Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Smuk smuk have. Gode værelser og seng. Utroligt pænt og rent (der er virkelig mange ting at gøre rent). Dejligt værtsskab.
Tak for oplevelsen.
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Tak for oplevelsen.
Vi kan på det allervarmeste anbefale at besøge den Japanske have og ikke mindst at tage en overnatning i deres Bed&Breakfast..
Værelserne er fantastiske , med eget bad og toilet , smukt indrettet.
Morgenmaden er skøn og personalet er Så søde og imødekommende.
Haven er vidunderlig... Roen indfinder sig i sjæl og krop.
Vi vender helt sikkert tilbage, for stedet er desuden så centralt beliggende for fine udflugter i omegnen.
Vi var 6 par afstedmed 2 overnatninger og vi kan alle bare sige "5" stjeerner
WOW WOW WOW! I was shocked, surprised, astonished, amazed, full of excitement and what not! Thank you for such a great experience! Thank you for each and every small detail, and thank you for being so thoughtful. Everything was more than perfect, such a pleasure being there and being able to enjoy this oasis. Totally recommend :)
Denne weekend besøgte jeg Den Japanske Have🪷 en utrolig smuk oase fyldt med ro, omtanke og skønhed, der virkelig rørte både hjerte og sind. Min voksne datter og jeg søgte en lille jysk oase, hvor vi kunne nyde en mor/datterweekend, både nu og i fremtiden. Det var som at træde ind i et lille stykke Japan, hvor hver en detalje var gennemtænkt. At sidde og meditere omgivet af træer, lytte til det klukkende vand og se fiskene i dammen var en helt betagende oplevelse. På værelset havde vi udsigt over haven, og vi sov som en drøm. Morgenmaden var perfekt og luksus at der var fri kaffe mm under opholdet
Vi var lidt sent ud med at booke et værelse, så det endte med at vi kom her til. Nøj, vi blev da ikke skuffet. Virkelig en skøn B&B. Alt er japansk. Huset, haven, værelset ja selv toilettet er japansk. Du kan blive skyllet hist og pist. Morgenmad er lige tilpas. Der er det der skal være og Winny er en vældig sød og rar dame, som gør alt for at vi skal have det godt. Vi kommer helt sikkert igen. Tak for denne gang.
Fantastisk japansk have. Det er imponerende, at selv æbletræet er klippet i facon som et full-size bonsai-træ.
Dejlig lejlighed med fuldt udstyr. Har også besøgt stedet i tidligere ejers tid. Vi vender helt sikkert tilbage.
Hanne og Ove
Jeg havde en enkelt overnatning i Den Japanske Have i Hammerum.
Det værelse jeg sov på var skønt
Haven var smuk - også som den stod i meget tidlig forårspragt.
Winnie var en virkelig sød og venlig værtinde.
Morgenmaden var super skøn.
Et sted jeg vil vende tilbage til igen en anden gang.
Efter fem vidunderlige dage kan vi kun give de bedste anmeldelser. Winie får virkelig gæsterne til at føle sig hjemme/velkomne. Værelserne er forskellige, men alle i japansk stil. Morgenmaden var dejlig. Haven er helt unik. Vi glæder til at komme igen 🥢