geweldig om onze klanten zo positief te mogen bedienen. Tot snel bij Pit-Stop Schonk! 🚗✨

Top bedrijf!

Top bedrijf!

Alles helemaal geregeld zo voor de feestdagen. Hij kon die me toch nog ff helpen werd goed op de hoogte gehouden van me auto.

19 dicembre 2024

Risposta di Pit-stop Schonk

Bedankt voor je leuke review! 🙌
Fijn om te horen dat we alles netjes hebben geregeld, ook vlak voor de feestdagen. We houden je altijd graag op de hoogte! Tot de volgende keer bij Pit-Stop Schonk! 🚗✨

Geweldig ervaring

Geweldig ervaring! Als je op zoek bent naar een auto is deze aankoop begeleidingsservice een uitkomst. Aankoop, keuring, ophalen en super mooi afgeleverd!

14 dicembre 2024

Risposta di Pit-stop Schonk

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze aankoopbegeleiding! 🙌
We doen er alles aan om het proces zo makkelijk en zorgeloos mogelijk te maken. Geniet van je nieuwe auto en tot de volgende keer bij Pit-Stop Schonk! 🚗✨

The place to go!

Good service, quality, and treatment. It was a nice experience to bring my car to Pit-stop Schonk. If you need anything for your car, it is the place to go!

28 novembre 2024

Risposta di Pit-stop Schonk

Thank you so much for your great feedback! 🙌
I’m glad you had a nice experience bringing your car to Pit-Stop Schonk. We’re always here to provide the best service and care for your vehicle. Looking forward to seeing you again! 🚗✨

Fantastische service!

Inmiddels al meerdere keren mijn auto door Toine laten repareren en altijd tevreden geweest met het eindresultaat! De communicatie verloopt altijd erg fijn en de duidelijkheid omtrent de prijs vind ik persoonlijk erg prettig. Pitstop Schonk is wat mij betreft een blijvertje!

13 novembre 2024

Risposta di Pit-stop Schonk

Heel erg bedankt voor je mooie en loyale review! 🙌
Fijn om te horen dat je keer op keer tevreden bent over het werk, de communicatie en prijshelderheid. Zo’n blijvertje zijn, daar doe ik het voor! Tot de volgende keer bij Pit-Stop Schonk! 🚗✨

Valutata 5 stelle su 5

Zo juist de Mercedes glc opgehaald

Zo juist de Mercedes glc opgehaald, en in nieuwstaat!!
Zeer vakkundig bedrijf en prettig in de omgang. Zeer tevreden dus🥳

26 ottobre 2024

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je Mercedes GLC! 🙌
Dankjewel voor je vertrouwen en mooie woorden. We zien je graag snel weer terug bij Pit-Stop Schonk! 🚗✨🥳

Valutata 5 stelle su 5

Mijn auto weer als nieuw!

Toine heeft mijn Abarth echt weer stralend mooi gemaakt. Binnenkant, buitenkant, motorblok; alles piekfijn in orde. Ook de beschadigde velgen zijn weer als nieuw. Complimenten!

15 agosto 2024

Risposta di Pit-stop Schonk

Dankjewel voor je mooie complimenten! 🙌
Geweldig om te horen dat je Abarth er weer stralend uitziet, van binnen tot buiten én motorblok. We doen altijd ons best om alles piekfijn te krijgen. Tot de volgende keer bij Pit-Stop Schonk! 🚗✨

Top Quality Service

Pit-Stop Schonk offered me a professional solution for selling my BMW Series 2. I am very satisfied with the services provided. I was completely impressed with their professionalism and good/fast customer service, therefore I highly recommend their business.

12 giugno 2024

Risposta di Pit-stop Schonk

Thank you so much for your kind words! 🙌
I’m glad to hear you’re happy with the professional service and quick communication during the sale of your BMW Series 2. Looking forward to assisting you again in the future! 🚗✨

Valutata 5 stelle su 5

Pit-stop Schonk is een absolute aanrader

Ik ben heel blij dat ik bij Pit-stop Schonk terecht ben gekomen voor de reparatie van mijn auto. Toine, de eigenaar, levert een hele goede service, reageert snel en communiceert duidelijk over de prijs zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Hij heeft duidelijk een passie voor zijn vak en hij is nog ontzettend vriendelijk ook. Pit-stop Schonk is een absolute aanrader!

11 giugno 2024

Risposta di Pit-stop Schonk

Heel erg bedankt voor je mooie review! 🙌
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service, communicatie en passie voor het vak. We doen er alles aan om verrassingen te voorkomen en je auto met zorg te behandelen. Tot snel bij Pit-Stop Schonk! 🚗✨

Zeer professionele detailing

Zeer professionele detailing. Dit is het adres om je auto te laten detailen.

29 marzo 2024

Risposta di Pit-stop Schonk

Dankjewel voor je korte maar krachtige review! 🙌
Geweldig om te horen dat je onze detailing als professioneel ervaart. We zorgen ervoor dat elke auto de aandacht krijgt die ‘ie verdient. Tot de volgende keer bij Pit-Stop Schonk! 🚗✨

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più