Dentalklinikken - Rødovre Recensioni

TrustScore 4 su 5

Rødovrevej 245, 2610 Rødovre, Vestegnen, DK

De er super søde og behagelige og de har gjort et rigtig godt arbejde. Jeg har haft flere ubehagelige forløb ved andre tandlæger samt været tilknyttet socialtandplejen osv. De gir sig god tid og der... Leggi di più

Jeg oplevede, at jeg blev mødt med respekt og venlighed. Jeg blev venligt orienteret om en mindre forsinkelse. Det var 1.gang så jeg modtog udelukkende tandeftersyn, røntgen og tandrensning. Det forlø... Leggi di più

Jeg har netop været til mit første besøg hos Dentalklinikken i Rødovre med henblik på tandlægeskift. Det er længe siden jeg har følt mig så velkommen og godt taget imod. En super fin oplevelse. Der... Leggi di più

Meget dygtigt personale. Blev godt modtaget. Jeg fik forklaret hvad der skulle ske under hele forløbet. Tandlægen holdt hele tiden øje med om jeg var ok. Selv om jeg både fik renset tænder-blev bedøve... Leggi di più

1. Dentista
  2. Dentista cosmetico
  3. Clinica dentale
  4. Periodontista per impianti dentali
  5. Servizio di pronto soccorso odontoiatrico
  6. Servizio di sbiancamento dei denti

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Rødovrevej. Vi sætter stor pris på at høre, hvad du synes om den behandling og service, du har fået hos os. Vi gør os umage hver eneste dag for at give alle patienter en god oplevelse. Uanset om du er fast eller ny patient, om du har tandlægeskræk, om du kommer til det regelmæssige eftersyn, eller om du skal have lavet en større behandling, sørger vi for at tage os tid til dig og gør os umage for at udføre den bedste behandling. Både ris og ros kan gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre det til en endnu bedre oplevelse at gå til tandlægen. Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Husum, Rødovre, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene og Odense. Dentalklinikkens tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.

• Rødovrevej 245, 2610, Rødovre, Vestegnen, Danimarca

• 73709701

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

978 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Rart personale

Søde og imødekommende personaler.

6 febbraio 2024

Kære Birgitte

Mange tak for anmeldelsen :)

Dentalklinikken Rødovre

I har en læge Nadia, som er meget klog

I har en læge, Nadia, som er meget klog og kan sit arbejde fremragende, og servicen i klinikken med patienter er vidunderlig

6 febbraio 2024

Kære Maha

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du har fået god service og at du er glad for at gå hos Nadia.

God oplevelse

Det er altid en fornøjelse at komme på klinikken. Dejligt smilende personale og en dygtig tandlæge.

23 gennaio 2024

Kære Charlotte

Mange tak for anmeldelsen :) Dejligt at høre, at det altid er en fornøjelse at komme til tandlægen her hos os.

Bedste hilsne

Meget nænsom behandling

Meget nænsom behandling. Virkelig søde både tandlægen og klinik assistenten 😁

22 gennaio 2024

Kære Jannie

Mange tak for anmeldelsen :) Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos.

Sjusket tandrensning - urimeligt gebyr

I forbindelse med udeblivelse fra behandling er jeg opkrævet et gebyr på kr. 566,18. Et gebyr der overstiger prisen på et eftersyn.
Helt fair med gebyr for udeblivelse, men et gebyr der overstiger prisen på et eftersyn er lige grådigt nok. Når jeg så - på rimelig uhøflig vis - i telefonen får at vide af Nadia at det ikke har noget med dem at gøre, er det vist en yderligere stramning. Ja, det er mig der udebliver, men det er altså klinikken der bestemmer bøden og sender fakturaen, så det er vel ikke urimeligt at sige at det også har noget med Dentalklinikken at gøre. Mit første besøg på klinikken varede 10-15 min. og tandrensningen forekom mig sjusket. Jeg finder en ny tandlæge.

19 dicembre 2023

Er så skuffet

Er så skuffet, kontakter dentalklinikken og fortæller at jeg er utilfreds og utryg ved min nuværende tandlæge, jeg får en tid (45min).
Da jeg sider i stolen får jeg fornærmelsen af de ikke har tid, ikke lytter. Jeg kom med et ønske at de skulle tage et grundigt kik fortælle mig om de problemmer min nuværende tandlæge mente jeg havde. Der blev hurtigt fundet et problem, bare ikke noget jeg havde hørt om før. Og lavet et tilbud, også sprang man den lette tandrensning over, som var med i tilbuddet 25 min fik jeg i stolen.
Kommer ikke igen, og min oplevelse med tandlæger er at de skal bare tjene penge. Ved stadig ikke om det min tidligere tandlæge mente jeg skulle have lavet er rigtigt. I fandt det ikke, fandt et nyt og dyrt problem.

26 aprile 2023

Risposta di Dentalklinikken - Rødovre

Tak for din besked. Det er godt, at du har været i dialog med os, så vi har fået afklaret ovenstående. Vi glæder os til at se dig snart igen.

Mange hilsner
Dentalklinikken Rødovre

Jeg har lige fået det første implantat…

Jeg har lige fået det første implantat sat i. Og skal have yderligere 2 implantater i. Hele behandling fra start 21/11-22 har været en rigtig god oplevelse. Der er en god tone og humor, som giver mig tryghed i behandlingen. Høj faglighed. Jeg kan varmt anbefale denne klinik.

27 marzo 2023

Kære Knud

Mange tak for anbefalingen.

Vi er glade for, at hele behandlingsforløbet har været en god og tryg oplevelse for dig. Det er godt at høre, at du oplever både høj faglighed og god tone og humor. :)

Dentalklinikken Rødovre

Tusind tak for en virkelig god…

Tusind tak for en virkelig god behandling! De er virkelig et godt team, så søde og behagelige. Under behandlingen var de meget forstående og gav sig tid til at lytte og holde pauser, når jeg havde brug for det.

3 marzo 2023

Risposta di Dentalklinikken - Rødovre

Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du er rigtig tilfreds med din behandling hos os, og at du følte dig tryg og lyttet til.

Dentalklinikken Rødovre

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos…

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Dentalklinikken i Rødovre. Personalet var utroligt rare og venlige, og de gjorde alt, hvad de kunne for at sikre, at jeg følte mig tryg og godt tilpas under behandlingen. Selvom jeg er bange for nåle, tog de sig tid til at forklare mig hele processen og berolige mig, inden de gav mig en bedøvelse.

Jeg værdsætter virkelig den ekstra indsats, som de gjorde for at sikre, at jeg var komfortabel, og jeg kan ikke takke dem nok for deres venlighed og professionalisme. Dentalklinikken er virkelig et fantastisk sted, og jeg vil varmt anbefale dem til alle, der har brug for tandbehandling.

Tak igen til det fantastiske team hos Dentalklinikken i Rødovre. I er nogle utroligt rare og dygtige mennesker!

Mvh.
Nikolaj

21 febbraio 2023

Kære Nikolaj

Mange tak for den meget fine anmeldelse!

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse og vi er virkelig glade for at høre, at du havde en rigtig god oplevelse og følte dig tryg og taget godt hånd om under hele forløbet.

Teamet i Rødovre