Denlokaleshawarma Recensioni

TrustScore 4 su 5

3,9

Jeg har prøvet mange steder, men den lokale shawarma her er i en klasse for sig! Brødet er altid friskbagt, fyldet er lækkert og saftigt, og krydderierne sidder lige i skabet. Jeg elsker især de... Leggi di più

Arrogant passiv aggressiv betjening, dårlig energi . Den ene ejer snakker til sine kunder på en måde man ik skal når man kører en forretning . Arrogant , passiv aggressiv . Har spist hos dem en del g... Leggi di più

Altid venlig og smilene personale. Maden er frisk og lækker, og går ikke ned på kvaliteten. Kan klart anbefale både pizza og rulle, både til den store sult eller hvis man blot er lækkersulten efter go... Leggi di più

1. Rivendita di kebab

Vi byder jer velkommen til “Den Lokale Sharwama” som har beliggenhed på Frederiks alle 129A. Vi lægger stor vægt på, at vore råvarer altid er superfriske og i superkvalitet. Vi har ingen frostvarer, på nær vores pommesfritter.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jeg har spist ved den lokale min

Jeg har spist ved den lokale min. 1 gang i ugen, siden de åbnede. Det har været mit “go to” i et pr år, men det er helt sikkert slut nu.
Over de sidste 9-10 måneder er det kun gået en vej, hvor de forskellige salater ikke er friske og deres hvidløgsdressing smager af mug.
I dag var jeg der så for sidste gang, hvor salaten smagte gammel og kødet var så tørt at jeg endte med at smide rullen ud.
Trist at det skulle gå den vej, hvor jeg tidligere har anbefalet alle at tage på den lokale, hvor jeg nu ikke engang selv gider at komme. Min anbefaling efter i dag er: TAG ALDRIG PÅ DEN LOKALE, ved mindre du vil have madforgiftning..

15 maggio 2023

den ringeste pizza jeg har…

den ringeste pizza jeg har smagt. Pizzaen smager af mug! Aldrig bestil derfra! Restauranten gider heller ikke refunderer mine penge! Den pizza ryger direkte ud i skraldespanden

1 aprile 2023

Ikke det samme sted som tidligere

Det er et halvt år siden jeg sidst besøgte den lokale shawarma. Dengang gik jeg mæt og tilfreds derfra. Derfor tog jeg i dag gerne en omvej forbi den igen. Desværre gik jeg både sulten og skuffet derfra. Maden smagte simpelthen hengemt. Da jeg konfronterede personalet med dette var de meget afvisende. Jeg er ret sikker på at det var “husets” dressing den var gal med, så hvis man skulle havne i den lokale shawarma en dag, gå da udenom den. Det kan selvfølgelig være at den er blevet skiftet ud med en friskere til den tid. Jeg har ikke tænkt mig at tage chancen en anden gang.
Stedet er i øvrigt meget beskidt nogle steder. Jeg kiggede ind af vinduet på vejen hjem og vægen bag rullen med kødet var virkelig beskidt.

6 marzo 2023

Kommer ind med 2 af mine venner som…

Kommer ind med 2 af mine venner som bestiller en shawarma, og så spørger ejeren hvorfor jeg ik også skulle have en og da jeg fortæller at problemet er pengene ber han hurtigt ham der lavede maden at lave en til mig på husets regning. Virkelig god stil og den smagte BESTEMT også godt❤️❤️

28 maggio 2022

Klart den bedste shawarma i Aarhus og…

Klart den bedste shawarma i Aarhus og fantastisk service.
Niels

11 febbraio 2021
Logo di Denlokaleshawarma

Risposta di Denlokaleshawarma

Tak, fordi du besøgte vores restaurant, og tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Din mening er meget vigtig for os.

Venlig hilsen
Kalle
Den Lokale Shawarma🌯🔥

super god service og lækker rulle

9 febbraio 2021
Logo di Denlokaleshawarma