L'azienda ha risposto
Dermaskin Shop is een onderdeel van Beauty Clinic Dermaskin. We bestaan al sinds 1997 en we hebben inmiddels 12 awards in ontvangst mogen nemen. In onze webshop kun je luxe merken kopen met huidverbetering en anti-aging als doel. Voor alle merken die wij verkopen zijn wij een officieel verkooppunt in Nederland waardoor je de garantie hebt dat wij de originele producten leveren. Als je voor 23.30 besteld, zal je bestelling dezelfde dag verzonden worden met PostNL (niet alle vervoerders en mits voorradig). In het weekend verzenden wij met PostNL op zondag tot 16:30 uur. Dermaskin Shop wenst je veel shopplezier en we hopen dat je tevreden bent met je aankoop. Liefs, Team Dermaskin Shop
Julianastraat 1-C, 6644BN, Ewijk, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
I would not recommend this shop based on my experience. My order was never delivered, and after I cancelled the order due to the non-delivery, the shop refunded only my order only partially, withholding €7.50 as “return costs” for the goods I never received. The handling of the situation and the refund has been disappointing and very much complicated.

Risposta di dermaskinshop.nl
Wederom alles goed verlopen en blij dat ik deze shop heb ondekt. Altijd iets leuks bij mijn bestelling en snel geleverd. Ook de klantenservice is accuraat en vriendelijk. Voor ik bestel heb ik altijd even contact met Marian voor advies en even bijkletsen. Bestel hier daarom al jaren. Als er iets mis is wordt het snel en netjes opgepakt. Tot de volgende keer lieverds.

Risposta di dermaskinshop.nl
Mijn ervaring met de retourprocedure was teleurstellend.
Ongeveer een half uur na het plaatsen van mijn bestelling ontdekte ik dat ik per ongeluk het verkeerde product had besteld. Ik heb direct contact opgenomen met het verzoek de bestelling te annuleren. Volgens de klantenservice (Die ik pas ‘s avonds aan de lijn kreeg, omdat ik hun telefoonnummer via google maps had achterhaald aangezien dit niet op hun website vermeld staat) was dit echter niet meer mogelijk, ondanks dat de bestelling nog maar kort daarvoor was geplaatst.
Vervolgens werd mij verteld dat het weigeren van het pakket aan de deur €15 zou kosten. Op de website staat dat retourkosten worden berekend "om retourzendingen terug te dringen". Zelf retourneren kost €4 (naast de verzendkosten voor het terugsturen), terwijl weigeren of het pakket niet ophalen €15 kost.
Tijdens het gesprek bood de eigenaresse aan om "uit coulance" de €15 te halveren, mits ik alsnog het juiste product bij haar zou bestellen. Dat voelde voor mij niet als een oplossing voor mijn annuleringsverzoek, maar als een voorwaarde om de extra kosten te beperken.
Als consument vraag ik mij af of dit wel in overeenstemming is met het herroepingsrecht. Voor zover ik begrijp mogen de DIRECTE kosten van het terugzenden voor rekening van de consument komen, maar niet een extra bedrag dat bedoeld is om retourzendingen te ontmoedigen. (De ‘boete’ van 4 euro)
Het contact met de eigenaresse heb ik als zeer onprettig ervaren. De hele afhandeling gaf mij weinig vertrouwen. Ik verwacht bovendien dat de eigenaresse in een slachtofferrol zal kruipen, zoals ik ook bij meerdere reacties op negatieve reviews heb gezien. Voor mij reden genoeg om hier niet meer te bestellen. Ik raad dan ook niemand aan om bij deze webwinkel te kopen. De klantenservice is ronduit belabberd.
Edit: de geboden ‘oplossing’ was dat ik het pakketje terug kon sturen en dat jullie daarna het goede product zouden opsturen. Je medewerker bood echter niet aan om die 15 euro te vergoeden zoals jij beweert maar 7,50. Dus de HELFT. Ik zou er dus sowieso 7,50 op achteruit gaan.
Bij een bol.com of vele andere kleine webwinkeltjes is één telefoontje of een druk op de knop genoeg om de bestelling te annuleren dan wel aan te passen. Jouw medewerker beweerde echter dat het bij bol ook niet mogelijk was om de bestelling te annuleren. 😂
Daarbij is jullie chat volgens mij onbemand, want ik heb ‘s avonds maar naar jullie gebeld (nummer opgezocht via google) omdat de chat onbeantwoord bleef.

Risposta di dermaskinshop.nl
Prima ervaring, producten worden altijd snel geleverd en nog nooit problemen gehad met levering.

