De Kraamvogel  Recensioni

TrustScore 2.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Voor de tweede keer een erg prettige kraamweek gehad met Anna! Alles was vooraf duidelijk geregeld en de communicatie met de organisatie verliep prettig en helder. Tijdens de kraamweek voelden we... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben sinds 2024 werkzaam bij de Kraamvogel. Als eerst de opleiding die ik als zeer fijn heb ervaren. Mede door de goede begeleiding van mijn praktijkopleider en door de vele enthousiaste begeleide... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Het is onmogelijk om op een fatsoenlijke manier contact te hebben met deze organisatie. Telefonisch niet bereikbaar en een niet functionerende chatbot die het werk moet oplossen. Chatbot werkt voor ge... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

In mijn derde trimester wordt ik doodleuk geannuleerd, door middel van een lullig mailtje, zonder aangedragen oplossing. Ja een onleesbare qr code voor een wachtlijst die geen garantie op zelfs maar d... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Assistante Maternelle

Scritti dall'azienda

Bij de Kraamvogel zorgen we voor een ontspannen en rustige start voor jou en je gezin. Onze ervaren kraamverzorgenden staan klaar om de benodigde zorg en ondersteuning te bieden. Zo kunnen jij en je gezin volop genieten van de mooie, intieme momenten met jullie kindje.

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

152 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

58 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Verschrikkelijk!

Verschrikkelijk!
Tijdens een eerste intake word er even kort gezegd dat het indien het druk is kan zijn dat de zorg gehalveerd kan worden. En dat ze hun uiterste best doen om de zorg door 1 kraamverzorgende te regelen.

En uiteindelijk krijg je op de eerste dag waar je hun het hardst nodig bent voor opstartten thuis geen kraamzorg en komen er 3 vrouwen over de vloer ipv 1. Je zorg wat je verwacht te krijgen na een eerste intake van 52 uur word even teruggedraaid naar de helft. Wat een rot bedrijf.

Van de kraamvogel kan je geen zorg verwachten.

24 maggio 2025

Risposta di De Kraamvogel

Bedankt voor het delen, wat vervelend dat dit zo is gelopen. Zou je je gegevens waarmee je ingeschreven staat, willen delen via het verzoek. Dan nemen we graag contact met je op! Lieve groet, de Kraamvogel

Goede ervaring

Ik heb de beste week van het moederschap gehad met Francisca. Ze had veel ervaring en zorgde heel goed voor mij en mijn baby. Ze was als een moeder voor mij. Dank je wel, Francisca, en dank je wel, Kraam Vogel.

1 marzo 2025

Risposta di De Kraamvogel

Wat fijn om te lezen dat jullie zo’n warme en liefdevolle week hebben gehad met Francisca. Dat is precies waar het bij kraamzorg om draait: goede zorg, rust en een vleugje moederlijke aandacht. Dank je wel dat je dit deelt! Lieve groet, de Kraamvogel.

Teleurstellend en verdrietig

Wij hebben onze ervaring gedeeld via de mail
met de zorgcoördinator en via de enquete, echter hebben wij tot op heden geen reactie ontvangen. Onze ervaring is niet positief, dit hebben wij in details toegelicht in de mail en enquete. Echter hebben wij uiteindelijk een hele fijne ervaring gehad met de kraamverzorgende (een zzp’er ingezet door de Kraamvogel). Kortgezegd: kregen wij de eerste dag van onze kraamweek geen kraamzorg thuis en werden wij onvriendelijk behandeld via de telefoon door de planner, voor de 2e dag werd er een kraamverzorgende ingepland die niet kwam opdagen. Toen wij hiervoor belden, kregen we als reactie dat die persoon niet zou komen en ze geen tijd hadden om mensen af te bellen. Dit was voor ons een schokkende ervaring. Uiteindelijk kon er iemand toch aan het einde van de ochtend langskomen. Als nieuwe ouders die geen ervaring hebben en vertrouwden in de Kraamvogel, was dit erg teleurstellend en verdrietig. Gezien wij geen reactie hebben ontvangen, voelden wij ons genoodzaakt om ook via deze weg onze ervaring te delen. Deze review hebben we ook op de website van de Kraamvoge geplaatst, deze is helaas niet openbaar gemaakt.

