DELTA Energie Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Delta is een betrouwbare leverancier van energie zowel van elektra als gas Maandelijks inzicht over gas-en stroomverbruik en inzicht in de maandelijkse kosten. Goede informatie over groene stroom... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Heb alleen moeite met Delta mobiel. Jullie maken daar echt een zooitje van dan 1 maand betalen keer erop weer 2 maanden tegelijk afgeschreven. Echt een waardeloze zooi. Denk erover na om een ande... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Al jaren verlopen de contacten en contracten met DELTA Energie prettig. Betreft dan de levering van gas en elektra in de provincie Zeeland. Verder duidelijke website met voldoende uitleg. Bovendien is... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goede uitleg van vriendelijke en geduldige mensen.Ik ben blij met Delta,alleen vind ik het jammer,dat onze zonnepanelen in 2027 niet zo veel meer waard zijn! Veel groetjes van Johanna Smits in Terneuz... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di energia
  2. Fornitore di energia pulita

Informazioni su DELTA Energie

Scritti dall'azienda

Groene energie, slimme besparingen!

Bij DELTA Energie krijg je meer dan alleen energie! Al meer dan 100 jaar voorzien we Zeeland van stroom en gas, en inmiddels helpen we heel Nederland duurzamer te wonen en te werken.

Met 100% groene stroom, slimme besparingen en duurzame oplossingen zoals isolatie, zonnepanelen en warmtepompen, maken we duurzaamheid toegankelijk én betaalbaar.

Zet vandaag nog de stap naar een duurzamer huis.

Ontdek wat jij kunt besparen! Bezoek onze website

Exclusief voordeel voor klanten

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

418 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

vaste prijs voor 1 jaar

vaste prijs voor 1 jaar, ik wil zekerheid

3 febbraio 2026

Risposta di DELTA Energie

Bedankt voor je review! Fijn dat je kiest voor een vast 1‑jaars contract, zo heb je lekker zekerheid voor het komende jaar. Als je nog vragen hebt, help ik je graag verder. 😊

Overzichtelijke website,probleemloos…

Overzichtelijke website,probleemloos overgezet.

3 febbraio 2026

Risposta di DELTA Energie

Bedankt voor je positieve review en dat je ons vijf sterren hebt gegeven. Wat fijn om te lezen dat de overstap probleemloos is verlopen.

Al 25 jaar klant bij Delta

Al 25 jaar klant bij Delta voor energie en Internet. Een goede betrouwbare leverancier. Misschien niet de goedkoopste maar betrouwbaarheid vind ik belangrijker.

In 2025 waren er wat misverstanden over mijn jaarrekening 2024 en de juiste verrekening van mijn teruggave. Was een hoop gedoe maar uiteindelijk heeft Delta het correct opgelost en heb ik de juiste teruggave ontvangen.

Dit jaar was er geen vuiltje aan de lucht en ging alles vlekkeloos. Zo ben ik het gewend. Bedankt!

28 gennaio 2026

Goedemorgen Paulien,
Bedankt dat je ons vijf sterren hebt gegeven. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden over ons bent! Fijne dag toegewenst.

De levering is perfect

De levering is perfect, maar ..... ?
In een turbulente markt, zou je m.i. na een jarenlange relatie met een afnemer, van de leverancier mogen verwachten dat die actief de meest optimale voorwaarden aanbiedt. Maar helaas blijft dát uit.

Goedemiddag Krijn,

Hartelijk dank voor je beoordeling en het mooie cijfer.

Mochten wij iets voor je kunnen betekenen met het oog op je contract, mag je ons altijd een privébericht sturen via WhatsApp of telefonisch contact met ons opnemen.

Fijn weekend toegewenst. 😀

HAPPY

Zijn pas klant sinds Aug/2025, maar tot hiertoe geen klachten
Tevreden dus

Goedemiddag William,

Fijn dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service.

Ik wens je een fijn weekend toe. 😀

Goedemiddag,

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een zeer mooie beoordeling over ons te schrijven! Wij zijn erg blij met je lovende woorden.

Ik wens je een fijn weekend toe. 😀

Belangrijkste!!

Alles werkt gewoon goed, zelden problemen gehad!

Goedemiddag Conny,

Hartelijk dank voor je positieve woorden en het mooie cijfer dat je ons hebt gegeven!

Ik wens je alvast een fijn weekend toe. 😀

Ik zou het niet doen

Nog nooit zo hard genaaid door een bedrijf als Delta Energie

29 gennaio 2026

Goedemiddag Debra,

Wat jammer om te lezen dat je onze dienstverlening op deze manier hebt ervaren. Dat is natuurlijk absoluut niet wat we willen. We helpen je graag persoonlijk om uit te zoeken wat er precies is misgegaan en hoe we dit voor je kunnen oplossen.

Zou je ons een bericht op whatsapp willen sturen? Dit kan op telefoonnummer 0118 - 22 55 00 dan kijken we graag met je mee.

^Michael

Valutata 1 stelle su 5

Onterechte kosten van teruglevering betaald

Tot 1 juli 2024 werden de kosten van teruglevering betaald door gebruikers met en zonder zonnepanelen. Vanaf die datum werden die kosten alleen neergelegd bij bezitters van zonnepanelen. De ACM berekende dat dit voor gezinnen zonder zonnepanelen een verlaging van de jaarrekening met 205 euro tot gevolg had. Ik heb dus als gebruiker zonder zonnepanelen tot 1 juli 2024 een hogere energierekening gehad omdat mijn buurman zonnepanelen had.

