Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Szybka i kompetentna obsługa. Pomoc przy podpisywaniu umowy, szczególnie dotyczyła elektronicznego podpisu. Szybkie i dokładne informacje dotyczące odszkodowania wysyłane zarówno na komórkę jak i komp... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Doskonała obsługa mojego "opiekuna" - p.Agnieszki. Konkretne i rzetelne informacje, wszystko wytłumaczone od A do Z. Obsługa dokumentów również bardzo sprawna. Możliwość ogarnięcia potrzebnych dokumen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Łatwy proces zawierania umowy, szybkie i sprawne informowanie o aktywnościach, łatwy kontakt telefoniczny i mailowy, profesjonalne podejście do klienta, szybka realizacja sprawy oraz sprawny przelew... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na poczatku bylam sceptycznie nastawiona poniewaz nigdy nie slyszalam o tego typu uslugach, jednak po przeczytaniu pozytywnych opinii zdecydowalam sie na rozpoczecie wpsolpracy z DelayFix. Ku mojemu... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Bardzo dobry kontakt

Bardzo dobry kontakt. Wszystko wyjaśniono przez pracownika dokładnie i w sposób bardzo zrozumiały. Szybkie załatwienie sprawy

31 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Na poczatku bylam sceptycznie…

Ku mojemu zdziwieniu juz po ok. 3 tygodniach od daty opoznionego lotu dostalam powiadomienie o pozytywnym rozpatrzeniu sprawy a po tygodniu od tej informacji pieniadze byly na moim koncie.
Serdecznie polecam.

31 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Mieliśmy opóźnienie samolotu i…

Mieliśmy opóźnienie samolotu i powiedziano nam że to przez zła pogodę. Firma DelayFix poinformowała nas, że opóźnienie wynikło z czego innego i zajęła się tą sprawą. Dzięki nim mamy wypłacone odszkodowanie, trochę to trwała ale pieniądze są.

24 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

DelayFix to niebywała skuteczność w uzyskiwaniu odszkodowań

Wraz z żoną otrzymaliśmy po 360 euro odszkodowania po kilkunastu miesiącach, mimo początkowych obaw i zerwaniu z nami kontaktu ze strony linii lotniczej. Swoje doświadczenie z DelayFix oceniam jako świetne, bowiem ta firma wyróżnia się skutecznością, profesjonalizmem, prostotą procesu obsługi klienta jak i doskonałą komunikacją. Zdecydowanie polecam DelayFix każdemu, kto miał czy będzie miał problem z opóźnionym lotem i linią lotniczą, która wcześniej odmawiała czy odmówi wypłaty odszkodowania.

30 ottobre 2025

super service

super service! wspaniala i dobrze zorganizowna kominikacja. dziekuje ogromnie za powiadomienie ze tak service istnieje i za doprowadzenie sprawy do konca.

23 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Bardzo utrudnimy kontakt

Bardzo utrudnimy kontakt, 3 lata oczekiwania i żadnej informacji, gdybym sam nie dzwonił i pisał to bym nic nie wiedział przez 3 lata. Info o wygranej sprawie tylko SMS, a gdybym zmienił nr telefonu a pozostawił maila to b nic nie dostał. Jestem rozczarowany i nikomu nie polecę

22 ottobre 2025

Wypłata odszkodowania 3x600zł

Dość sprawny kontakt zaraz po powrocie z wycieczki oraz przygotowanie wszystkich potrzebnych oświadczeń do momentu podpisania umowy i cesji. Oczekiwanie na finał, czyli wypłatę odszkodowania, znacznie długie bo około 14 miesięcy. Nadmienię, że podpisanie umowy nastąpiło 19.08.2024r a wypłata 6.10.25r

14 ottobre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Polecam w 100 % DelayFix.

Polecam w 100 % DelayFix.
Udało się nam uzyskać odszkodowanie za lot właśnie dzięki DelayFix. Właśnie tydzień temu wpłynęły pieniazki, ponad 200 euro na osobę.
Rewelacyjna firma, polecam

26 settembre 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più