10 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik heb de beste kraamweek gehad

Ik heb de beste kraamweek gehad. Mijn kraamverzorgende waren Daniella, Jose en Esther. Deze dames waren zeer ervaren en wisten precies hoe ze mij en de baby moesten verzorgen en ontzorgen. Kraamvogel heeft ook goed geluisterd naar mijn wensen voor de kraamweek.

27 aprile 2025

Vreselijke organisatie!

Na een heftige bevalling zou de kraamzorg mee naar huis, dus de verloskundige ging vast naar huis, want het was 01:00.
Kraamzorg wilde niet helemaal vanuit het ziekenhuis naar ons huis rijden, dus ze gaf aan dat er ‘s ochtends iemand zou komen. Compleet in shock van de bevalling kon ik niks bedenken en zat ik dan ook 2 uren na de bevalling al met baby in de auto die ook nog eens onder temperatuur had!. 0, 0 hulp thuis, apatisch van niet slapen en een bevalling en een hele onrustige baby die veel te koud bleek en misselijk dus niet wilde drinken.
‘‘s ochtends was er om 09:30 nog niemand!! Degene die kwam pakte de situatie niet goed op en was meer bezig met de situatie er omheen als met mij en de baby (ik had bijvoorbeeld al 2 dagen weinig tot niks gegeten ook)
Dankzij jullie organisatie ben ik in een psychose beland op dag 3 en ben er nog niet overheen. Vreselijke verdrietige ervaring en rot kraamweek gehad!
Gelukkig wel een andere kraamverzorgster gekregen op de 4e dag, maar toen was het kwaad al geschiet natuurlijk.

10 febbraio 2025

Risposta di De Kraamvogel

Wat een vervelende situatie. Zou je via het informatieverzoek de gegevens willen delen waarmee je staat ingeschreven. We komen graag met je in contact. Lieve groet, de Kraamvogel

Fijne kraamweek

Wij zijn enorm goed geholpen bij ons eerste kindje door Frea. Frea was zachtaardig en zorgzaam maar duidelijk en pakte door wanneer dat nodig was. Zij heeft ons handvatten gegeven, mijn borstvoeding opgang geholpen en mijn partner de zorg voor een baby geleerd. Alles wat wij wilde leren heeft zij ons geleerd, zoals badderen/douchen en een draagdoek knopen.
Frea had veel kennis en kunde. Voelde enorm vertrouwd om een week bij ons te hebben. Wij zijn haar enorm dankbaar voor de goede zorgen en kennis.

22 aprile 2025

Risposta di De Kraamvogel

Bedankt voor het delen. Fijn dat jullie een goede kraamweek met Frea hebben gehad!

Verschrikkelijke ervaring

Verschrikkelijke ervaring. Drie verschillende vrouwen, de een nog gemankeerder dan de ander. Bij mij uithuilen over thuis, tegenstrijdige adviezen, niets in huis doen, mij niet verzorgen, de baby niet. Mijn man geschoffeerd. Schreeuwen, niet luisteren, chaos in het huis gebracht. Geen een keer verhaal over bevalling kunnen vertellen. Alleen maar stress, wat ook slecht was voor borstvoeding op gang krijgen. Niet naar buiten geweest met baby, niks geleerd. Zat alleen te kwekken of op iPad. Ik heb er nog steeds last van.

19 giugno 2024

Risposta di De Kraamvogel

Vervelend om te lezen. We hebben gevraagd of je de aanvullende informatie zou willen invullen, dan kunnen we indien gewenst, contact opnemen. We leren graag van elke ervaring.

Een hele fijne kraamweek

Een hele fijne kraamweek gehad met Kraamvogel, gezien de reviews mogen wij daar echt heel dankbaar voor zijn. Voelbaar dat er druk staat op de kraamverzorgsters en dat communicatie met het hoofdkantoor of planning soms mist maar wij hebben enorm genoten van de hulp en de zorg voor onze dochter, ons, onze zoon én het huishouden. Ondanks ziekte werd er een oplossing gezocht en door goede inzet van leerling kraamverzorgster werd alles top opgepakt! Bedankt Olivia, Rianne en Miranda voor de fijne ervaring.

