De leistenen tegelvloer stond op de nominatie om vervangen te worden, maar we zijn blij dat we ze hebben laten opknappen door de Vloer Broers. Zeer vriendelijk geholpen en een prachtig eindresultaat,... Leggi di più
Vandaag zijn 2 vriendelijke medewerkers (de 2 broers) van jullie bij ons geweest. Na een paar uur van alles te hebben geprobeerd kwamen ze tot de conclusie dat ze ons niet konden helpen. Ze konden n... Leggi di più
We raden iedereen de Vloerbroers aan! Onze granito terrazzo vloer is mooier en glanzender geworden dan we ooit hadden durven dromen! Jesse werkte met geduld en passie en nam echt de tijd om de vloer... Leggi di più
Afgelopen week hebben Jesse en Maikel onze kalkzandsteen opgeschuurd , gepolijst en geïmpregneerd, boven verwachting heel mooi geworden. Het was een flinke klus van 230 m2 Alles ziet er nu als nieuw... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Heeft u thuis een natuurstenen vloer en is het uw wens om die in goede conditie te houden? Door natuursteen te behandelen komt uw vloer opnieuw tot leven. Daarom is een natuurstenen vloer behandelen de enige juiste keuze. Voor natuursteen kristalliseren, natuursteen polijsten, natuursteen impregneren en natuursteen schuren doet u een beroep op de specialisten van De vloer broers. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te inventariseren en een demonstratie te geven. Neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak!
Prof. J.H. Bavincklaan 2, 1183AT, Amstelveen, Paesi Bassi
- 06-27960561
- devloerbroers@gmail.com
- devloerbroers.nl
Het resultaat is werkelijk prachtig
Het resultaat is werkelijk prachtig! In minder dan drie uur tijd glanst onze 100 jaar oude granitovloer weer zoals dat was bedoeld. Professioneel vakmanschap, enthousiast en met liefde voor het werk. Absoluut aan te raden.
Mensen die de vak verstaan!
Alles volgens afspraak. Echte vloerspecialisten. Deze mannen begrijpen het vak! Nogmaals dank voor de top service
Goed, snel, vakkundig en een goede prijs
Een prima ervaring gehad met Devloerbroers. Naast dat ze mijn badkamervloer snel en vakkundig van bekrast en bekalkt terug wisten te toveren naar de oude glanzende glorie, boden ze ook goede informatie over het type natuursteen en hoe daarmee om te gaan. En dat alles voor een prima prijs.
Zeer tevreden!
Snelle, duidelijke en vriendelijke berichtwisseling vooraf.
Jesse was op de dag zelf volgens afspraak aanwezig, had geen haast maar ging grondig, vriendelijk, rustig en deskundig te werk. Vloer is prachtig geworden! Zeker aan te raden!
Jesse is een zeer betrouwbare vakman
Jesse is niet alleen een aardige vent maar ook een betrouwbare vakman, legt heel duidelijk uit wat-ie doet en waarom, pakt het project grondig en serieus aan. Hij weet waar hij het over heeft. Het resultaat: een marmeren vloer die weer straalt. Aanrader!
Vloerbroers hebben geleverd wat er…
Vloerbroers hebben geleverd wat er gevraagd werd en beloofd is.
Duidelijk advies en vakkundige uitvoering
Vakwerk van Jesse
Jesse heeft onze Turkse blauwstenen vloer fantastisch opgeknapt. We zijn van te voren goed geadviseerd en Jesse heeft met passie en heel netjes gewerkt. Het contact was erg prettig en we hebben goed tips gekregen. Vakwerk en zeer aan te bevelen. Marcel en Marielle
Top!
Jesse was uitermate vriendelijk, heeft precies uitgelegd wat hij ging doen en waarom, werkt hard en mijn granito vloer is mooi opgeknapt.
Daar bovenop was het voorafgaand contact fijn, er werd erg snel gereageerd op vragen.
Renovatie Terrazzo vloer
Erg prettige manier van doen.
Onze bijna 100 jaar oude vloer is er enorm van opgeknapt.
Afspraak maken ging snel en efficiënt.
