DELTA Energie Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Tja, wat moet je hier nou zeggen? De stroom stroomt, het gas gast. De medewerkers van de klantenservice doen hun best om je vragen te beantwoorden en eventuele klachten aan te horen en te verhelpen. G... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Al jaren verlopen de contacten en contracten met DELTA Energie prettig. Betreft dan de levering van gas en elektra in de provincie Zeeland. Verder duidelijke website met voldoende uitleg. Bovendien is... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goede uitleg van vriendelijke en geduldige mensen.Ik ben blij met Delta,alleen vind ik het jammer,dat onze zonnepanelen in 2027 niet zo veel meer waard zijn! Veel groetjes van Johanna Smits in Terneuz... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Problemen met contact met medewerkers van Delta. Wanneer ik een vraag heb, dan kunnen ze die niet beantwoorden en krijg ik een telefoonnummer Ook die kunnen mij niet helpen en weer een ander telefoo... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di energia
  2. Fornitore di energia pulita

Informazioni su DELTA Energie

Scritti dall'azienda

Groene energie, slimme besparingen!

Bij DELTA Energie krijg je meer dan alleen energie! Al meer dan 100 jaar voorzien we Zeeland van stroom en gas, en inmiddels helpen we heel Nederland duurzamer te wonen en te werken.

Met 100% groene stroom, slimme besparingen en duurzame oplossingen zoals isolatie, zonnepanelen en warmtepompen, maken we duurzaamheid toegankelijk én betaalbaar.

Zet vandaag nog de stap naar een duurzamer huis.

Ontdek wat jij kunt besparen! Bezoek onze website

Exclusief voordeel voor klanten

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

407 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Goedemorgen Martin,

Hartelijk dank voor je mooie review en de 5 sterren! 🌟
Super om te lezen dat je DELTA Energie als betrouwbaar ervaart en dat alles zonder gedoe verloopt – dat is precies waar we ons elke dag voor inzetten.

Dank je wel voor het vertrouwen en de fijne woorden!

Gedeeltelijk tevreden

Afspraken worden qua installatie goed nagekomen, monteur was keurig op tijd en ter zake kundig,
Maar aansluiting kon niet gerealiseerd worden vanwege een storing. Dit had mijn inziens ook verholpen kunnen worden voordat de monteur kwam.

Beste Klant,

Bedankt voor je review en je uitgebreide feedback.

Fijn om te horen dat de afspraak en de installatie goed zijn verlopen en dat je tevreden was over de monteur 👍 Dat is prettig om te lezen!

Tegelijkertijd begrijpen we je teleurstelling dat de aansluiting niet gerealiseerd kon worden door een storing. We snappen dat je verwacht dat dit vooraf opgelost wordt, zodat alles in één keer geregeld kan worden. Dat is ook waar wij naar streven, dus we nemen je opmerking zeker mee om onze processen te verbeteren.

Wil je dat we met je meekijken naar de situatie of de vervolgstappen? Neem dan gerust contact met ons op via onze klantenservice op 0118 - 225 225 (ma - vrij 8:30 - 17:00 uur) of Whatsapp (ma -vrij 8:00 - 18:00 uur) of kijk op www.deltaenergie.nl/klantenservice. We helpen je graag verder.

Bedankt voor het delen van je ervaring!

Goed

Gewoon goed. Wel moeilijk afspraak te maken met Stedin voor andere meters

Goedemorgen D.B. Kools,

Bedankt voor je review en je eerlijke feedback! Fijn om te horen dat je over het algemeen tevreden bent.

Wat betreft je opmerking over het maken van een afspraak met Stedin: we begrijpen dat dit soms lastig kan zijn en dat dit niet altijd soepel verloopt. Hoewel Stedin als systeembeheerder zelf verantwoordelijk is voor de meterwissels, vinden we het uiteraard vervelend als je daar hinder van ervaart.

Bedankt voor het delen van je ervaring!

"Nog heel blij" !

Ik ben "nog" blij dat ik een vast contract heb bij Delta.
En dit al voor vele jaren. Echter dit loopt in sept.2026 af. Ik ben zeer benieuwd wat Delta me na het aflopen van het contact kan bieden als vaste klant.

Goedemorgen Paul,

Hartelijk dank voor je review en voor het vertrouwen dat je al jarenlang in DELTA Energie stelt! 🌟 Fijn om te horen dat je nog steeds blij bent met je vaste contract.

Natuurlijk denken we graag met je mee om een passend aanbod te doen dat aansluit bij je wensen en de dan geldende tarieven.

In je MijnDELTA account staat je persoonlijke aanbod voor je klaar. Mocht je liever toch persoonlijk contact willen, kun je ons het beste bellen (ma - vrij 08:30 - 17:00 uur) of whatsappen (ma-vrij 08:00-18:00 uur) op 0118-225500. Dan kunnen we je persoonlijk informeren over de mogelijkheden en samen kijken wat het beste bij je past.

Nogmaals dank voor je loyaliteit en vertrouwen!

Gedaan wat het moest doen

Gedaan wat het moest doen

Goedemorgen A. Hensen,

Hartelijk dank voor je mooie review en de 5 sterren! 🌟
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat wij hebben gedaan wat je van ons verwacht. Daar doen we het voor!
Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk graag voor je klaar.

