Valutata 5 stelle su 5

Kraamzorg mama gaf ons een topervaring als nieuwe ouders, begeleiding was top vanaf opstartmoment. Miranda was daarna op dag 2 onze redding in huis. Veel dagelijkse taken nam ze over, was, schoonmaak... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij Carola. Ze is enorm betrokken, warm en menselijk. Haar adviezen waren ontzettend waardevol en ze dacht in alles met ons mee. Daarnaast is ze ook... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Centro servizi sociali
  2. Assistante Maternelle
  3. Servizio di assistenza sanitaria domiciliare
  4. Clinica ostetrica

Scritti dall'azienda

Je bent zwanger en zielsgelukkig, maar je voelt ook de zware verantwoordelijkheid die je als moeder draagt. Je baby’tje verdient natuurlijk de allerbeste zorg! Daarom ben je op zoek naar een gediplomeerde en ervaren kraamverzorgende: eentje die haar vak écht verstaat. Wij begrijpen dit! Kraamzorg Mama staat al jaren hoog aangeschreven bij cliënten, verloskundigen en álle zorgverzekeraars. Met grote dank aan onze lieve kraamverzorgenden: vakbekwame professionals met een groot zorghart. Zij voelen de behoeften van moeder en kind als geen ander aan. Daarnaast staat ons landelijk erkende kraambureau bekend als een kraamzorg-specialist. Je kunt er dus met een gerust hart vanuit gaan dat bij ons de zorg voor moeder en kind goed geregeld is.

4,9

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Miranda is echt onze reddende engel…

Miranda is echt onze reddende engel geweest in onze kraamperiode! Zij heeft ons echt gerust weten te stellen rondom de verzorging van onze kleine meid. Ze is nuchter, heeft een leuk stel humor en is vooral heel duidelijk.

9 dicembre 2025

Geweldige zorg!

Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij Jessica! Zij was vanaf dag 4 bij ons. Wij hebben ons eerste kindje gekregen en zijn verrast door de goede zorg. Het is te merken dat Jessica haar werk doet vanuit liefde! Wij hebben zoveel gehad aan haar informatie en tips. En dan kwam ze ook nog met leuke ideeën, zoals een voetafdrukje maken. Wij zijn haar onwijs dankbaar voor de goede zorgen!
Wat wij ook erg leuk vonden is dat je nog een papieren kraamboekje ontvangt, met veel informatie en alle controles worden erin bij gehouden, ontzettend leuk voor later!

30 gennaio 2026

Judith is een topper!

Een goede kraamverzorgster maakt echt het verschil in die eerste bijzondere week, en dat heeft Judith absoluut gedaan! We zijn zeer tevreden over de zorg die ze heeft geleverd; ze is enorm vakkundig en straalt een rust uit die we heel goed konden gebruiken.
​Judith heeft me geweldig geholpen bij het opstarten van de borstvoeding. Mede dankzij haar deskundige hulp en goede tips drinkt de baby nu nog steeds volledige borstvoeding. Geen vraag was haar te veel en ze beantwoordde alles met veel geduld. Naast de professionele begeleiding was er altijd ruimte voor een gezellige babbel, wat de sfeer in huis erg fijn maakte. Dankzij Judith kijken wij terug op een hele fijne kraamtijd. We kunnen haar aan iedereen aanbevelen!"

28 febbraio 2026

Fantastische kraamweek 💙

Wij kijken met enorm veel dankbaarheid terug op onze kraamweek met Dinet en Chantal. Ze hebben ons ontzettend goed begeleid met fijne tips en praktische adviezen waar we echt iets aan hadden. Wat het extra bijzonder maakte was dat het niet alleen professioneel voelde, maar ook veilig en vertrouwd. Er was ruimte voor onze vragen, onzekerheden én gezelligheid. Dankzij hen gaan we met veel vertoeven verder als gezinnetje van 3! Echt een aanrader! 🫶🏽🩵

23 febbraio 2026

Een droomstart met Sorayah

Wat zijn wij ontzettend dankbaar dat Sorayah bij ons was in deze eerste week. Je bracht meteen rust in huis, juist door jouw manier van praten en bewegen. Je straalt een kalmte uit die enorm veel vertrouwen geeft, zeker als nieuwe ouders die nog zoekende zijn.

Daarnaast had je een warme, fijne energie waardoor ik me als nieuwe moeder echt op mijn gemak voelde. Je oprechtheid en authenticiteit zijn bijzonder, en je liefde voor je vak is in alles voelbaar.

