Scopri cosa dicono le persone
Nachtrag zu meiner anderen Bewertung * Die in liebe box war wenigstens vollständig. Allerdings direkt oben 2 Flecken (konnte ich entfernen) und mitgeschicktes verpackungsmaterial in der box... Leggi di più
De positieve beoordelingen hier snap ik echt niet. Waarschijnlijk is meerendeel dan ook nep. Je koopt een box. In mijn geval de vaderdag box waarin allemaal zogenaamde kado's zitten. Echter ieder kado... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Beste mensen, De sieradebox bij Maxwell is zo'n oplichters bende. Je moet elke coupon los indienen dus je betaald ook voor elke coupon verzet kosten. En zijn nu al twee weken het wachten op... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Le persone hanno visualizzato anche
Ein Stern zu viel
Ich habe am 05.09. zwei In Liebe Boxen bestellt. Es wurde versprochen das sie in zwei bis vier Werktagen da sind. 14 Tage später kam eine In Liebe Box, aber auch erst nach mehrmaligem Nachfragen wo die Boxen den bleiben.
Da nur eine Box kam, habe ich wieder geschrieben, da ich ja zwei bestellt habe. Mit relativ unfreundlicher Antwort, schicken wir nach.
Wieder 14 Tage später und wieder mit mehrmaligem Anfragen kam endlich die zweite Box.
Ich habe insgesamt einen Monat für zwei In Liebe Boxen von Ayliva, für knapp 145€, gewartet.
Unfreundliche Leute, ich werde nie wieder bei denen bestellen.
Nachtrag zu meiner anderen Bewertung *
Nachtrag zu meiner anderen Bewertung *
Die in liebe box war wenigstens vollständig.
Allerdings direkt oben 2 Flecken (konnte ich entfernen) und mitgeschicktes verpackungsmaterial in der box was definitiv sinnlos IN DER box lag .
Und beim Armkettchen war alles okay im schmucksäckchen aber die Kette muss irgendwie so zusammen geknüllt in das Schmuckkästchen geworfen worden sein soviele Knoten waren da drin das man ne halbe bis dreiviertel stunde beschäftigt war die Kette zu endhäddern.
Sehr lieblos .
Dafür kann die Künstlerin nichts vermute ich aber ich bin unglaublich enttäuscht wie diese verschickt wurde (2wochen nach release) und wie alles dort rein geworfen wurde. Sehr schade für 70€
Kaputt und liefer Verspätung
Die album fan box sollte am realse Datum ankommen der 16.08 und ja ich habe es Monate schon vor Bestellt. Es kam heute am 22.08 an. Das Paket ansich war nicht beschädigt und die CD auch nicht. Doch der Lightstick der da drin ist ist total kaputt er leuchtet nicht das obere Teil ist komplett abgebrochen fühlt sich ebenfalls sehr billig an und man hört das da irgendwas rüttelt wen man es bewegt...
Ein Stern ist im Moment noch zuviel
Seit 13.10.23 befinden sich Ayliva Fan Artikel bestellt und bezahlt .... in angeblicher elektronischer Ankündigung, seither passiert nichts.
Auf E-Mails und es waren mehrere, kam eine Antwort das ein Fehler passiert ist und man sich nun schnellstmöglich darum kümmert......
Es ist rein gar nichts passiert!
Ans Telefon geht auch niemand !
Unglaublich wie hier mit Kunden umgegangen wird!
Ich warte jetzt noch bis zum 27.10.23 dann werde ich das dritte und letzte mal Anmahnen und den Anwalt einschalten!
Traurig nur für mein Kind, welches sich sehr auf die Artikel gefreut hatte !
NACHTRAG 03.11.23 / Das Paket ist gestern angekommen !
So verliert man Kunden.
So verliert man Kunden ihr lieben.
Ich habe eine Apache Venyl bei dem Laden bestellt. Kurz darauf stellte ich fest, dass es das selbe Produkt wo anders günstiger gibt. Somit stornierte ich den Artikel noch bevor er Versand wurde.
Am nächsten Tag wurde das Produkt trotzdem abgeschickt. Also schrieb ich erneut eine Email, in der ich die vorherige angehängt hatte. Ich bekam zwar fix en Versandlabel und eine Antwort (über getrennte Mails).
Als Antwort bekam ich folgendes zurück (Ausschnitt aus Email): "Um dies beim nächsten Mal zu umgehen, empfehle ich dir dir vorher Gedanken zu machen, ob du den Artikel wirklich erhalten möchtest, dies erspart dir und uns Arbeit."