Risposta di dermaskinshop.nl
Hoewel ze prima hun producten leveren is de communicatie onprettig en misleidend. Op de productpagina staat dat je bij een bepaald orderbedrag een 'luxe gift of sample' cadeau krijgt.
Mede hierom bij deze webshop (die iets duurder was dan andere) besteld en een extra product besteld waardoor het orderbedrag €120 was. Vervolgens wat de 'luxe gift' een goedkope lippenbalsem 'made in China'.
Na een mailtje om mijn teleurstelling te uitten en de vraag of er wellicht iets fout is gegaan kreeg ik terug 'Wat had je dan verwacht?' met een botte mail.
Leuk dat ze gratis iets er bij geven, maar met deze communicatie creëer je een andere verwachting, dat voelt misleidend.
Ik zie ook in de reviews hier dat er op mindere reviews enorm bot wordt gecommuniceerd, jammer..
Edit: na de bizarre reactie op mijn review mijn review aangepast van twee naar één ster. Dat ik zou hebben gemaild op een 'zeer onprettige manier en vermanende wijze' is gewoon absoluut niet waar. Het zal een prima webshop zijn, de klantenservice kan qua communicatie nog veel leren.
Edit: na wijziging review ben ik gebeld door de eigenaresse, die excuses heeft gemaakt en het goed heeft opgelost. Ik hoop dat in het vervolg de klantenservice online en via mail ook beter opgepakt wordt.

Risposta di dermaskinshop.nl
Ik heb een eerste bestelling geplaatst, de producten zijn snel verzonden. Echter het pompje van een van de producten werkt niet. Telefonisch waren ze niet te bereiken dus maar via het contact formulier een bericht gestuurd, helaas nooit een reactie mogen ontvangen. Inmiddels heb ik ze ook een mail gestuurd en ook maar via deze weg. Hopelijk komt er nu wel een bericht terug met een oplossing me

Risposta di dermaskinshop.nl
Dit bedrijf verdient echt complimenten!
De eerste bestelling die ik plaatste ging fout. Niet door de shop, maar door de leverancier. Hier hebben zij netjes, adequaat en snel op gehandeld!
De tweede bestelling ging helaas ook niet goed. Wederom niet de fout van de shop, maar ditmaal het afgiftepunt.
Hier gelijk contact voor opgezocht met de klantenservice en dit is waarom deze shop echt fantastisch is. De dame van de klantenservice heeft het probleem zeer serieus opgepakt en er echt in vast gebeten. Aan alles merkte je dat zij het zeer vervelend vonden en alles eraan deden om het op te lossen. Dit terwijl het dus niet hun fout was. Doordat de dame het zo goed en serieus heeft opgepakt is het pakket uiteindelijk in goede orde bij mij terecht gekomen.
Dus mocht er iets fout gaan, is de kans groot dat het niet aan hen ligt. Maar neem vooral contact met ze op, dan weet ik zeker dat zij alles eraan doen om het op te lossen, hier mag menig klantenservice van leren!
Chapeau voor de snelle “levering” (zij zorgden er oprecht voor dat het pakket binnen 24h bij mij was geweest mocht de leverancier of afgiftepunt geen fouten maken). Maar ook chapeau voor de service die zij daarna leveren. Dit zijn mensen die het snappen!
Snel verzonden, zondag besteld de volgende dag al in huis! Leuk dat er nog een tester bij het pakketje zat
Ik bestel hier al jaren lang de producten. Als ik vragen heb over het gebruik van de producten word ik door de eigenaresse vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Laatst ging er iets mis met mijn bestelling maar dit werd snel en netjes door haar opgelost.

Risposta di dermaskinshop.nl
Super klantenservice. Was dezelfde dag verzonden. PostNL deed er lang over. Dermaskin hield me goed op de hoogte en deed er alles aan het te bespoedigen. Bedankt!

Risposta di dermaskinshop.nl
Geweldige salon oprecht en eerlijk. Nog nooit zoiets meegemaakt. Personeel is Geweldig vak vrouwen
Super slechte service
Keuze gemaakt voor gratis serum proefje (twv €25) bij mijn bestelling maar kreeg goedkope proefzakjes ongevraagd toegestuurd want dat vonden ze beter passen ? Hoe dan!
Kon de zakjes voor eigen kosten retour sturen en kon dan het serum krijgen
Lááááát maar

Risposta di dermaskinshop.nl
Zowel als in de salon en op de webshop alles super netjes geregeld!
Super snelle verzending!
Dik tevreden.
En een hele fijne klantenservice die met je meedenkt.
Ik heb een bestelling geplaatst bij Dermaskin ter waarde van ongeveer €300. Toen het pakket aankwam, ontbraken er twee producten. Toen ik het probleem meldde, vroegen ze om foto’s. Ik heb de foto’s op dezelfde dag verzonden, maar de medewerker nam niet eens de moeite om mij te laten weten dat de foto’s niet waren ontvangen. Pas vijf dagen later, toen ik zelf opnieuw contact opnam, vertelden ze dat ze niets hadden ontvangen.
Daarna heb ik de foto’s stuk voor stuk opnieuw gestuurd. De reactie op mijn e-mail was dat zij geen probleem konden vaststellen aan het pakket. Schade: €123.
Ik heb nog nooit zo’n grote SCAM meegemaakt. Het spijt me dat ik de reviews hier niet eerder heb gelezen.
Ik raad deze webshop absoluut niet aan.Oplichters