Dentalklinikken - København K Recensioni 314

TrustScore 5 su 5

4,8

Havnegade 51, 1058 København, København K, DK

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Tandlæge Ferial Rawan El Yassir. Meget professionel og imødekommende behandling, hvor jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Der blev forklaret g... Leggi di più

De er virkelig rare og følte mig tryg hele vejen, tandlægen der udførte behandling, var ung men vanvittig sød og dygtig. Bedste tandlæge oplevelse jeg længe har haft. Kan klart anbefales.

1. Dentista
  2. Dentista cosmetico
  3. Clinica dentale
  4. Periodontista per impianti dentali
  5. Servizio di pronto soccorso odontoiatrico
  6. Servizio di sbiancamento dei denti

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Havnegade. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!

• Havnegade 51, 1058, København, København K, Danimarca

• 3336 3530

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Meget kompetent tandlæge

Meget kompetent tandlæge. Vidste præcis hvad der skulle gøres.

5 aprile 2026

Kære Bjarne

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede en kompetent behandling og et klart forløb.

Tandpine

Jeg havde et tandlægebesøg en søndag på grund af smerter fra en visdomstand. Jeg har tandlægeskræk, men oplevelsen var virkelig god. Jeg blev først set af en dygtig kvindelig tandlæge, som var rolig og beroligende. En mandlig tandlæge opererede derefter visdomstanden ud – meget professionelt og med god information undervejs. Alt gik rigtig fint, og jeg har hverken haft hævelse eller problemer bagefter. En meget tryg og positiv oplevelse.

15 marzo 2026

Kære Bahar

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du havde en tryg oplevelse, også selvom du kom med smerter og tandlægeskræk, og at både undersøgelse og behandling forløb godt.

Dentalklinikken København K

De er virkelig rare og følte mig tryg…

1 marzo 2026

Kære Naneb

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du følte dig tryg under hele forløbet og havde en positiv oplevelse med tandlægen.

Dentalklinikken i Havnegade

Søde og venlige

Søde og venlige, kom til akut og blev behandlet af en tandlæge som var rar og god til sit arbejde, assistenten var også sød og venlig.
Kan klart anbefales
Vagn

21 febbraio 2026

Kære Vagn

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede en tryg og professionel behandling ved dit akutte besøg, og at både tandlæge og assistent gjorde et godt indtryk.

Dentalklinikken København K

Jeg har fået opereret to problematiske…

Jeg har fået opereret to problematiske visdomstænder ud. Tandlægen hed Jibran. Det var en yderst behagelig oplevelse med meget dygtig og hurtig kirurg. Sygeplejerske var lige så kompetent, dygtig og omsorgsfuld hvilket var yderst værdsat når man ligger og er lidt tand-skræk. Alt i alt en rigtig god oplevelse hvor jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem. Derudover bliver man varmt modtaget i receptionen og får god faglig rådgivning i telefonen.

15 gennaio 2026

Kære Signe

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede et trygt og professionelt forløb ved fjernelsen af dine visdomstænder, og at både Jibran og sygeplejersken tog godt hånd om dig. Vi er også glade for, at du følte dig godt modtaget i receptionen og fik klar rådgivning i telefonen.

En god oplevelse

Det var en god oplevelse; trods min tandlægeskræk. Tandlægen Raman var betænksom og god til at forklare forløbet på en rolig måde, der hjalp på min bekymring. Jeg fik en akut rodbehandling med bedøvelse og mærkede ingen ting. Alt i alt en positiv oplevelse. Tak :)

18 gennaio 2026

Kære Sofie

Tak for din anmeldelse. Det er rigtig positivt at høre, at du trods tandlægeskræk havde en god oplevelse, og at Raman med ro og tydelige forklaringer kunne hjælpe dig gennem behandlingen. Vi er glade for, at den akutte rodbehandling forløb smertefrit og gav dig tryghed.

Dentalklinikken København K

Kompetente og rare folk i flere farver

De mange 5-stjernede anmeldelser er helt på sin plads. Jeg kan ikke se noget som kan gøre bedre! Beskrivelserne om et venligt, kompetent og beroligende personale er også min oplevelse. De tre kvinder jeg havde med at gøre - den svenske tandlæge, den afrikanske assistent og den danske i receptionen - var alle søde, venlige og imødekommende, og det var ikke kun sidstnævnte der kunne vores kartoffel-muddersmål.

13 gennaio 2026

Kære Raymond

Tak for din anmeldelse. Det er rigtig positivt at høre, at du havde en god oplevelse, og at både tandlægen, assistenten og receptionisten bidrog til et trygt og imødekommende besøg. Vi sætter stor pris på dine ord om både faglighed og atmosfære.

Dentalklinikken København K

Jeg har i dag fået en meget effektiv…

Jeg har i dag fået en meget effektiv tandrensning!
Jeg har aldrig før haft ondt efter en tandrensning, men det har jeg nu, og jeg har ikke lyst til at tygge på ret meget!
Jeg er en ældre herre, og det er muligt at det er mine tænder der er sarte - men jeg tør ikke prøve noget lignende igen!!

