Solvejg er gået på pension så hvorfor ikke bare sige det til min søster der ønskede hende som bedemand/ kvinde Så skal I nok ikke sige Solvejg holder fri, samtidig er hun stadig på hjemmesiden.
Velkommen til Begravelsesforretningen Den Sidste Rejse på Østerbro i København. Vi sørger for et ordentligt farvel med mennesker, der har stået dit hjerte nær.
Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Største anbefaling herfra. Man føler sig tryg og rummet samtidig med en høj grad af professionalisme. Derudover føles det ikke som en virksomhed drevet af profit, men af varme mennesker, der støtter og griber pårørende i en svær tid.

Risposta di Begravelsesforretningen Den Sidsterejse
I want to give my highest possible recommendation for my specific circumstance. My family lives in the USA and my mother and father were on a cruise in the area. During the Copenhagen stop, my father became seriously ill and passed in the ICU. I called this funeral home and worked with a man named Frank. Frank made the entire process extremely easy. He offered to meet us but we were dealing with a lot of sudden grief and did not want to stay in the country after he passed. Frank handled all the paperwork, all the logistics with cremation and shipping, sending the danish death certificate to the US state department, everything. All we had to do was leave my father's passport with the hospital. My father arrived in the US about 3 weeks after his passing and all the paperwork was in order. We were in and out of US customs in a few minutes. Frank was prompt in his communications and frequently texted and/or emailed during our waking hours in the US, often when it was after 9pm in Denmark. This was not expected but was greatly appreciated. This funeral home was a turnkey solution to navigating a foreign administrative process during an extremely emotional and difficult time.
If you are reading this in the future and your situation is similar to mine, I am very sorry for your loss. You will not be disappointed if you choose this funeral home and work with Frank.

Risposta di Begravelsesforretningen Den Sidsterejse
Begravelsesforretningen Den Sidste Rejse kan varmt anbefales herfra! Der er den helt rigtige balance mellem værdighed og professionalisme i et meget følsomt erhverv. Det, jeg især værdsætter er den ærlighed der er omkring forløbet. En ærlighed omkring det faktum at det er en forretning, hvor tingene skal foregå ordentlig og redeligt, og samtidig en ærlighed om de store følelser som er involveret i det at miste et nærtstående menneske. Det er en hårfin balance, som i hvert fald Frank mestre med stor erfaring, ro og medfølelse.

Risposta di Begravelsesforretningen Den Sidsterejse
Virkeligt dygtige og engagerede medarbejdere som tager den svære tid for familien seriøst og med stor empati

Risposta di Begravelsesforretningen Den Sidsterejse
Vi havde Karina som bedemand til min fars bisættelse,alt fungerede helt perfekt.
De har et samarbejde med en blomsterhandler som laver nogle meget smukke blomster/kranse.
Tak
Min varmeste anbefale til den sidste rejse fra Nrd. Frihavnsgade. Frank var professionel, og viste både respektfuldhed og forståelse for den sorg man er i, når man mister et menneske man elsker. Meget empatisk. Alt var klaret til perfektion. Fik alt den hjælp og støtte i hele processen som jeg havde brug for og mere til, så tusinde tak Frank
I en tid, hvor man er allermest rystet i sin grundvold, fyldt af sorg, forvirring og chok, betyder det alt at møde et menneske, der kan skabe ro og overblik.
Vi valgte Den Sidste Rejse med Mette Zierau som bedemand, da vores far gik bort. Fra første øjeblik mødte Mette os med en sjælden kombination af professionalisme, varme og nærvær. Hun formåede at forklare alle de praktiske ting på en rolig og forståelig måde og guidede os trygt gennem hele forløbet. Hun gjorde noget, der ellers føltes uoverskueligt, til noget, vi kunne finde ro i.
Jeg kan kun give mine varmeste og mest oprigtige anbefalinger til Den Sidste Rejse. I en af livets sværeste situationer gjorde Mette en kæmpe forskel for os.

Risposta di Begravelsesforretningen Den Sidsterejse
Den fineste omsorg, empati og forståelse for vores ønsker samt stor hjælp under selve bisættelsen - en positiv oplevelse i en sorgfuld situation.

Risposta di Begravelsesforretningen Den Sidsterejse
Vi kan på det varmeste anbefale Den Sidste Rejse – og især Solvejg.
Efter først at have mistet min far og få måneder senere min mor, stod vi i en meget svær og sårbar situation. Her var Solvejg en uvurderlig støtte. Hun var utrolig behagelig at tale med og gav os gode og omsorgsfulde råd til at håndtere sorgen og chokket.
Solvejg er både meget professionel og empatisk, og man mærker tydeligt, at hun har stor erfaring og styr på alle detaljer. Hun guidede os trygt gennem hele forløbet og hjalp os med at planlægge bisættelser, som føltes helt rigtige for vores familie.
Samtidig var hun en stor hjælp i forhold til alt det praktiske, som kan virke uoverskueligt i en svær tid.
Vi er meget taknemmelige for den støtte og omsorg, vi fik, og giver vores allerbedste anbefalinger til Solvejg og Den Sidste Rejse. ⭐⭐⭐⭐⭐

Risposta di Begravelsesforretningen Den Sidsterejse
Jeg vil give min varmeste anbefaling af Den Sidste Rejse. Bedemanden var nærværende, oprigtig og reel fra første til sidste kontakt. Nogle tunge uger blev lidt lettere ved, at vores sorg blev rummet og de forskellige opgaver ordnet præcis efter vores ønsker. Især en lille detalje har gjort min sorg og mit savn lettere at leve med, da jeg fik det fineste minde. Tak til bedemand Mette for din omsorg.

