De Online Dealer Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Zaterdag 20 juni was het zover, de aflevering van onze blauwe Audi ⁷ Q3 2.0 Qattro. We hadden met Mike afgesproken dat de wiel naven gespoten zouden worden en was dus netjes geregeld. Bij het aflever... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Erg fijn contact gehad met Tim van DOD afgelopen week. Snelle reacties en alle vragen werden naar behoren beantwoord. Alle onderhoud etc aantoonbaar. Na een ruime proefrit de hand geschud en een dag... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Afgelopen week mochten we onze nieuwe BMW M340i ophalen bij Tim van De Online Dealer. Zijn passie voor auto’s en zichtbaar geniet om mensen blij te maken. Alles tot in de puntjes geregeld en zeer ne... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Prachtige Audi a1 gekocht bij de Online Dealer. Tim is gemakkelijk te bereiken en de communicatie is eerlijk en transparant. Afspraken worden goed nagekomen en ik mocht de auto zelfs na openingstijd o... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto
  2. Intermediario per la vendita d'auto
  3. Rivenditore di auto usate

Scritti dall'azienda

Wij zijn een jong en dynamisch autobedrijf met een echte passie voor auto’s en de klantbeleving tijdens de aanschaf van uw nieuwe auto. Wees welkom in Elburg en lees hier de ervaringen van de tevreden klanten die u voor zijn gegaan!

Eccellente

TrustScore 5 su 5

150 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

19 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Aanbeveling

Het proces was soepel en eenvoudig. Tim is erg professioneel en behulpzaam. Binnen no-time reactie en niet veel later was de zoekopdracht voltooid. Een autobedrijf dat ik ten zeerste aanbeveel!

20 luglio 2023

Zoekopdracht en aankoop binnen 3 weken

Waren al een tijdje op zoek naar een andere auto maar konden de juiste niet vinden. Via via in contact gekomen met Tim van De Online Dealer en binnen drie weken was de auto gevonden, volledig rijklaar gemaakt en hebben wij er de eerste ritten al mee gemaakt. Tussentijds contact en updates waren top en reageert altijd snel en vriendelijk. Onze volgende auto gaan we in ieder geval weer via hem doen.

15 luglio 2023

Top bedrijf.

Tim heeft voor ons een mooie VW Transporter uit Duitsland geïmporteerd.
Alles top geregeld, goede en plezierige communicatie.
Aanrader!

15 giugno 2023

Audi A4

Gisteren mijn nieuwe auto opgehaald bij de online dealer. 2jaar geleden hier mijn auto gekocht en weer met Tim contact opgezocht voor een prechtige Audi A4. Bedankt voor de service en eerlijke behandeling. De online dealer is een aanrader !

15 giugno 2023

Super geholpen!

Tim heeft ons super geholpen bij de zoektocht naar een nieuwe auto. Goede service en snelle communicatie. Aanrader!

8 giugno 2023

Super fijn bedrijf

Super prettig contact met Tim.
Begrijpt dat verkoop nog steeds mensenwerk is. Was duidelijk, niet opdringerig en proffesioneel.
Een nette BMW X3 gekocht, zat een klein trillinkje in, ook dit super verholpen.

Zou hier over een paar jaar zo weer kopen.

TIM BEDANKT.

10 maggio 2023

Risposta di De Online Dealer

Bedankt Erwin! Geheel wederzijds!

Valutata 5 stelle su 5

Zeer prettig en vriendelijk geholpen.

Zeer prettig en vriendelijk geholpen.
Mocht de auto zelfs meenemen naar de dealer om hem op de brug te zetten als mij dat een goed gevoel gaf. Wederzijds respect en vertrouwen staan hier hoog in het vaandel en geen gladde verkooppraatjes. Gewoon eerlijk duurt het langst.
Nu genieten van het cabrio rijden.

5 maggio 2023

Risposta di De Online Dealer

Hartelijk dank Wim! Wij wensen je veel plezier met je mooie A3 Cabrio!

Goed geleverde auto

Tim is deskundig en geeft goed advies. Op korte termijn een mooie auto gevonden en keurig afgeleverd. Bedankt voor de goede service.

21 febbraio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Tim heeft ons uitermate zorgvuldig…

Tim heeft ons uitermate zorgvuldig begeleidt in het koop proces. We vonden het best spannend om een auto te kopen die we niet ‘fysiek’ konden zien. Geen proefrit konden maken maar het is allemaal heel soepel verlopen. Tim reageert snel op apps en denkt op een prettige manier mee. We zijn erg blij met onze aankoop.

5 gennaio 2023

Goede service.

Er wordt nauwkeurig geluisterd naar je wensen en goed overlegd. Zo is precies de auto gevonden die ik zocht! Alles rond inruil en levering is prima geregeld. Ik ben erg tevreden en raad dit bedrijf zeker aan!

23 dicembre 2022

Ford Focus aangeschaft

Super bedrijf en we werden goed en netjes behandeld.
Auto is super netjes.
We zijn er erg blij mee.
Zou de volgende auto gelijk weer daar kopen.

27 dicembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Na wat zoeken vonden wij via internet…

Na wat zoeken vonden wij via internet onze nieuwe auto bij De Online Dealer. Communicatie met Tim verliep vlot. De auto stond bij het ophalen er zeer netjes bij.

19 dicembre 2022

Risposta di De Online Dealer

Bedankt voor het vertrouwen!

Valutata 5 stelle su 5

Onze nieuwe auto hier gekocht

Onze nieuwe auto hier gekocht. Ze hebben netjes in overleg voor ons budget een passende auto gevonden. Goede en duidelijke communicatie. Helpen waar ze kunnen. Kan het zeker aanraden!

8 settembre 2022
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più