Die Mail mit dem enthaltenen Versandlabel war nicht viel freundlicher.
Mir gefällt es auch nicht, dass es jetzt scheinbar ein Trend ist die Kunden ungefragt direkt zu Duzen.
Es entsteht ein unangenehmes Gefühl, obwohl man nichts falsches gemacht hat. Einfach unangenehm.
Am 29.11.2022 bestellt heute 3.1.2022…
Am 29.11.2022 bestellt heute 3.1.2022 nicht bekommen laut verkeufer Artikel würde schon drei mal versendet aber laut ghl Nummer es,würde nur elektrisch angekündigt. Nie wider Freiheit das,so was im Deutschland geht
Het betreft hier een oplichters bende
Het betreft hier een oplichters bende. Garanderen dat als je niet tevreden bent je geld terug krijgt. Dit komen ze niet na.
Ben maanden bezig geweest om geld terug te krijgen voor een geleverd hondje dat niet overeen kwam met wat op de site werd aangeboden. Zouden er voor die prijs zelfs 2 krijgen. Kregen er 1 en was prul die je op de markt voor €5,00 kan kopen. Heb €30,00 betaald. Ze houden je maanden aan het lijntje.
Bestel er aub nooit iets!!!!!
Zeer slechte site
Zeer slechte site! In juli iets besteld en betaald. Reageert wel altijd op mijn mailtjes maar houdt mij steeds aan het lijntje. Tot op heden niets ontvangen. Krijg mijn geld niet terug omdat het onderweg is... Maar is al maanden onderweg!
Waardeloos
Waardeloos. Heb 25 september schoen besteld en betaald. Nog steeds niks ontvangen. Voel me belazerd
neemt rustig en netjes de tijd.
Deze jongeman nam netjes de tijd en goede uitleg om ons te helpen.
Op het verkeerde been
Ik kreeg van mijn zoontje een vaderdagbox. Hij was apetrots dat hij een cadeau voor me had geregeld van zeer grote waarde. Het kostte hem een paar tientjes. En ik kreeg € 1.000 cadeau!!
Tja als ik € 1.000 cadeau wil krijgen moet ik zelf fors investeren! Ik zou er zelf niet intrappen, maar een ventje van 13 doet dat dus wel.
Natuurlijk zult u antwoorden dat alles van te voren op de website te lezen was. Dat klopt, maar u weet dat de meeste mensen dat niet doen en daar zou elke aanbieder rekening mee moeten houden.
Overigens heeft Deluxebox een keurig voorstel gedaan om onze teleurstelling te compenseren.

Risposta di Deluxebox
vriendelijk en rustig
vriendelijk te woord gestaan met alle rust wordt het uitgelegd
Je krijgt wat je denkt, alle waardebonnen werken perfect.
Er staat duidelijk op de waardebonnen wat je ermee kunt doen, bij sommige krijg je iets gratis, bij andere alleen iets met korting. Alle kortingscodes die op de vouchers staan werken, en ook de gratis producten worden goed afgehandeld, voordelige boxen! (vooral via vakantieveilingen :P)
Deluxebox voor iedereen wat wils!
Van alle boxen die ik tot nog toe heb gehad, heb ik de bonnen ingediend bij verschillende bedrijven en dat is altijd goed en soepel verlopen, mocht je nadere informatie willen of lukt het niet helemaal in 1x goed dan kun je die bedrijven ook telefonisch benaderen en dan wordt er een oplossing gevonden of aangedragen. Ik kan dus van harte de deluxeboxen aanbevelen.
Goede service
Het inloggen lukte niet. Ik heb hulp gevraagd via een contactformulier en werd kort hierna gebeld en geholpen en nadien geïnformeerd of het nu wel geluk was
Deluxebox best of
Kortingen worden verrekend. Deze deluxe box erg algemeen en niet alles daardoor bruikbaar.
Sieraden waarde coupon
Beste mensen,
De sieradebox bij Maxwell is zo'n oplichters bende.
En zijn nu al twee weken het wachten op de spulletjes.
Als we bellen wordt er altijd gezegd morgen wordt het bezorgd.
Wij zijn echt kwaad op de manier zoals we worden afgeblafd.

Risposta di Deluxebox
Grandioos!
Ik ben heel blij met deze boxen, want ik maak mezelf en anderen heel blij!! Een echte aanrader voor iedereen........
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.