Dentalklinikken - Amager Recensioni

TrustScore 5 su 5

Amagerbrogade 146, 2300 København, København S, DK

Som altid, rigtig god service. Får oplyst alt omkring mine tænder og hvad der evt. skal ske fremadrettet. Og det bedste af alt, bliver ikke overbehandlet. Kan klart anbefale klinikken, desværre ikk... Leggi di più

Har endnu en gang, været i klinikken til et større indgreb, og har kun rosene ord til hvor imødekommende og professionelle personalet er, fortætter helt sikkert med at komme hos dem.

Normalt er jeg patient hos tandlægen Raman, men denne gang var jeg hos den venlige og dygtige tandplejer Danny for at få taget aftryk af mine tænder. Denne procedure er normalt noget ubehagelig, men i... Leggi di più

Jeg fik en tid samme dag, jeg ringede, selvom det var lørdag, for at få limet en midlertidig krone på, der var faldet af. Tandlægen tog meget hensyn til, at tanden var ekstra følsom, og valgte en rens... Leggi di più

1. Dentista
  2. Dentista cosmetico
  3. Clinica dentale
  4. Periodontista per impianti dentali
  5. Servizio di pronto soccorso odontoiatrico
  6. Servizio di sbiancamento dei denti

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Amagerbrogade. Vi sætter stor pris på at høre, hvad du synes om den behandling og service, du har fået hos os. Vi gør os umage hver eneste dag for at give alle patienter en god oplevelse. Uanset om du er fast eller ny patient, om du har tandlægeskræk, om du kommer til det regelmæssige eftersyn, eller om du skal have lavet en større behandling, sørger vi for at tage os tid til dig og gør os umage for at udføre den bedste behandling. Både ris og ros kan gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre det til en endnu bedre oplevelse at gå til tandlægen. Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Husum, Rødovre, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene og Odense. Dentalklinikkens tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.

• Amagerbrogade 146, 2300, København, København S, Danimarca

• 32972712

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

921 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Peter er fagligt meget dygtig…

Peter er fagligt meget dygtig kombineret med en tryghedsskabende adfærd

20 giugno 2025

Kære Rikke

Tusind tak for dine 5 flotte stjerner Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos Peter, og at hans faglighed og evne til at skabe tryghed har gjort en positiv forskel. Vi sætter stor pris på din feedback.

Dentalklinikken Amager 🦷

Super professionelt og imødekommende…

Super professionelt og imødekommende personale. De er gode til at lytte til dig og tage højde for, hvis man ikke er glad for at være hos tandlægen, kan varmt anbefale dem

19 giugno 2025

Kære Monica

Tusind tak for dine 5 skønne stjerner. Det glæder os, at du følte dig hørt og godt taget imod – især når tandlægebesøg kan være udfordrende. Din anbefaling betyder meget for os!

Limet bøjlen sammen

Meget søde og dygtige

18 giugno 2025

Kære Ida

Tusind tak for din søde anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede os som både søde og dygtige – det betyder meget for os.

Stille og roligt

Stille og roligt, god service og god tandlæge.

17 giugno 2025

Kære Christina

1000 Tak for de 5 skønne stjerner. Det glæder os at høre, at du har oplevet en stille og rolig atmosfære, god service og en dygtig tandlæge – præcis sådan, vi gerne vil have, at det føles at besøge os.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Venlig og omsorgsfuld

Jeg fik venlig og omsorgsfuld behandling, hvilket er rart da tandlæger absolut ikke er mine ynglings personer

18 giugno 2025

Kære Marianne

Tusind tak for dine flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du følte dig venligt og omsorgsfuldt behandlet – især når tandlægebesøget ikke er din favorit. Det betyder meget for os at kunne skabe trygge rammer og en god oplevelse, uanset hvordan man har det med tandlæger.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen, når det bliver tid – og vi lover at fortsætte med at tage godt imod dig.

Smile with me 😍❤️

Jeg kan virkeligt godt lide mine nye tandlæger. Har haft 2 forskellige siden min gamle tandlæger var på orlov og klinikken flyttede til et nyt sted. De er lige så venlige, smillende, behalige og meget grundigt med behandlingen. De informerer os om hvad der skal gøres. Givet ris og ros. Stærk anbefaling

16 giugno 2025

Kære Mariani

1000 tak for de 5 skønne stjerner. Vi er rigtig glade for at høre, at du føler dig godt tilpas hos dine nye tandlæger, og at du oplever både venlighed, grundighed og god kommunikation i behandlingen. Det betyder meget for os, at du føler dig tryg og informeret gennem hele forløbet.

Tak for din stærke anbefaling – vi glæder os til at byde dig velkommen igen

Dentalklinikken Amager 🦷

Otto Fogemann og hans team er super dygtige

Otto Fogemann og hans team er super kompetente og dygtige. Man kan mærke at de vil en det bedste , er søde og venlige, har empati, man kan mærke at man er i de bedste hænder.

