Dentalklinikken - København K Recensioni

TrustScore 5 su 5

Havnegade 51, 1058 København, København K, DK

Super kvalificeret behandling Bor i Jylland og var på vej på ferie på Sjælland, fik akut brug for tandlægehjælp. Fik den bedste betjening ligefra sekretæren til Tandlægen, Boede jeg i KBH ville je... Leggi di più

Jeg har fået opereret to problematiske visdomstænder ud. Tandlægen hed Jibran. Det var en yderst behagelig oplevelse med meget dygtig og hurtig kirurg. Sygeplejerske var lige så kompetent, dygtig og o... Leggi di più

1. Dentista
  2. Dentista cosmetico
  3. Clinica dentale
  4. Periodontista per impianti dentali
  5. Servizio di pronto soccorso odontoiatrico
  6. Servizio di sbiancamento dei denti

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Havnegade. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!

• Havnegade 51, 1058, København, København K, Danimarca

• 3336 3530

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

896 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Rigtig god oplevelse siden jeg trådte…

Rigtig god oplevelse siden jeg trådte ind ad døren. Fik en akut tid, og tandlæge Ferial var fænomenal, hun gav sig god tid til at forklare og er sød og behagelig person. Alt i alt super god service✨Jeg vil helt sikkert vælge eller anbefale denne klinik som akut klinik hvis det skulle være nødvendigt anden gang🌸

2 agosto 2026

Kære Fa

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du havde en god oplevelse fra det øjeblik, du trådte ind ad døren. Vi er glade for, at Ferial tog sig god tid til at forklare behandlingen og fik dig til at føle dig godt tilpas. Tak fordi du både vil anbefale os og tænke på os, hvis du en anden gang får brug for en akut tandlæge. 😊

En god oplevelse

Kan varmt anbefale Dentalklinikken i Havnegade
En god service og nemt at booke tid

2 agosto 2026

Kære Dorthe

Tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at du var tilfreds med både servicen og den nemme booking. Tak fordi du vil anbefale Dentalklinikken i Havnegade.

Dentalklinikken Havnegade

Top professionelle

Kom pga akut rodbetændelse, på en søndag.
Super god oplevelse. Venlig, professionel, velinformerende, med god empati.
Anbefaler.

26 luglio 2026

Kære Henrik

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din anbefaling. Vi er glade for at høre, at du fik en god oplevelse, da du havde akut brug for hjælp. Det betyder meget for os, at du oplevede behandlingen som både professionel, omsorgsfuld og velinformeret. 🌸

Dentalklinikken København K

Super venlig og effektiv modtagelse og…

Super venlig og effektiv modtagelse og behandling.

23 luglio 2026

Kære Miguel

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede både en venlig modtagelse og en effektiv behandling. Det betyder meget for os. 🌸

Dentalklinikken København

Z całego serca polecam ten gabinet…

Z całego serca polecam ten gabinet stomatologiczny. Już od momentu wejścia czuć bardzo przyjazną i spokojną atmosferę, dzięki czemu cały stres związany z wizytą praktycznie znika.

Miałem wykonywane leczenie kanałowe i jestem pod ogromnym wrażeniem. Zabieg przebiegł całkowicie bezboleśnie, a profesjonalizm całego zespołu był na najwyższym poziomie. To pierwsza wizyta u dentysty, po której wyszedłem z poczuciem, że naprawdę zadbano o mój komfort i dobre samopoczucie.

Na szczególne wyróżnienie zasługuje polska asystentka. To niezwykle miła, serdeczna i pomocna osoba, która od samego początku sprawiła, że czułem się swobodnie. Mimo bariery językowej mogłem liczyć na jej pomoc przy tłumaczeniu wszystkiego, co było potrzebne. Dzięki niej czułem się zaopiekowany i spokojny przez całą wizytę. Widać, że wykonuje swoją pracę z ogromnym zaangażowaniem, empatią i uśmiechem – takich osób naprawdę się nie zapomina.