Valutata 1 stelle su 5

Schandalig hoe jullie mensen behandelen…

Schandalig hoe jullie mensen behandelen met veel overschot aan terug geleverde energie, waarbij jullie aangeven dat het door de zonnepanelen zou komen , maar ik heb ook een windmolen, en daar wordt geer rekening mee gehouden. Ik moet jullie in de winter 15 cent betalen, terwijl die energie aan anderen verkocht wordt voor 30 cent en meer

Goedemorgen de heer Vervaet,

Dank voor je bericht. We begrijpen dat dit frustrerend voelt.

De terugleververgoeding is gebaseerd op marktprijzen en maakt geen onderscheid tussen zonne- of windenergie. Het verschil met de tarieven die u betaalt in de winter komt door factoren zoals inkoopmomenten en belastingen.

We nemen je signaal serieus en kijken graag samen naar jouw specifieke situatie om te controleren of alles correct wordt toegepast en om eventuele vragen uitgebreid te beantwoorden.

Je kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice via 0118 – 882 033 (maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:00 uur) of mail ons op info@deltaenergie.nl. Je kunt ons ook eventueel via whatsapp bereiken op 0118 – 882 033 (maandag t/m vrijdag 08:00 – 18:00 uur).

Nogmaals dank voor het delen van uw ervaring — dit helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren.

Valutata 1 stelle su 5

Heb 3 jarig contract bij Delta omdat de…

Heb 3 jarig contract bij Delta omdat de saldering stopt op 31 december hebben de meeste energiebedrijven besloten de vaste contracten te beëindigen. Delta doet dit niet maar dwingt haar klanten het contract met andere voorwaarden uit te dienen. De vraag is zelfs of dit juridisch mag. Ook het voorstel om het contract om te zetten naar een variabel contract wordt gewoon afgewezen.

25 giugno 2025

Goedemiddag,

Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt. Ik kijk dit graag verder voor je na. Zou je daarom contact met ons willen opnemen?

Dit kun je doen via Whatsapp op het telefoonnummer 0118 - 22 55 00.

^Michelle

altijd ruimte voor verbetering

altijd ruimte voor verbetering. wel een afwachtende houding m.b.t. zonnepanelen / batterijen ed. Ik ben benieuwd in de toekomst waar delta energie ed mee aankomt.

Goedemorgen,

Dank voor je beoordeling en de mooie 4 sterren. We waarderen je eerlijke feedback.
Mooi om te horen dat je benieuwd bent naar wat DELTA Energie in de toekomst gaat bieden. Via onze website deltaenergie.nl bieden we – in samenwerking met onze partners – diverse verduurzamende producten aan, zoals oplossingen rondom zonnepanelen en batterijen, vaak met een aantrekkelijke korting.
We blijven ons aanbod verder uitbreiden en verbeteren, zodat je steeds meer mogelijkheden krijgt om duurzaam én voordelig te verduurzamen.

Nog een mooie dag gewenst!🔆

^Monique

Heb geen klachten

Heb geen klachten. Ben al sinds 1978 klant

Goedemiddag Maatje,

Fijn om te lezen dat je zo'n trouwe en tevreden klant bent!

Ik wens je een zonnig Pinksterweekend toe. 😀

Goedemiddag,

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten over ons. Wij zijn natuurlijk erg blij met het mooie cijfer!

Ik wens je fijne Pinksterdagen toe. 😀

Xxxxx

Problemen met aansluiting van glasvezel. Afspraak maken was een probleem. Verder is alles perfect.

Goedemiddag,

Uit je beoordeling maak ik op dat je een beoordeling hebt geschreven voor DELTA Fiber in plaats van voor DELTA Fiber. Ik denk dat DELTA Fiber erg blij zou zijn met je mooie beoordeling.

Fijne Pinksterdagen toegewenst. 😀

perfekter Service

unkomplizierte Anmeldung.
transparente Verbrauchs-Mitteilung
faire Preise

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Erg fijn voor ons om te lezen dat je zo tevreden bent.

Ik wens je alvast zonnige Pinksterdagen toe. 😀

Duidelijk en correct.

Risposta di DELTA Energie

Fijn om te horen dat je alles als duidelijk en correct hebt ervaren, dank je wel voor je mooie beoordeling 😊
Mooi dat alles naar wens is verlopen!
Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling!

Overstappen ging gemakkelijk

Overstappen ging gemakkelijk
Delta is goed bereikbaar

Risposta di DELTA Energie

Fijn om te horen dat het overstappen gemakkelijk ging en dat we goed bereikbaar zijn, dank je wel voor je beoordeling 😊
Mooi dat alles naar wens is verlopen!
Bedankt voor je vertrouwen!

Valutata 5 stelle su 5

Delta Energie top bedrijf …

Gewoon prima bedrijf ga er nooit meer weg.
1 keer ander leverancier over gestapt want dat was goedkoper, ging failliet en weg zijn je centen
Dus voor ons gewoon top delta energie

Risposta di DELTA Energie

Fijn om te horen dat je DELTA Energie als een topbedrijf ervaart, dank je wel voor je mooie beoordeling 😊
Mooi dat je kiest voor zekerheid en vertrouwen, en dat je zo tevreden bent met onze dienstverlening.
Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling!

^Alicia

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più