Dentalklinikken - Hedehusene Recensioni

TrustScore 5 su 5

Hovedgaden 490, 2640 Hedehusene, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Personalet er altid venlig og imødekommende. Jeg lider af voldsom tandlægeskræk og det bliver der taget meget hensyn til. Personalet fortæller mig altid, hvad der skal til at ske og det virker for at... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det bedste tandlæge jeg nogensinde har haft 🙏🏻 Også selv vis vi du tandlæge skræk 🙈 super sødt personale og super service

Valutata 5 stelle su 5

Hedehusene Virkelig god klink med de dygtigste og sødeste ansatte fair priser og har man lidt tandlægeskræk er man kommet til det rette sted alt foregår roligt og tingene bliver lavet korrekt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos DentalKlinik. Klinikken er flot, rolig og meget professionel, og man føler sig tryg fra første øjeblik. En særlig stor ros til Nadia, som er utrolig sød... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Dentista
  2. Dentista cosmetico
  3. Clinica dentale
  4. Periodontista per impianti dentali
  5. Servizio di pronto soccorso odontoiatrico
  6. Servizio di sbiancamento dei denti

Scritti dall'azienda

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Hedehusene. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

896 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Rigtig fed oplevelse

Rigtig fed oplevelse. Søde og flinke tandlægere. Og god til at dæmpe ens frygt.

27 novembre 2024

Kære Muhamed

Mange tak for anmeldelsen.
Hvor er vi glade for at høre, at du har haft en rigtig fed oplevelse, at teamet er søde og flinke og at du fik god hjælp til at dæmpe tandlægeskrækken :)

Valutata 5 stelle su 5

God bahagelig tandlæge til en rimelig…

God behagelig tandlæge til en rimelig pris (tandlæger taget i betragtning).
Tandlægen nedprioriterede sin frokostpause, så jeg kunne få lavet mine tænder på dagen og ikke skulle komme igen.
Jeg kommer dog igen - men først om 1 år!

25 novembre 2024

Kære Christian

Tusind tak for anmeldelsen. Det er dejligt at høre, at du er glad for at gå hos os.

Vi glæder os til at tage imod dig igen om et år :)

Dentalklinikken Husum

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har verdens bedste tandplejer

Jeg har verdens bedste tandplejer - én som jeg har lyst til, at tage en kop kaffe med!
Én som tager sig tid til, at lære mig lidt og kende. Én der giver ros. Én der lytter.
Tandlægeassistenterne er altid så søde, og hjælpsomme.
Så tak for jer!
Mvh Dina Rossen

19 novembre 2024

Kære Dina

Tusind tak for din varme og søde anmeldelse!

Det betyder virkelig meget for os, at du føler dig taget godt imod hos os - og vi er vilde med, at det er så fint og rart at komme ind til din tandplejer, at man kunne kombinere det med en kop kaffe og en god snak! ☕️😊

Super dygtige

Super dygtige , de kan virkelig sit kram , jeg kan varmt anbefale deres tandklinik

14 novembre 2024

Kære Erland

Tusind tak for din fine anbefaling! 😊 Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os, og det betyder meget, at du vil anbefale vores klinik. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 🦷

Valutata 5 stelle su 5

glad og tilfreds :) bor i kbh men tager…

glad og tilfreds :) bor i kbh men tager til hedehusne

11 novembre 2024

Kære Hassan

Mange tak for anmeldelsen! Dejligt at høre, at du er rigtig glad for at gå hos os. Vi sætter stor pris på at du fortsat ønsker at gå hos os, og vi glæder os til at tage imod dig igen!

Tandlæge

Tandlæge, klinikassistent og receptionist giver sig god tid til at forklare. Min tandlæge har sat sig ind i min journal, og er omhyggelig.

5 novembre 2024

Kære Birgith

Mange tak for din feedback. Dejligt at høre, at du oplever grundighed og om god tid.

Meget sød kvindelig tandlæge

Meget sød kvindelig tandlæge. Fortalte undervejs hvad hun lavede. Og forsigtig. Mvh Tina steinfath

11 ottobre 2024

Risposta di Dentalklinikken - Hedehusene

Tusind tak for din anmeldelse, Tina! Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med vores tandlæge.

Vi stræber efter at sikre, at vores patienter føler sig trygge og informerede under behandlingen, og det er dejligt at høre, at du oplevede dette. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Der var.utrolig god opmærksomhed

Der var.utrolig god opmærksomhed, omkring min behandlin smertefrit og meget humant, og professionelt udført

10 ottobre 2024

Risposta di Dentalklinikken - Hedehusene

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede en høj grad af opmærksomhed under din behandling, og at den blev udført på en smertefri og professionel måde. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at tage godt hånd om dig igen!

Mange venlige hilsner

Valutata 5 stelle su 5

Nadia er en sød og flink tandlæge

Nadia er en sød og flink tandlæge. Hun gjorde mig tryg under hele besøget. Hendes professionelle og omsorgsfulde tilgang gjorde oplevelsen meget behagelig. Kan varmt anbefale hende!