Kolejną wizytę mam zaplanowaną na 11 sierpnia i tym razem idę już bez żadnych obaw. Z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że jeśli w przyszłości będę potrzebował pomocy stomatologicznej, wrócę właśnie tutaj.

Dziękuję całemu zespołowi za tak profesjonalne podejście do pacjenta. Zdecydowanie zasłużone 10/10!

21 luglio 2026

Drogi Trza Upalać,

Bardzo dziękujemy za tak piękną i szczegółową opinię. Cieszymy się, że od pierwszej chwili poczułeś się u nas komfortowo i bezpiecznie oraz że leczenie kanałowe przebiegło bezboleśnie.

Szczególnie miło nam słyszeć, że nasza polska asystentka pomogła Ci przełamać barierę językową i sprawiła, że przez całą wizytę czułeś się zaopiekowany. Z przyjemnością przekażemy jej Twoje miłe słowa. 😊

Cieszymy się, że kolejną wizytę będziesz mógł odbyć już bez obaw. Dziękujemy za zaufanie i do zobaczenia w sierpniu.

Pozdrawiamy serdecznie

Dygtig Tanlæge og godt personale

Dygtig Tanlæge og godt personale

21 luglio 2026

Kære Nicki

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede en dygtig tandlæge og et godt team. Det betyder meget for os. 🌸

Dentalklinikken København K

Altid en god oplevelse- er kommet her i…

Altid en god oplevelse- er kommet her i mange år.

16 luglio 2026

Risposta di Dentalklinikken - København K

Tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har valgt os gennem mange år, og at du fortsat har en god oplevelse, når du besøger os. Vi glæder os til at se dig igen. 😊

Rigtig god tandlæge

Rigtig god tandlæge

15 luglio 2026

Kære Eva

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os.

Meget profesionelle

Meget profesionelle, venlige og ikke stressede. Tandlægen informerer om hvad som skal ske. Super godt

30 giugno 2026

Kære Maria

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede en professionel, venlig og rolig behandling, og at tandlægen tog sig tid til at forklare, hvad der skulle ske undervejs. Det betyder meget for os.

Dentalklinikken København K

De er bare så søde og behagelige

De er bare så søde og behagelige, altid en god oplevelse lige meget hvem du kommer ind til.
Kan varm anbefales

18 giugno 2026

Kære Henrik

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du altid har en god oplevelse hos os, uanset hvem du møder. Tak også for din varme anbefaling. Den sætter vi stor pris på.

Dentalklinikken København K

God service. Sødt personale.

17 giugno 2026

Kære MRS ALTYNAY

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede en god service og et sødt personale. Vi sætter stor pris på dine pæne ord.

Dentalklinikken København K

Mange tak for en god og sikker…

Mange tak for en god og sikker oplevelse.

10 giugno 2026

Risposta di Dentalklinikken - København K

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde en god og tryg oplevelse hos os.

Dentalklinikken København

er igang med en større tandbehandling…

er igang med en større tandbehandling har været ved 3 forskellige tandlæger hos dental klinikken og de har alle været yderst professionelle de bedste tandlæger jeg har mødt i mit liv og jeg har besøgt nogle stykker

21 maggio 2026

Kære Stefan

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft så gode oplevelser hos flere af vores tandlæger gennem dit behandlingsforløb.

At du betegner dem som de bedste tandlæger, du har mødt, er en stor anerkendelse, som vi sætter stor pris på. Vi ønsker dig alt det bedste med resten af behandlingen.

10/10

Thank you for the service. The dentist and the assistant are very kind. I am very happy that I chose you to be my dentist here in Copenhagen. It is not painful at all and it is quick. They will really take care of you when you come to the clinic. I am comfortable in their clinic because it is big and very clean and their prices are very affordable. Best clinic in Copenhagen.

10 giugno 2026

Dear Trixy,

Thank you so much for your wonderful review. We are delighted to hear that you feel comfortable and well cared for at our clinic. It means a lot to us that you chose us as your dentist in Copenhagen and that you have had such a positive experience with both our dentist and assistant.