12 aprile 2025

Risposta di De Kraamvogel

We zijn blij te lezen dat jullie een fijne kraamweek hebben gehad. Bedankt voor het delen!

Te weinig personeel

Te weinig personeel
Mijn vriendin die 2 dagen eerder bevallen was had wel volledige kraamzorg. Ik hoor dat kraamverzorgsters de zorg soms delen. ‘s morgens bij de ene en ‘s middags bij de ander. Helaas deed de kraamverzorgster van mijn vriendin hier niet aan mee (mijn vriendin had best willen delen) zij deelde geen zorg en deed alleen volle dagen bij mijn vriendin
Zo heeft de ene volledige kraamzorg en de ander helemaal niks. Dat contrast vind ik best groot. Geen ook dat de kraamverzorgster bepaald en niet het hoofd bureau.

Digitaal kan je tegenwoordig geholpen worden. Maar dat is toch heel anders.
Erg veel verdriet dat er geen verzorgster was voor mij. Had ik geweten dat mijn zorg volledig digitaal zou zijn dan had ik een ander kraambureau gekozen.
Ik kamp nu met depressieve klachten hierdoor

5 febbraio 2025

Super fijne kraamweek.

Super fijne kraamweek gehad na een heftige bevalling. Kraamverzorgster wist waar ze het over had en was ons niet onnodig aan het betuttelen. We zagen in eerste instantie er tegenop, maar later waren we heel erg blij dat ze er was. Soms laat de digitale administratie wel wat steken vallen, die ook door de kraam verzorgster zelf niet aan te passen waren op dat moment. Al hebben wij hier geen hinder aan onder vonden.

1 aprile 2025

Risposta di De Kraamvogel

Bedankt voor het delen van jullie ervaring. Wij zijn blij om te lezen dat jullie een goede kraamweek hebben gehad.

Superblij met onze ervaring

Vanwege onze thuiskomst laat op de avond een zoom call gehad ter voorbereiding op onze eerste nacht. Ontzettend lief dat iemand hier op dit tijdstip de tijd voor heeft genomen, dit waardeerden wij enorm.
De volgende ochtend kwam onze kraamzorg en zij was een geweldig! Naast luisteren, ons gerust stellen, ondersteunen en superveel goede praktische tips geven, nam ze ook enorm veel werk uit handen in huis en met de kleine, maakte ze heerlijke voedzame maaltijden voor ons en was ze ook nog eens heel gezellig. Wat een mooie start voor ons, we zijn erg dankbaar!

21 marzo 2025

Bedankt voor het delen!

Valutata 1 stelle su 5

Moest in therapie om de kraamweek te verwerken

Wat een verdrietige kraamweek gehad. Eerste kindje, eerste 2 dagen kwam er geen kraamzorg. De verloskundige heeft geholpen met de verzorging. Die vond het ook niet kunnen dat de kraamvogel het zo laat afweten. De rest van de dagen kwam er iemand 1 a 2 uurtjes per dag, baby temperaturen en verhaaltjes schrijven op haar iPad, dat na een keizersnede en borstvoeding die niet lekker liep. We hebben ons dochter nieteens in badje gedaan met de kraamzorg of laat staan dat ze hielp in huis. Ze noemde mijn dochter een hele andere naam. Ze zei constant dat mijn baby er slap uitzag maar als ik vroeg wat er aan de hand was of wat ik moest doen daarmee zei ze niks. Als je je kindje en jezelf als moeder een goeie start wilt geven, kies dan a u b niet voor de kraamvogel, ik kan alleen maar huilen als ik er aan terug denk. Want toen ik belde dat er telkens niemand kwam of heel kort werd ik afgekat door de telefoniste. Heb ook therapie gehad om de kraamweek te verwerken. Het was echt niet leuk. En tegen de verzekering doen ze of ze minimaal 3 uur per dag kraamzorg hebben gegeven. Dat is niet waar. Leugenaars :(

