Dentalklinikken - Odense C Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Odeons Kvarter 18, 1. sal, 5000 Odense, Odense C, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dentalklinikken. Hele besøget var behageligt fra start til slut, og personalet var venligt og imødekommende. Det, der især gjorde indtryk på mig, var tandren... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bedste personale der får dig til at føle dig tilpasse og gennemgår hele processen med dig før de gør noget. Kæmpe anbefaling herfra

Valutata 5 stelle su 5

Vi var i dag til tandlægen med vores søn på 5 år, efter han havde et uheld og slog nogle tænder ud. Vi fik en tid hos tandplejeren Maria i Odense C. Vi mødte ind på klinikken og blev mødt med et... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

This was my second visit today and after my first visit in Odense super service. Ps.I have never ever liked Dentists with the exception of Jeppe, however, Barnabas and his assistant made me feel... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Dentista
  2. Dentista cosmetico
  3. Clinica dentale
  4. Periodontista per impianti dentali
  5. Servizio di pronto soccorso odontoiatrico
  6. Servizio di sbiancamento dei denti

Scritti dall'azienda

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Odense. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

873 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Har alle dage været glad for Dorte

Har alle dage været glad for Dorte, selvom jeg er meget tandlægeskræk.

20 novembre 2024

Kære Helle

Mange tak for din anmeldelse! 😊

Det betyder meget for os at høre, at du føler dig tryg hos Dorte, selv med tandlægeskræk. Vi er glade for, at vi kan gøre din oplevelse bedre, og vi ser frem til at passe godt på dig fremover! 🦷

Valutata 5 stelle su 5

Det er altid en god oplevelse,at blive…

Det er altid en god oplevelse,at blive behandlet af en faglig,dygtig og kompetent tandlæge som Dorte Rimer.
Henning Hansen

13 novembre 2024

Kære Henning

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Vi er glade for, at du altid har gode oplevelser hos Dorte Rimer – din ros betyder meget for hende og hele teamet.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Valutata 5 stelle su 5

Fordi lige fra damen i reseptionen til…

Fordi lige fra damen i reseptionen til tandlægen selv er der service og fantastisk imødekommenhed og hjælpsomhed, min kone og jeg har aldrig oplevet noget så fantastisk. Tak for al hjælpen. Hilsen fra Steen og jette Sørensen 5400 Bogense 🤚👋👋

8 novembre 2024

Kære Steen og Jette

Tusind tak for den søde og meget flotte anmeldelse!
Det betyder rigtig meget for os, og det er virkelig dejligt at høre, at I er glade for at gå her hos os :)

Rikke

Valutata 4 stelle su 5

Tandlægens gode humør

6 novembre 2024

Risposta di Dentalklinikken - Odense C

Dejligt med godt humør :)

Vi glæder os til at tage imod dig igen!

Kompetent

Venlig, kompetent og omsorgsfuld behandling.

1 novembre 2024

Kære Klaus

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for din feedback, og for at høre, at du er rigtig tilfreds med behandling og service her hos os.

Vi glæder os til at tage imod dig igen på klinikken.

Valutata 5 stelle su 5

Det var min første konsultation ved…

Det var min første konsultation ved Dentalklinikken og jeg har slem tandlæge skræk.
Både tandlæge og assistent var søde og forsigtige. De fortalte hele tiden, hvad de gjorde, så jeg følte mig tryg.
Sidst jeg var ved tandlægen, fik jeg at vide, at jeg havde flere huller, der skulle laves og et par sølv plomber, der skulle udskiftes med plastik. Jeg fik et overslag på omkring 7.000 kr.
Ved tandlægen ved Dentalklinikken fik jeg at vide, at jeg havde et hul, der skulle laves og at der var et par begyndende huller, men de var ikke aktive, så derfor behøvede vi ikke gøre noget ved dem, medmindre de blev værre. Sølv plomberne skulle nok udskiftes, men det var bare på sigt. Jeg fortalte ikke om overslaget fra den anden tandlæge.
Så jeg føler, jeg fik en meget ærlig og fair behandling. Jeg er glad for, jeg fik en second opinion her og jeg har lavet en tid ved den samme tandlæge til at få ordnet hullet.

31 ottobre 2024

Kære Christina

Mange tak for din feedback og din beskrivelse af din oplevelse hos os.

Vi er selvfølgelig rigtig glade for, at det lykkedes at skabe tryghed og ro og at vi kunne hjælpe med at berolige din tandlægeskræk. Det betyder meget for os at kunne hjælpe og vi er utrolig glade for at høre, at du har fået tilliden igen.

Vi glæder os til at tage imod dig igen.

