Personalet er altid venlig og imødekommende. Jeg lider af voldsom tandlægeskræk og det bliver der taget meget hensyn til. Personalet fortæller mig altid, hvad der skal til at ske og det virker for at... Leggi di più
Det bedste tandlæge jeg nogensinde har haft 🙏🏻 Også selv vis vi du tandlæge skræk 🙈 super sødt personale og super service
Hedehusene Virkelig god klink med de dygtigste og sødeste ansatte fair priser og har man lidt tandlægeskræk er man kommet til det rette sted alt foregår roligt og tingene bliver lavet korrekt... Leggi di più
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos DentalKlinik. Klinikken er flot, rolig og meget professionel, og man føler sig tryg fra første øjeblik. En særlig stor ros til Nadia, som er utrolig sød... Leggi di più
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Hedehusene. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Hovedgaden 490, 2640, Hedehusene, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 96% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Rigtig god behandling og en venlig og kompetent tandlæge

Risposta di Dentalklinikken - Hedehusene
Hurtig tid og ekspedition, vel videre.

Risposta di Dentalklinikken - Hedehusene
Fik tid samme dag jeg ringede, om morgenen.
Meget søde personaler, dygtig tandlæge, jeg følte mig rigtig godt behandlet, tak for god service.

Hej
Jeg har haft rigtig mange misfarvninger på mine tænder og ønskede at få dette fjernet, Filiz lagde hurtig en nem og gennemskuelig plan for forløbet og leverede et perfekt resultat til en god pris. Fik samtidig ny retainer da den gamle ikke passede mere! Alt i alt en 5 stjernet oplevelse!
Jeg har allerede anbefalet Filiz til flere i min omgangskreds.

Risposta di Dentalklinikken - Hedehusene
Jeg fik en fin behandling af en sød og smilende tandlæge og klinikassistenter 👍🦷

Risposta di Dentalklinikken - Hedehusene
Får altid den bedste service. Har man problemer med en tidligere behandling tjekkes det og rettes op uden ekstra betaling

Venlig, sød og imødekommende, ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Risposta di Dentalklinikken - Hedehusene
Hurtig og nænsom behandling hvor man føler sig tryg. Altid venligt og omhyggeligt personale som udfører behandlingen med et tilfredsstillende resultat

Risposta di Dentalklinikken - Hedehusene
Man var i gode hænder. Sød og venlig og forklaring på hvad der skete. Kan kun sige gode ting om Dentalklinikken.

Risposta di Dentalklinikken - Hedehusene
De var så søde og hjælpsomme med alt.. super service og til at betale. 👍👍

Risposta di Dentalklinikken - Hedehusene
Følte jeg fik en rigtig god behandling og handling

Den bedste klinik.
Jeg har ikke altid været fan af at gå til tandlægen, men nu gør jeg det gerne årligt 😊. Dette er takket være det sødeste personale deroppe. De er helt bestemt et besøg værd .
Jeg er ihvertfald tilfreds hver gang.

Risposta di Dentalklinikken - Hedehusene
Tina Desler. Er et rart menneske kan godt lide at komme hos hende. Det er dejligt med at folk er venlige og imødekommende der.

Risposta di Dentalklinikken - Hedehusene
Jeg fik hvad jeg kom for, og er yderst
Tilfreds.
Glæder mig til at komme igang.

Risposta di Dentalklinikken - Hedehusene
Fantastisk oplevelse, god rådgivning og skønne mennesker, der gør et godt stykke arbejde.
Der er god stemning, venligt og smilende personale, især for én som mig, der normalt har lidt tandlægeskræk :)

Risposta di Dentalklinikken - Hedehusene
Fik lavet 2 knækkede tænder juleaftensdag god hurtig tidsbestilling god behandling skifter helt sikkert tandlæge her til

Risposta di Dentalklinikken - Hedehusene
Meget sød og hjælpsom dame i skranken.
Meget sød og behagelig tandlæge.
Hun var rigtig dygtig og hurtig.
Og det var mit første besøg og det bliver bestemt ikke det sidste.