Op en top professioneel
Op en top professioneel; dienstverlening zoals die bedoeld is in de ware zin van het woord!
"De Ruimerij is gespecialiseerd in het compleet ontzorgen van u als klant, zowel bij verhuizingen als bij woningontruimingen. Wij nemen al het werk uit handen, van het inpakken en vervoeren van spullen tot het grondig ontruimen van de woning. Ons team van professionals is ervaren in het veilig en efficiënt verhuizen of ontruimen van uw bezittingen. Wij begrijpen hoe stressvol en overweldigend verhuizen kan zijn, daarom bieden wij een complete oplossing die is afgestemd op uw specifieke behoeften. Bel ons gerust, de offerte is geheel gratis en vrijblijvend!
Dukatewei 2B17, 9251MS, Burgum, Paesi Bassi
Vanwege het opknappen van ons huis moest onze hele inboedel tijdelijk worden opgeslagen. De Ruimerij heeft dit keurig verzorgd. Ook van het demonteren van bedden en kasten en het later weer in elkaar zetten daarvan waren wij onder de indruk. Allemaal kundige en zeer vriendelijke mensen. Complimenten. Wij bevelen dit bedrijf met genoegen aan bij anderen.
De kennismaking verliep heel prettig en de complete inventaris werd heel zorgvuldig ingepakt en vervoerd.
De zorg van de verhuizing word je uit handen genomen.
Verhuizingen zijn stressvol – zeker als het gaat om het huis van je recent overleden ouders. Toen de datum van oplevering naderde, hebben we de hulp ingeschakeld van De Ruimerij. Een beslissing die na het eerste telefoontje met Joeri al zorgde voor rust. Het komt goed, zei Joeri, en zij zouden voor alles zorgen. Dat gaf ontzettend veel vertrouwen en het contact in aanloop naar de verhuizing zelf was heel prettig.
Uiteraard hebben Joeri en zijn collega alle spulletjes van mijn ouders met de grootste zorg verhuisd. Alles werd zorgvuldig ingepakt en ingeladen. Maar achteraf bleek dat nog niet het belangrijkste voor ons. Joeri en zijn collega hadden zoveel oog voor het feit dat de verhuizing voor ons een emotionele lading had - en dat zij met ons in het huis van mijn ouders rondliepen waar stuk voor stuk een beetje familiegeschiedenis verdween. Ze vroegen geïnteresseerd naar de achtergrond of geschiedenis van bepaalde spullen, zagen dat sommige momentjes lastig waren en waren nóg voorzichtiger bij spullen waarvan ze zagen dat het emotionele waarde had.
Ik zag op tegen de verhuizing – omdat het huis van mijn ouders dan echt niet meer het huis van ouders zou zijn. Maar dankzij Joeri en zijn collega is die dag eigenlijk een mooie herinnering geworden
Wij hebben een zeer prettige samenwerking, wij is ALLSAFE miniopslag en met name de Noordelijke vestigingen. Naast een hele fijne en altijd correcte communicatie geven de mannen van de Ruimerij graag een helder advies aan de klanten die bij ons opslag genieten. De flexibiliteit zorgt voor een ruime beschikbaarheid waardoor haast geen klus onmogelijk lijkt.
In 1 woord geweldig!
Onze verhuizing was in 2 delen, van oude huis naar opslag en 3 weken later van opslag naar nieuwe huis. Top geregeld! Mijn dochters hebben het ook ervaren als een fijne dag en de verhuizers mogen helpen op de vrachtwagen was natuurlijk geweldig....
En dat met +30 graden...
Ik raad ze zeker aan, persoonlijk en fijn contact, denken mee en zetten ook dat ene stapje extra...

Risposta di De Ruimerij
De Ruimerij heeft onze verhuizing zorgeloos gemaakt. Namen rustig de tijd ervoor en niks was hen te veel.
Bieden ook een goede nazorg in de vorm van helpen met karweitjes die er altijd zijn als je verhuisd bent.
We zagen er erg tegenop, maar het is een zorgeloze dag geweest voor ons. Een dikke duim 👍

Risposta di De Ruimerij
Joeri zijn bedrijf werkt zeer professioneel, invoelend ten aanzien van de familiesituatie en flexibel.
Bij een niet ingecalculeerde situatie werd het plan aangepast zelfs met een veel langere verhuizing tot gevolg. Dat feit en de persoonlijke aanpak hebben wij zeer gewaardeerd.

Risposta di De Ruimerij
Wat een fantastische crew! Vol vertrouwen hebben we de verhuizing aan hen overgelaten mede door de kennismaking vooraf, waar we direct al een goed gevoel bij kregen.
Attent, efficient en uiterst behulpzaam, goed op elkaar ingespeeld, meelevend, meedenkend, niets was teveel, geweldig. Door deze club leuke jonge mensen was onze verhuisdag minder zwaar, hulde! Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!

Risposta di De Ruimerij
Joeri was de redder in nood. Appartement moest na overlijden snel leeg en dankzij Joeri hadden we hier geen zorgen om. Topservice!

Risposta di De Ruimerij
Het was fijn dat jullie op zo'n korte termijn ons huis konden leeghalen en alles weer terug konden brengen. Heel fijn zo als jullie ons ontzorgt hebben. Bedankt.

Risposta di De Ruimerij
Ik ben uitstekend geholpen met mijn verhuizing. Hele vriendelijke mensen, heel behulpzaam, flexibel en meedenkend in oplossingen. Wat kun je nog meer wensen? Siebren Landstra

Alles volgens afspraak.
Vakkundig verhuisd.
Aardige lui.
Erg tevreden!

Risposta di De Ruimerij
Ik ben erg blij met de Ruimerij. De verhuizing kwam opeens in een stroomversnelling en ze hebben geholpen dit zo snel mogelijk te maken. Duidelijke afspraken, zeer vriendelijke, humorvolle en professionele bejegening. Hoe gestresst zo'n verhuizing ook is, het werd zelfs gezellig. Zeer aan te bevelen!

Risposta di De Ruimerij
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.