We zijn snel geholpen voor een zeer scherpe prijs.
Granito vloer ziet er weer als nieuw uit!
Mijn granito vloer ziet er weer als nieuw uit!
De vorige eigenaren hadden er tegels overheen geplakt, wat de granito vloer lelijk heeft gemaakt en beschadigd, maar Jesse heeft hard gewerkt en het ziet er weer super uit!
Ook dankzij hun expertise en advies wisten ze precies hoe de vloer aan te pakken en niet verder te beschadigen.
Contact was fijn, ze reageren snel en de offerte was qua prijs/kwaliteit goed.
Ik kan de vloer broers zeker aanraden!!
Wat een geweldig resultaat
Wat een vriendelijk man is Jesse geeft goede uitleg over wat te doen en wat je kan verwachten.
Werkt Super netjes en levert top werk af zo blij met mijn "nieuwe" vloer.
Bedankt Jesse voor het super gezellige contact en de top vloer die je ons weer tegeven hebt
Goed contact en TOP resultaat
Vanaf het eerste contact een goede indruk. Duidelijke communicatie over de werkzaamheden en de kosten. En deze goede indruk is waargemaakt toen de werkzaamheden uitgevoerd werden.
Kwetsbare plekken werden goed afgeplakt. Er is precies gewerkt en het resultaat is TOP!
Goede service en fantastisch resultaat
Goede en snelle communicatie, enorm vriendelijk en servicegericht. Het resultaat (marmerreiniging) was fantastisch. Met aanvullend goed advies over vervolgonderhoud.
Het contact was heel professioneel
Het contact was heel professioneel. Super duidelijk, niet pusherig en heldere afspraken. Ook communicatie over exacte aanvangsttijd van de klus.
Je merkt aan alles dat dit vakmanschap betreft.
De klus bleek langer te duren doordat onze vloer best beschadigd was door verkeerde schoonmaak producten. Na overleg is er alleen extra materiaal in rekening gebracht. Want de vloer willen ze zo mooi als mogelijk opleveren.
Marmer vloer behandeling
Om de ongeveer 7 jaar laten wij onze 25 jaar oude marmer vloer weer helemaal opknappen. Gedurende deze periode is dit zesde keer dat het weer is opgeknapt / gepolijst en geïmpregneerd. Gezien onze ervaring is het door Devloerbroers nu op de aller beste manier uitgevoerd. We zijn zeer tevreden met de adviezen vooraf en nog meer tevreden met de gehele vloer behandeling.
Met Jesse van de vloer broers contact…
Met Jesse van de vloer broers contact gelegd via hun website reageerde zeer vlot via whatsapp was makkelijk afspraken mee te maken dacht mee en was een ware vakman. Onze granito vloer ziet er nu weer super goed uit en daar gaan we nog een lange tijd plezier van hebben. Dus heb je een granito vloer in je gang liggen zou ik De Vloer Broers aanraden vakmensen!
Deskundig en heel klantvriendelijk.
Deskundig en heel klantvriendelijk.
Komen afspraken na en geven duidelijk en goed advies.
Ze hebben echt vakwerk geleverd, een absolute aanrader!
Helemaal top!
Sowieso is de vloer echt prachtig geworden! Maar ook de communicatie, uitleg EN de prijs: helemaal top.
Granito vloeren gepolijst en behandeld
Eerste contact online gelegd. Reactie kwam snel met verzoek tot uitleg + foto's, waarop ook weer snel een prijsopgave volgde. Op basis daarvan en goed gevoel over contact opdracht gegeven en afspraak voor uitvoering gemaakt 3 maanden vooraf. Afspraak werd punctueel nagekomen. Jesse heeft onze granito vloer in keuken, gang, vestibule en toilet gereinigd, gepolijst en geïmpregneerd. Resultaat overtrof onze verwachtingen en contact met Jesse gedurende de werkzaamheden was erg vriendelijk en correct. We kregen ook veel uitleg. Kortom, meer dan tevreden en daarom van harte aanbevolen !
Fijne communicatie en goede resultaten.
Fijne communicatie en goede resultaten.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.