Risposta di Begravelsesforretningen Den Sidsterejse
Professionel og høj kvalitets oplevelse. Altid opfølgende og korte svartider. En dejlig oplevelse i en svær tid.

Risposta di Begravelsesforretningen Den Sidsterejse
Solvejg, var stresset så jeg måtte sende min kvittering til hende, Den hun udfyldte sammen med mine søskende. var blevet væk. Min søster vilde have hele kisten fyldt med blomster, der var en stor buket midt på kisten, Det var bestilt, det er trukket fra på den regning vi fik i dag.
Det er ikke ok, man ikke får det man bestiller :-(

Risposta di Begravelsesforretningen Den Sidsterejse
Vi kan kun give vores allervarmeste anbefaling. I en meget svær tid blev vi mødt med stor empati, respekt og professionalisme. Alt blev håndteret fejlfrit af Mette, og vi følte os trygt guidet gennem hele forløbet. Vi værdsatte ikke mindst hendes hjælp som "ceremonimester" i kapellet til en mindehøjtidelighed uden præstelig deltagelse. Mettes støtte og omsorg gjorde en stor forskel for vores familie.

Risposta di Begravelsesforretningen Den Sidsterejse
Vi er meget taknemmelige for den måde Solvejg og resten af “Den sidste rejse” har guidet os igennem en svær tid. De har vores varmeste anbefalinger.

Risposta di Begravelsesforretningen Den Sidsterejse
Alt klappede som forventet, og det var helt tydeligt en bedemandsforretning med megen erfaring og rutine. Men vi fik også lov til at betale for det.

Risposta di Begravelsesforretningen Den Sidsterejse
Stor tak til Frank for han empatiske og professionelle tilgang i en trist og sørgelig tid. Jeg følte mig tryg, velinformeret og godt behandlet under hele forløbet ifm. min mors bisættelse.

Risposta di Begravelsesforretningen Den Sidsterejse
Den sidste Rejse har været professionel og omsorgsfuld i deres kommunikation. Det har været trygt, at have dem til at rådgive og vejlede os i en svær tid. Jeg kan varmt anbefale Den sidste Rejse for deres ordentlighed og gode kommunikation.

Risposta di Begravelsesforretningen Den Sidsterejse
Min svigermor døde efter kort tids sygdom, og vi var alle helt i chok.
Hun kom hjem til min svigerfar og hun lyttede. Til alt hvad han havde at fortælle, og hun var empatisk, lyttende, smilende og rigtig dygtig.
Hun havde tjek på det hele, lod sig ikke hyle ud af den, da vi kludrede rundt i datoer og opgav, den forkerte kirkegård.
Jeg havde det så dårligt med bøvlet og Mette sagde bare at det hele var okay, ville blive okay og trøstede mig.
I kirken var de selvfølgelig til stede og tog en masse smukke smukke fotos, som vi fik tilsendt, sørgede for at børn og unge kunne tegne og skrive på kisten, til stor beundring for de ældre gæster, som aldrig havde set dette før. Det var så rørende, at børnebørnene fik lov at give denne særlige sidste afsked.
Efter kirken fik jeg et stort kram og senere en SMS og mail.
Synes bestemt at Den sidste rejse og Mette fortjener 10 stjerner, for det de gør og kan når man står og er fortabt, er helt fantastisk. 1000 tak.
Mvh Fam. Kjærgaard /Olsen.

Af hjertet TAK, Mette!
Som jeg skrev til Mette selv; jeg har gennem mit liv været i kontakt med et hav af bedemænd. Jeg husker ikke en eneste af dem, men Mette vil jeg aldrig glemme!
For ikke så længe siden døde min barndomsveninde kun 56 år gammel efter kort tids sygdom på Hospice I Måløv (som i øvrigt burde have sin egen 5-stjernede anmeldelse).
Mette blev vores projektleder i en konstellation hvor nærmeste familie boede langt væk og vi veninder var nærmest til at påtage os opgaven med det praktiske. Magen til nærvær og empati skal man være heldig at løbe ind i! Intet stift - kun en kærlig medfølende og samtidig handlekraftig og dybt professionel håndtering fra ende til anden.
Mette går den ekstra mil og bringe sit helt særlige væsen i spil i mødet med mennesker, som gennemgår en svær tid. Vi følte os SÅ grebet, set og taget hånd om. Kan ikke rose denne virksomhed nok!!!!!!!