We truly appreciate your kind words about our clinic, treatment, and team. Thank you for your recommendation.

Kind regards

Dentalklinikken Copenhagen

Det er altid en god oplevelse

Det er altid en god oplevelse, at komme ind til Martin, han oplyser altid hvad han laver og er meget omhyggelig, så jeg ved at jeg er i trygge hænder.

9 giugno 2026

Kære Diana

Tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du altid har en god oplevelse hos Martin, og at du føler dig tryg og godt informeret under behandlingen.

Tak for de pæne ord om hans grundighed og omhu.

Dentalklinikken København K

Jeg får altid en fantastisk behandling

Jeg får altid en fantastisk behandling. Alle er søde og smilende

3 giugno 2026

Kære Anders

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du altid får en fantastisk behandling hos os, og at du oplever personalet som søde og smilende.

Dygtig ung tandlæge

Dygtig ung tandlæge. Hun var god til at forklare hvad der skulle gøres. Fin oplevelse

31 maggio 2026

Kære H. Liebgott

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du havde en fin oplevelse, og at tandlægen tog sig tid til at forklare behandlingen undervejs.

Dentalklinikken i Havnegade

Professionelt og klient specifik behandling

Ferial var meget fokuseret på at give mig en professionel behandling der opfyldte mine ønsker og stadig var korrekt udført. Inden behandlingen drøftede vi mulighederne og tog sammen den beslutning der var bedst for min situation. Inden hun afsluttede behandlingen sikrede Ferial at jeg var tilfreds ved at udføre de små justeringer jeg havde brug for, ligesom hun sikrede at jeg havde svar på alle spørgsmål og var vel informeret om det videre forløb. Stor tak for en rigtig fin behandling.

31 maggio 2026

Risposta di Dentalklinikken - København K

Tak for din flotte og udførlige anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede Ferial som både professionel, grundig og lydhør over for dine ønsker. Vi lægger stor vægt på, at vores patienter føler sig velinformerede og inddraget i beslutningerne omkring deres behandling.

Tak for de pæne ord og for tilliden.

Dentalklinikken København

Var akut afsted i søndags med en visdomstand der drillede. Var inde hos en sød ung dame Ferial. Virkelig dygtig, behagelig og lyttende. Hun fik bedøvet mig og fjernet tanden hurtigt, men stille og roligt. Ferial var meget forklarende og støttende under hele processen. Jeg var lidt nervøs pga af nogle enkelte tidligere anmeldelser, men min oplevelse var til et stort 5 tal.

17 maggio 2026

Kære Betina

Tak for din flotte og grundige anmeldelse. Det er rigtig godt at høre, at Ferial gav dig en tryg og god oplevelse i en akut situation, og at du følte dig godt informeret og støttet gennem hele behandlingen. Vi sætter stor pris på dine pæne ord.

Dentalklinikken København K

Det er svært at give en tandlæge 5…

Det er svært at give en tandlæge 5 stjerner, når smerte altid er involveret. Men hvis man ser bort fra smerten (som jo er selvforskyldt), så lever jeg stadig højt på den rådgivning, jeg har fået. Nu har jeg haft bøjle på i hvert fald 20 år af mit liv. Tandklinikken er den første klinik, der faktisk har givet brugbar råd med introduktion af superfloss. Derudover laver de en dyb tandrensning, hvor du faktisk føler, der blev gjort noget. Jeg har prøvet mange tandlæger igennem min tid, og endelig er jeg færdig med at skifte.

21 maggio 2026

Kære Simon

Tak for din flotte og ærlige anmeldelse. Det er rigtig godt at høre, at du har fået rådgivning, som faktisk har gjort en forskel for dig, og at du oplever behandlingerne som grundige og værdifulde. Vi sætter stor pris på din tillid, især når du har erfaring fra mange forskellige klinikker gennem årene 🙂