Bij de verlenging van mijn contract bij Delta vroeg ik om compensatie van de mij ten onrechte in rekening gebrachte kosten. Correspondentie hierover mondde uit in een arrogante telefonische reactie dat energie was geleverd overeenkomstig contract zodat geen sprake kon zijn van compensatie. Met andere woorden: Ik moest niet zeuren. Doe ik ook niet meer. Dit was de laatste keer.

De kans om mij op die manier te behandelen krijgt niemand voor een tweede keer. Reden waarom ik na dik 40 jaar (eerst PZM daarna Delta) ben overgestapt naar een andere energieleverancier.

26 gennaio 2025

Risposta di DELTA Energie

Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Dat is natuurlijk niet hoe we je willen helpen, zeker niet na zoveel jaren klant te zijn geweest. Dank je wel dat je dit zo duidelijk deelt. Als je toch nog wilt dat we met je meekijken, kun je altijd contact met ons opnemen via WhatsApp op +31 118 225 500. Via WhatsApp zijn we bereikbaar van 08:00 tot 18:00 uur. Bellen kan op 0118 22 55 00, op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur. We helpen je graag verder

Valutata 5 stelle su 5

De kracht van DELTA energie ligt niet…

De kracht van DELTA energie ligt niet alleen in de prijs maar ook in de service!

Risposta di DELTA Energie

Dank je wel voor je fijne review! Super om te horen dat zowel prijs als service goed bevallen.

Valutata 4 stelle su 5

Delta Energie is betrouwbaar en goed bereikbaar

Delta Energie is betrouwbaar en goed bereikbaar indien een vraag. Wel een hoog "boete" tarief voor terug leveren energie van zonnepanelen. Ik heb een contract met Delta tot juni 2027. Nu 29 jaar klant bij Delta maar de vraag is wat de kosten voor terug leveren van energie worden in 2027 na afschaffen van de salderingsregeling en of ik dan nog klant blijf bij Delta.

Goedemorgen Guiljam,

Hartelijk dank voor het mooie cijfer, dat je ons gegeven hebt! Fijn om te lezen dat je ons betrouwbaar vindt en dat je tevreden bent over onze bereikbaarheid.

Ik wens je een fijne dag toe. 😀

Valutata 4 stelle su 5

energie uit de zee milieuvriendelijk

energie uit de zee milieuvriendelijk, landschapvriendelijk.

Goedemorgen Marcel,

Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven! We zijn natuurlijk blij met je mooie cijfer. Goed om te lezen dat je het waardeert dat wij zo duurzaam mogelijk werken.

Ik wens je een fijne dag toe. 😀

nieuwe eigenaar

Als nieuwe eigenaar werd ik vlot en vriendelijk geholpen om het maandelijks bedrag van vóór overname te verminderen aangezien minder aanwezig door mijn werkuren. Tevreden

10 dicembre 2025

Goedemiddag Rudy,
Bedankt dat je ons vier sterren hebt gegeven! Fijn om te lezen dat je tevreden over ons bent en dat je snel en vriendelijk werd geholpen.

So far so good

Goedemiddag,
Bedankt dat je ons vijf sterren hebt gegeven! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over ons.

Prima

Ik ben zeer tevreden over de service en producten van Delta Energie

Goedemiddag Ali,
Bedankt dat je ons vijf sterren hebt gegeven. Fijn om te lezen dat je zeer tevreden bent over onze service en ons producten.

Valutata 4 stelle su 5

trouwe en betrouwbare leverancier voor…

trouwe en betrouwbare leverancier voor een aanvaarbare prijs, dan zit er altijd warmpjes bij

6 gennaio 2026

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor het hoge cijfer en de mooie woorden, die je over ons hebt geschreven!

Ik wens je een fijne middag toe. 😀

Valutata 1 stelle su 5

luisteren niet naar de klant Delta liet…

luisteren niet naar de klant Delta liet monteur komen 100km om kabel te meten terwijl ik duidelijk aangegeven had dat t probleem NIET in de kabel zat , klantenservice belde terug , kon op dat moment niet , wij bellen u trug NOOIT meer vsn gehoord

6 gennaio 2026

Risposta di DELTA Energie

Goedemorgen, Wat vervelend. Voor het oplossen van deze storing adviseer ik je om contact op te nemen met mijn collega van DELTA Fiber. Je hebt nu een bericht gestuurd naar DELTA Energie (stroom en/of gas) en kunnen je niet helpen om deze storing voor je op te lossen.

Dit kun je doen via Whatsapp via het telefoonnummer 0118-225575 of via Facebook via deze link: m.me/deltanl . Onze collega’s die hierin gespecialiseerd zijn helpen je daar graag verder!

Als ik nog iets voor je kan doen, hoor ik het graag. En anders wens ik je een fijne dag toe. ^Marleen

Valutata 4 stelle su 5

Tot heden een betrouwbare leverancier…

Tot heden een betrouwbare leverancier geweest, maar het gehannes over teruggeleverde zonnestroom is vervelend.

16 gennaio 2026

Goedemorgen,
Dank je wel voor je review en de 4 sterren dit waarderen wij zeer. We begrijpen heel goed dat het gedoe rondom de teruggeleverde zonnestroom vervelend is. Op deze website https://obi41.nl/4vnf6uwh vind je alle informatie over het terugleveren en wat er in 2027 gebeuren gaat. ^Marleen

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più