Begravelsesforretningen Den Sidsterejse Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Største anbefaling herfra. Man føler sig tryg og rummet samtidig med en høj grad af professionalisme. Derudover føles det ikke som en virksomhed drevet af profit, men af varme mennesker, der støtter o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

I want to give my highest possible recommendation for my specific circumstance. My family lives in the USA and my mother and father were on a cruise in the area. During the Copenhagen stop, my fat... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Begravelsesforretningen Den Sidste Rejse kan varmt anbefales herfra! Der er den helt rigtige balance mellem værdighed og professionalisme i et meget følsomt erhverv. Det, jeg især værdsætter er den ær... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Solvejg er gået på pension så hvorfor ikke bare sige det til min søster der ønskede hende som bedemand/ kvinde Så skal I nok ikke sige Solvejg holder fri, samtidig er hun stadig på hjemmesiden.

Dettagli dell'azienda

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Velkommen til Begravelsesforretningen Den Sidste Rejse på Østerbro i København. Vi sørger for et ordentligt farvel med mennesker, der har stået dit hjerte nær.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

18 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Tryghed

Frank har været min families bedemand flere gange og er en enestående dygtig, empatisk og lun mand, der virkelig forstår at vise både respekt for en chokeret og sørgende familie samt hensynfuldt og krydret med gode historier kunne guide os igennem processen med at få arrangeret bisættelse på et yderst sårbart tidspunkt i vores liv.

1 agosto 2024

Empatisk og professionelt

Min bror døde helt uventet under en ferie på Rhodos i juni. Allerede inden vi fik ham hjem, henvendte vi os efter anbefaling til Den sidste Rejse i Ndr. Frihavnsgade.

Her traf vi Mette, og efter 1½ times samtale præget af empati og professionalisme var tingene sat på skinner.

Da min bror ikke var medlem af Folkekirken, kunne en præst ikke medvirke ved begravelsen, men det klarede Mette, og endda i en sådan grad, at ingen præst kunne have gjort det bedre, og eftersom vi selv skulle planlægge højtideligheden, blev den under Mettes ledelse en både varm og god oplevelse.
Stor tak til Mette og firmaet bag.

4 luglio 2023

Fra første samtale med Frank

Fra første samtale med Frank, oplevede jeg kæmpe stor empati, indlevelse og omsorg. Frank fortalte trin for trin hvad der skulle ske og hvornår, hvilket var en stor lettelse i en svær tid. Dejligt med en så hjælpsom mand. Tak Frank.

Vores bedste anbefalinger herfra.

14 dicembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Varm, empatisk og professionel.

Vi mødte Solvejg i den mest sårbare og skrøbelige situation man kan være i. Jeg havde netop mistet min elskede mand og vores sønner deres kærlige far og der midt i sorg og kaos trådte Solvejg ind i vores liv med empati, varme, forståelse og sin støttende og profesionelle væremåde. Hun hjalp os med alle praktiske ting i forbindelse med bisættelsen og hun var den usynlige hånd der guidede os igennem en svær dag.
Jeg fik Solvejg anbefalet og jeg vil med glæde anbefale hende videre.
Tusind tak❤️

1 aprile 2021

Kan kun anbefales

Vi brugte “Den sidste rejse” i forbindelse med vores brors død og bisættelse. Og hvis man kan udtrykke det sådan i den underlige situation, var det en rigtig fin oplevelse. Solveig var professionel og empatisk , og hverken for meget eller for lidt.
Vi følte os set, hørt og forstået, og vi kunne slappe helt af, velvidende at alt blev ordnet på fineste vis. Der var hel åbenhed omkring økonomien og fuld opbakning til de valg og fravalg vi traf.
Vi kan kun anbefale dem.

31 agosto 2020

Over al forventning!

Det er på mange måder en underlig og svær ting at skulle vælge en bedemand - især når man står midt i et stort tab og en helt ufattelig sorg. Vi havde fået Den Sidste Rejse anbefalet af en bekendt, og jeg er virkelig glad for, at vi fulgte denne anbefaling. Solvejg var simpelthen fantastisk - omsorgsfuld, empatisk og havde 100% styr på selv den mindste detalje. Hun har en forståelse for, at man ikke nødvendigvis tænker så klart, når man er tynget af sorg, og hun guider én igennem det hele med stor tålmodighed. På trods af underlige coronatider, så var bisættelsen lige præcis sådan, som vi havde ønsket, den skulle være - men Solvejg hjalp os ikke kun med bisættelsen; hun var også en stor støtte i sorgen, fordi vi følte os mødt og forstået. Priserne er fornuftige, og vigtigst af alt, så er de gennemsigtige; det er tydeligt fra starten, hvad det hele kommer til at koste, og der kommer ikke lige pludselig nye, uforudsete udgifter eller tillæg. Jeg kan kun på det allervarmeste anbefale Solvejg og Den Sidste Rejse!

7 maggio 2020
Valutata 5 stelle su 5

Vi havde en utrolig god oplevelse i…

Vi havde en utrolig god oplevelse i forbindelse med Den Sidste Rejse. Dorte var meget nærværende og en stor hjælp til at vi kunne komme igennem det at miste et kært familiemedlem. Hun ordnede alting for os, og der var også stor gennemskuelighed med hensyn til pris osv. Vi kan varmt anbefale Den Sidste Rejse.

15 aprile 2020

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più