Dentalklinikken København K

Valutata 3 stelle su 5

Upersonlig

Upersonlig, men rimelig professionel service. Følte mg ikke så tilpas, selv de sikkert er dygtige nok.

26 settembre 2024

Kære Jeppe

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du ikke følte dig helt tilpas under dit besøg hos os. Vores mål er altid at skabe en tryg og personlig oplevelse for vores patienter. VI vil derfor selvfølgelig tage din oplevelse til efterretning.

Vi håber, vi får muligheden for at give dig en endnu bedre oplevelse næste gang.

Valutata 2 stelle su 5

Rensning kun 12 minutter er for lidt

22 ottobre 2024

Kære Binh

Vi er kede af at du synes at din tandrensning var for kortvarig. Det er altid en god ide at tage fat i os med det samme og spørge ind på klinikken. Så kunne vi have hjulpet og svaret med det samme og måske undgået at du gik utilfreds herfra.

Valutata 3 stelle su 5

Fin modtagelse og behandling i…

Fin modtagelse og behandling i klinikken. Dog synes jeg det var dyrt! At betale 700 kr. for behandling som varede ca. 5 minutter!

16 ottobre 2024

Kære Annette

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du blev taget godt imod og fik en fin behandling.

Vi beklager at du synes at behandlingen var dyr i forhold til hvor lang tid det tog. Mange tandlægepriser er fastsat af sygesikringen og afhænger ikke kun af, hvor længe behandlingen varer. Vi kan derfor ikke altid selv fastsætte en pris for en behandling. Du er naturligvis altid velkommen til at tage fat i os, hvis du er i tvivl om noget som helst.

God og rolig tandlæge

God og rolig tandlæge. Laver ikke noget uden det er aftalt på forhånd.

14 ottobre 2024

Risposta di Dentalklinikken - Odense C

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du finder vores tandlæge god og rolig, og at du sætter pris på den gennemsigtighed, vi har i vores behandlinger. Det er vigtigt for os, at vores patienter føler sig trygge og informerede, inden vi går i gang.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Tandeftersyn hos Kathrine

Jeg var inde ved Kathrine til et almindeligt tandeftersyn. Hun var super tryg, venlig og professionel. Hun italesatte alt hun gjorde og forklarede hvorfor, så jeg under hele forløbet kunne følge med i hvad der foregik. Derudover gav hun gode råd og tog sig tid til at forklare hvordan jeg bedst muligt passer på mine tænder. Jeg kom til klinikken 10 minutter før min tid, men blev kaldt ind med der samme, så jeg slap for at sidde og vente.

Jeg kommer helt sikkert igen. Priserne virkede også fair.

8 ottobre 2024

Kære Oliver

Tak for din anmeldelse :)

Det er skønt at høre, at du havde en tryg og positiv oplevelse hos Kathrine. Vi sætter en ære i at sørge for, at vores patienter føler sig velinformerede under hele behandlingen, og vi er glade for, at du følte dig godt taget hånd om. Det er også dejligt at høre, at du ikke skulle vente og at du oplever vores priser som fair.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen til dit næste besøg!

Grundig og dygtig tandlæge

Min tandlæge gennem mange år, Dorte Rimer, arbejder nu hos Dentalklinikken i Odense. Altid grundig og dygtig behandling.

Vh Torben J

9 ottobre 2024

Kære Torben

Mange tak for anmeldelsen :) Det er dejligt at høre, at du gennem mange år har fået grundig og dygtig behandling hos Dorte, og at du havde lyst til at følge med Dorte over til os på Dentalklinikken.

Vi glæder os til at tage imod dig igen :)

Søde og rare tandlæger

Blev betjent af søde og rare tandlæger, følte at jeg var i gode hænder. De gik lige til sagen, og fik hurtigt at vide hvordan og hvorledes det stod til i munden.

4 ottobre 2024

Risposta di Dentalklinikken - Odense C

Mange tak for anmeldelsen :) Vi er glade for, at du følte dig i gode hænder!

Min erfaren tandlæge

I de 20 år, hvor fru Dorte Rimer har været min tandlæge, har hun givet mig den bedste opmærksomhed og medfølelse for mine tænder, og jeg har altid været fuldt ud tilfreds med hendes undersøgelse og behandling. Derfor kan jeg præsentere hende som en omsorgsfuld og erfaren læge.

3 ottobre 2024

Kære Ahmad

Tak for de venlige ord :) Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os gennem årene. Din tillid betyder meget, og vi ser frem til at fortsat med at tage os godt af dine tænder.

God behandling

God behandling

3 ottobre 2024

Risposta di Dentalklinikken - Odense C

Dejligt :) Tak for anmeldelsen.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più