9 ottobre 2024

Risposta di Dentalklinikken - Hedehusene

Tusind tak for anmeldelsen og den varme anbefaling :) Hvor er det dejligt at høre, at du fik en tryg, professionel og omsorgsfuld behandling hos Nadia.

Valutata 5 stelle su 5

Som altid bliver patienten modtaget på…

Som altid bliver patienten modtaget på en professionel og imødekommende måde, hvilket skaber en tryg atmosfære under hele forløbet. Personalet udviser en høj grad af professionalisme og imødekommenhed.

2 ottobre 2024

Risposta di Dentalklinikken - Hedehusene

Tusind tak for den flotte anmeldelse :)

Meget tilfreds

Meget tilfreds, god behandling af tandplejeren Elif ece

13 settembre 2024

Kære Ayse

Tusind tak for anmeldelsen. Dejligt at du er tilfreds og fik god behandling hos vores nye tandplejer Elifece :)

Fantastisk søde mennesker

Fantastisk søde mennesker, nænsom behandling og fagligt dygtige tandlæger og behandlere (ikke bare en pengemaskine)

10 settembre 2024

Kære Kim

Mange tak for den flotte anmeldelse :) Det betyder meget for os at høre, at du er rigtig glad for at gå hos os og at du oplever et højt fagligt niveau og omsorgsfuld behandling.

Venligt personale

Venligt personale - God behandling.

4 settembre 2024

Kære Sheena

Mange tak for anmeldelsen. Dejligt at høre, at du har fået god og venlig behandling hos os :)

Valutata 5 stelle su 5

De er søde og rare i deres fremtoning

De er søde og rare i deres fremtoning. De er gode til at forklare om behandlingen. De udviser stor faglig kompetence

30 agosto 2024

Kære Ingolf

Mange tak for din flotte anmeldelse. Din feedback betyder meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

God og professionel behandling.

God og professionel behandling.
Yderst behageligt sted

21 agosto 2024

Kære Mette

Tusind tak for anmeldelsen. Vi er rigtig glade for, at du har fået god og professionel behandling og at du synes det er behageligt og rart at være til tandlæge hos os.

Valutata 5 stelle su 5

That family business right there

That family business right there, wooow!
Nadia er en suveræn person, der har reddet mig fra den vildeste tandpine! Jeg fik renset mine kanaler hos en anden tandlæge, men gik med de vildeste smerter til trods for behandlingen. Det var nærmest et h*lvede for mig i 48 timer! Intet kunne gøre mig smertefri i bare en time, men efter Nadia rensede mine kanaler gik der ikke mere end to time, så var jeg smertefri og klar til at nyde min hverdag igen! Tror jeg har fundet mig en fast tandlæge her på Sjælland🤩. See you next week!

17 agosto 2024

Risposta di Dentalklinikken - Hedehusene

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Hvor er vi glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig af med smerterne og at du havde en virkelig god oplevelse hos Nadia.

Vi glæder os til at se dig igen på klinikken :)

Valutata 5 stelle su 5

Bedste tandlæger jeg har haft

Personalet er hele vejen rundt imødekommende, søde og omsorgsfulde. de sørger for, at man føler sig tryg og godt behandlet
Har du tandlægeskræk, kan de varm anbefales

13 agosto 2024

Kære Hanne

Mange tak for den flotte anmeldelse :) Det er dejligt at høre, at du får god behandling og at der bliver taget godt hånd om dig.

Mange hilsner

Valutata 5 stelle su 5

At få trukket tænder ud er aldrig en…

At få trukket tænder ud er aldrig en god oplevelse, men det betyder meget, hvordan det bliver gjort. Her må jeg sige, Dentalklinikken har været professional, jeg kan varm anbefale Dentalklinikken i Hedehusene.

9 agosto 2024

Kære Erni

Mange tak for den flotte anbefaling :) Det er dejligt at høre, at du fik en rigtig god og professionel behandling.

Alle pengene Værd 😊

Imødekommende og venlig service. Effektiv og kompetent tandbehandling - alle pengene værd - mange tak!

16 luglio 2024

Kære Dorthe

Tak for den fine anmeldelse :) Det betyder meget for os at høre, at du har fået god service og er blevet godt behandlet.

Valutata 5 stelle su 5

Tænk at en konsultation kan være rigtig god og behagelig?!

Stemningen i klinikken var positiv, afslappet og imødekommende. Tryg og professionel behandling. Jeg følte mig straks tilfreds med mit skifte af tandlæge. Det skulle jeg have gjort for flere år siden, da vi flyttede til byen.

10 luglio 2024

Kære Joan

Tusind tak for anmeldelsen :)

Vi er rigtig glade for, at dit første besøg på klinikken var en god oplevelse og at du fik god og tryg behandling. Vi glæder os til at tage imod dig igen på klinikken.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più