12 gennaio 2026

Kære Thomas

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du oplevede ømhed efter din tandrensning. Selvom en rens som regel ikke giver smerter, kan nogle tænder og tandhalse være mere følsomme, og det kan give gener bagefter. Din oplevelse viser, at vi bør have afstemt forventningerne bedre undervejs.

Vi tager din feedback alvorligt, og vi vil gerne sikre, at du føler dig tryg, hvis du vælger at besøge os igen. Vi har flere muligheder for at gøre en rens mere skånsom, og det vil altid blive tilpasset den enkelte.

Dentalklinikken København K

En virkelig god behandling og…

En virkelig god behandling og professionelt miljø.
Fik skiftet to sølvplomber uden bedøvelse. Det foregik uden smerter :-)

12 gennaio 2026

Kære M. Smith

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede et professionelt miljø og en god behandling, og at udskiftningen af dine plomber forløb helt uden smerter.

Dentalklinikken København

Virkelig søde og god tandlæge

Virkelig søde og god tandlæge. Rolige og tålmodige. Kan virkelig anbefales.
Især tandlægen Jibral virkelig styr på sit arbejde :)

8 gennaio 2026

Kære Dzenana

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede både sødt personale og en rolig og tålmodig behandling. Vi er glade for, at Jibran gav dig en god oplevelse.

Dentalklinikken København K

Rigtig godt arbejde på en søndag.

De var meget informative fra jeg satte mig i stolen. Det var en svær operation, men de klarede det med bravur. At kunne komme til en søndag uden ekstra gebyr er fornemt.

Kære Karsten

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede tydelig information og en vellykket behandling, selv under en vanskelig operation. Vi er glade for, at du kunne få den hjælp, du havde brug for på en søndag. Uden ekstra gebyr :)

10/10 oplevelse!!

10/10 oplevelse!!! Fik trukket en tand ud der var betændt men det gik så hurtigt at jeg næsten ikke kunne mærke noget. Tandlægen Ferial fortjener et stort klap på skulderen for hendes arbejde! Hun var så dygtigt og fortalte alt hva hun gjorde under hele processen. Bliver 100% min faste tandlæge fremover!

Kære Ahmad

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at behandlingen forløb hurtigt og næsten smertefrit, og at Ferial sørgede for tydelig information under hele forløbet. Vi sætter pris på din tillid og er glade for, at du har valgt os som din faste tandlæge.

Dentalklinikken København K

Virkelig en af de bedste oplevelser jeg…

Virkelig en af de bedste oplevelser jeg har haft hos en tandlæge, og dem har vi vist ikke haft alt for mange af 😅

6 gennaio 2026

Kære Lars

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at dit besøg hos os var blandt de bedste tandlægeoplevelser, også selvom det ikke er en disciplin, man normalt samler på mange af 😅

Dentalklinikken København K

Min tandlæge Martin var super dygtig og…

Min tandlæge Martin var super dygtig og meget opmærksom på at undgå unødig smerter og være nænsom. Han var meget lyttende og synes jeg fik en fin pris sammenlignet med andre steder.

6 gennaio 2026

Kære Maria

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at Martin var nænsom, lyttende og opmærksom på at undgå unødig smerte, og at du oplevede både behandlingen og prisen som rimelig.

God service 👍

Kære Jacob

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede god service 👍

Very good dentist and good service

Very good dentist and good service

Dear Slim,

Thank you for your review. We are glad to hear that you experienced good service and a good dentist during your visit.

Kind regards,

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Tandlæge Ferial Rawan El Yassir. Meget professionel og imødekommende behandling, hvor jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Der blev forklaret grundigt, og der var god tid til spørgsmål. Klinikken er ren og behagelig, og personalet er venligt. Kan varmt anbefales.

Kære Sanel

Tak for din fine anmeldelse. Det er godt at høre, at du følte dig tryg og godt informeret under hele forløbet, og at både behandlingen, klinikken og personalet levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din anbefaling!

Dentalklinikken København K

Venlig og professionel information og…

Venlig og professionel information og behandling .

Kære Tina

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede både venlig og professionel information samt behandling.

Dentalklinikken i Havnegade

Jeg knækkede en tand lillejuleaften

Jeg knækkede en tand lillejuleaften. Fik en tid allerede juleaftensdag, hvor jeg blev mødt med stor imødekommenhed. Min tand blev prof. og hurtigt lavet, så jeg kunne gå julen imøde uden tandproblemer. Tak for fin information, god service og prof behandling.

24 dicembre 2025

Kære Helle og Peter

Tak for jeres anmeldelse. Det er godt at høre, at I hurtigt kunne få hjælp, og at behandlingen gjorde det muligt at komme videre uden tandproblemer. Vi sætter pris på, at I fremhæver både information, service og det faglige forløb.

De bedste hilsner & Glædelig Jul

God og yryg behandling

God og tryg behandling

24 dicembre 2025

Kære Charlotte

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede en god og tryg behandling hos os.

Dentalklinikken Havnegade