3 giugno 2025

Kære Rene

1000 tak for de 5 skønne stjerner. Vi sætter stor pris på din anmeldelse. Dejligt at høre at du føler dig tryg hos os😊

Dentalklinikken Amager 🦷

Venlig behandling fra man træder ind af…

Venlig behandling fra man træder ind af døren.
De finder altid en tid, ved akut behov. Tandlægen er virkelig dygtig og effektiv samtidig med at han giver sig tid til at sikre sig at jeg er ok.

2 giugno 2025

Kære Christin

1000 tak for de 5 flotte stjerner. Vi sætter stor pris på din anmeldelse. De rosende ord bliver hermed givet videre 😊

Dentalklinikken Amager 🦷

Alt gik fint medarbejderne var…

Alt gik fint medarbejderne var professionel tillidsskabende. Og lavede et flot resultat.

3 giugno 2025

Kære Ove

1000 tak for de 5 skønne stjerner, Vi sætter stor pris på din anmeldelse.

Klar anbefaling

Klar anbefaling! Meget professionelt og venligt personale. 👍

28 maggio 2025

Kære Jacob

1000 tak for de 5 skønne stjerner, Vi sætter stor pris på din anmeldelse.

Venlig og imødekommende

Venlig betjening ved ankomst.
En imødekommende og rar modtagelse hos tandlægen, som hele tiden forklarer hvad han gør og spørger ind til om man er ok under hele forløbet.

26 maggio 2025

Kære Dorrit

Tusind tak for de 5 flotte stjerner og for at dele din oplevelse hos os. Det betyder meget for os at høre, at du følte dig godt taget imod – både ved ankomsten og i stolen hos tandlægen. Vi lægger stor vægt på tryghed og tydelig kommunikation, så det glæder os at høre, at du oplevede netop dét.

Dentalklinikken Amager 🦷

En af de bedste tandlæger jeg har haft...

En af de bedste tandlæger jeg har haft..
Jeg lider frygteligt af angst, og det bliver taget alvorligt med beroligende ord og empati fra tandlæge Fadi...
Han er fantastisk og dygtig..

21 maggio 2025

Kære Bettina
1000 tak for de 5 skønne stjerner. Det betyder rigtig meget for Fadi at høre, at hans faglighed og beroligende tilgang har gjort en positiv forskel for dig. Vi sætter stor pris på din feedback! 😊

Dentalklinikken Amager 🦷

Her er besøget lige en tand bedre

Jeg har efterhånden fulgt min tandlæge Otto længe og jeg føler mig altid godt tilpas, selvom jeg ikke ligefrem nyder det :-)
Men han er god og professionel og med de andre klinik assistenter er det en god oplevelse for mig.

20 maggio 2025

Kære Claus

1000 tak for dine 5 flotte stjerner.
Mange tak for din dejlige tilbagemelding! Det glæder både Otto og klinikassistenterne at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Dentalklinikken Amager 🦷

Glimrende tandlæger og hurtig hjælp

Glimrende tandlæger og hurtig hjælp.
Selve callcenteret er ikke det letteste at bestille tid hos.

21 maggio 2025

Kære Jon

1000 tak for de 4 skønne stjerner. Det er dejligt at høre at du fik hurtig hjælp. Vi er kede af din oplevelse med vores callcenter, vi arbejder på at optimere vores service.

En dygtig tandlæge

Personalet er venlige, professionelle og tager sig tid til at forklare behandlingen. Kan klart anbefales!

19 maggio 2025

Kære Tim

1000 tak for de 5 skønne stjerner. Det er dejligt at høre at du havde en god oplevelse hos os. Tak for anbefalingen.

Trygheden

Den frygt jeg tidligere haft for et tandlægebesøg er reduceret en hel del. Når man har en tandlæge der forstår problemet, føler man sig nu tryggere hos tandlægen

11 maggio 2025

Kære Jan

1000 tak for de 5 flotte stjerner. Det er dejligt at høre at du havde en god og tryg oplevelse hos os. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Dentalklinikken Amager 🦷

Trygt personale og meget imødekommende

Tryghedsskabende, imødekommende og kompetent personale - bedste tandlæger jeg har mødt

15 maggio 2025

Kære G.R.

1000 tak for de 5 skønne stjerner. Det er dejligt at høre at du havde en god oplevelse hos os. Tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse

Dentalklinikken Amager 🦷

Dejligt nyt omgivelser med søde…

Dejligt nyt omgivelser med søde klinikassistenterne. Tandpleje assistent Nille, super søde, dygtige, professionelt service. Glæder mig til næste besøge 😂

6 maggio 2025

Kære Susanna

1000 tak for de 5 flotte stjerner. Det er dejligt at høre at du havde en god oplevelse hos vores søde Tandplejer Nille. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.