Det er en fornøjelse, at komme på Dentalklinikken i Jægerspris. Der er altid god stemning, god service, og rimelige priser, og så er de meget dygtige, samt hensynsfulde. Har i år været kunde/klient... Leggi di più
Grundige, søde og yderst professionelle. Selvom jeg ikke er fan af at gå til tandlæge, så er jeg altid enorm tilfreds og tryg, når jeg kommer hos Line i Dentalklinikken i Jægerspris. Jeg vil anbefale... Leggi di più
Jeg fik trukket en visdomstand ud helt smertefrit. Undervejs blev jeg grundigt fortalt hvad næste skridt var og mødt med stor omsorg og respekt for mit behov for pause. Stor ros herfra.
De tager sig tid, er forudsigelige og gør sig umage med at opfylde de behov man nu har. De er alle altid meget venlige og jeg føler mig virkelig godt behandlet hver eneste gang!! Jeg skiftede n... Leggi di più
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Jægerspris. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Parkvej 3A, Jægerspris Lægecenter, 3630, Jægerspris, Hornsherred, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Virkelig dygtigt og venlige personale og tandlæge.

Risposta di Dentalklinikken - Jægerspris
Jeg har skrevet anmeldelse før - intet nyt. Jeg er stadig fuldt tilfreds. Jeg er super glad for Line og Camilla. Tænk at gå til tandlæge uden at være nervøs. Det har jeg ikke prøvet før.

Risposta di Dentalklinikken - Jægerspris
Det er en fornøjelse, at komme på Dentalklinikken i Jægerspris.
Har i år været kunde/klient i 6 pr, og det er den bedste tandlæge jeg har haft.

Stor ros herfra.

Risposta di Dentalklinikken - Jægerspris
Meget sød og professionel betjening - grundig og meget oplysende i forhold til mine tænder. Ok pris

Risposta di Dentalklinikken - Jægerspris
Grundig og behagelig behandling.
Dejlig ikke at blive presset til yderlig og meget dyr behandling.

Risposta di Dentalklinikken - Jægerspris
Får altid super god og meget professionel behandling 👍

Risposta di Dentalklinikken - Jægerspris
Havde det ikke været tandlægen, ville jeg betragte det som en god oplevelse.

Risposta di Dentalklinikken - Jægerspris
Det er aldrig behageligt at komme til tandlæge.
Men Britt er meget opmærksom på at forklare og lytte til, hvad man siger.

Risposta di Dentalklinikken - Jægerspris
Grundige, søde og yderst professionelle. Selvom jeg ikke er fan af at gå til tandlæge, så er jeg altid enorm tilfreds og tryg, når jeg kommer hos Line i Dentalklinikken i Jægerspris. Jeg vil anbefale hende til alle.

Risposta di Dentalklinikken - Jægerspris
Altid venligt og imødekommende personale. God, fair og hensynsfuld behandling.

Risposta di Dentalklinikken - Jægerspris
Altid søde og opmærksomme, meget kompetente alle sammen.

Risposta di Dentalklinikken - Jægerspris
Tandlægen Tasmia og hendes hjælper kan jeg kun rose til skyerne for deres venlig og perfekte arbejde

Risposta di Dentalklinikken - Jægerspris
Søde og imødekommende personale. Faglig vurdering og arbejdet opleves gjort grundigt.

Risposta di Dentalklinikken - Jægerspris
Det er altid trygt at komme på klinikken i Jægerspris. Personalet er søde og dygtige og de er gode til at fortælle, hvad der skal ske, når man ligger i stolen.

Risposta di Dentalklinikken - Jægerspris
Venlig og kompetent behandling af læge og assistent

Risposta di Dentalklinikken - Jægerspris
Jeg blev mødt af en meget venlig tandlæge og klinikassistent. Jeg fik den betjening og behandling jeg ønskede.