4 aprile 2025

Risposta di De Kraamvogel

Wat vervelend dat je een verdrietige kraamweek hebt ervaren. Zou je je gegevens willen delen waarmee je ingeschreven staat, dan nemen we graag contact met je op om te leren van deze situatie. Lieve groet, de Kraamvogel

Belachelijk

Belachelijk. Dit kun je geen zorg noemen. Elke dag een ander, sommige dagen kwam er alleen iemand kijken en moest je wel even 3 uur aftekenen op een ipad want dat moest nou eenmaal van de verzekering volgens de kraamzorg. Zo kan ik ook geld verdienen mevrouw de kraamvogel! Geen zorg leveren maar wel geld innen! En ontzettend onvriendelijk door de telefoon, noem het asociaal! En dat noemt zich manager

3 aprile 2025

We are 100% happy about Kraamvogel

We are 100% happy about Kraamvogel! Everything went well during our week with the kraamzorg (thanks Leonie for everything you've done!!)
The advice, the availability, the communication for me as a non Dutch speaker, the understanding, the care, I could go on.
We recommend Kraamvogel to anyone who is looking for a good kraamzorg

1 aprile 2025

Risposta di De Kraamvogel

Hi Laura, we're happy to hear that you had a pleasant experience with our care 🧡

Erg tevreden

We hadden in 2022 ook kraamzorg via Kraamvogel gehad en dit was zeer goed bevallen. Nu met ons tweede dochter wederom kraamzorg via Kraamvogel. We kregen dit keer twee verschillende kraamverzorgsters en over beide zijn we zeer tevreden. Er werd geholpen met de borstvoeding op gang te helpen en onze dochter was een week later weer op geboortegewicht. Ook was bijvoeding na dag 11 bijna niet meer nodig. Bedankt Kyra en Magda!

15 marzo 2025

Risposta di De Kraamvogel

Bedankt voor het delen van jullie ervaring. Fijn te lezen dat jullie een goede kraamweek met Kyra en Magda hebben gehad!

Valutata 5 stelle su 5

Very happy with the care received

We were very happy with the care we received. Jacqueline was very hands on and helped us become familiar with the basics of caring for our first child. She also provided lots of explanations and additional guidance as needed, including plenty of good notes for us to look back on afterwards. Thank you for making this such a pleasant experience!

24 marzo 2025

Thank you for sharing!!

Valutata 2 stelle su 5

De kraamhulpen kwamen overwerkt over

De kraamhulpen kwamen overwerkt over. Omdat bij ons het relatief goed ging met mij na de bevalling kreeg ik het idee dat we minder prioriteit hadden/ kregen. Echter ons babytje was dismatuur. Dit werd niet echt besproken of zo gezien leek het wel . Ik heb daar de 1e dagen veel zorg om gehad. De kraamverzorgende hadden op hun manier allemaal een prettige bijdrage, maar door de dubbele dienst weinig tijd, vooral de 1e 2 kwamen erg gestressed over meestal bij binnenkomst. Dit was erg onprettig.
De planning vonden we rampzalig. We begrijpen best dat er soms overmacht is, maar dit werd slecht gecommuniceerd. De 1e dag hadden we om 08.30 nog geen idee waar we aan toe waren en of er wel iemand kwam. Om 11.15 stond er iemand op de stoep....die kwam zo gestressed en druk binnen dat ondanks keihard werken wat ze deed! Ik snachts van wakker lag nog zon dag te hebben..hebben de zorg toen 1 dag afgezegd. Verder vonden we het doen vd controles vergeleken met kraamzorg de waarde wat onprofessioneel

22 febbraio 2025

Risposta di De Kraamvogel

Bedankt voor het delen van jullie feedback. We komen graag in contact, zou je de gegevens willen delen waarmee jullie
ingeschreven stonden of contact op willen nemen via info@dekraamvogel.nl - Lieve groet, de Kraamvogel

Very good experience.

Very good experience.. the nurse was very helpful and gave good advice will definitely recommend kraamvogel to all friends and family .
Thank you

23 febbraio 2025

Thank you for sharing!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più