Dankzij jou hebben we een hele fijne start gehad als gezin. Je bent zonder twijfel een vrouw met een groot (zorg)hart, en we zijn je daar enorm dankbaar voor.

Liefs,
Sjors en Roos

16 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Jasmijn Hummen was onze kraamhulp bij…

Jasmijn Hummen was onze kraamhulp bij de geboorte van ons eerste kindje. Vanaf het eerste moment was er een klik. Jasmijn heeft mij zowel bijgestaan in het huishouden, maar ook in de zorg van de baby, mijzelf en zelfs mijn man werd verzorgd. Verder hebben wij super veel tips gekregen en voelen wij ons nu veel comfortabeler om zelf door te gaan. We gaan Jasmijn super erg missen. Met Jasmijn heb je de jackpot!!u

26 dicembre 2025

Veel geleerd van MV

Fantastische kraamzorg! Ze gaf ons duidelijk advies, hielp ons met borstvoeding, slaapritme en dagelijks herstel. Ze straalde rust uit, dacht mee en gaf ons als nieuwe ouders enorm veel vertrouwen. Absoluut aan te raden!

10 dicembre 2025

Kraamverzorgster Monique

Monique is een aardige dame die ons door de kraamweek door heeft geholpen & ondersteund. Ze brengt echt positiviteit mee en heeft plezier in haar werk. Ze stond ook echt voor mij klaar toen ik me niet lekker voelde & kwam voor mij op. Monique heeft de werkzaamheden in huis zelf op der genomen waardoor wij eigenlijk geen omkijken hadden naar het huishouden! Heel fijn! Kortom, super tevreden! Mochten we in de toekomst weer kraamzorg nodig hebben, dan zouden we Monique graag terug zien. We missen haar hier wel :-)

28 novembre 2025

Raad het echt aan!!

Kraamzorg mama raad ik echt aan! Ze zijn super lief en zorgen goed voor hun kraam mama’s. Ik heb bij alle 2 me kids mij aangemeld bij kraamzorg mama en bij alle 2 de keren hadden wij een goede en leuke ervaring.

29 settembre 2025
Valutata 4 stelle su 5

Soraya is a life changer

It was our first child and we had no body to help or support ( no family) but Soraya, our first kraamzorg, was a life saver, she took care of me, my baby, and the house perfect. She prepared a tasty lentils soup at home and brought for me. Playing the role and support of mother, sister, and kraamzorg at the same time. She has good technical knowledge also and explains scientific reason of topics nice. She did house works also in the best manner without asking!! I found myself lucky because of her. But our second kraamzorg for the last two days was terrible. She even did not do basic kraamzorg tasks like taking the baby temperature and asked me to fill their notebook!!! Most of the time siting on coach down floor doing nothing!! Some of her information was also wrong which made me not to trust about the rest!! I gave 4 stars because of Soraya (if it was just about her, i would give more than 5 starts) and droped one star because of the other kraamzorg.

21 novembre 2025

Fijne ervaring!

Nu voor de 2de keer een hele fijne kraamweek gehad via kraamzorg Mama, dit keer door kraamverzorgster Mariska!

Wat een schat is ze! Ze heeft ons mega goed geholpen en super fijne tips meegegeven!

24 settembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben chantal van Kraamzorg mama…

Wij hebben chantal van Kraamzorg mama mogen verwelkomen bij ons gezin om te helpen met ons 2e kindje.
Wij hebben haar zorg voor ons als prettig ervaren.
Ze is duidelijk, zorgzaam, lief en precies wat je nodig heb na de bevalling voor de mama’s.
Ik zou haar weer heel graag weer willen zien als we ons 3e kindje mogen krijgen ooit.
Ik raad haar iedereen aan.
We zullen haar goeie zorg heel erg missen.

4 dicembre 2025

Wat een top Kraamzorg

Wat een top Kraamzorg! Wij hadden Carola en wij hadden ons geen fijner mens kunnen wensen! In 8 dagen tijd is zei onderdeel geworden van onze familie en missen we haar allemaal! 😅 zei bracht de rust en het zelfvertrouwen wat zeer nodig was en ik kan haar nog steeds een appje sturen bij twijfel of gewoon even om te vragen en zeggen hoe het gaat. Kort om GEWELDIG!

24 novembre 2025

Fijne hulp

Wij hebben veel goede adviezen gehad van Wilma en het was ook heel erg gezellig! Ze was echt een fijne hulp.

3 ottobre 2025

Superfijne kraamtijd!

Onze kraamtijd was mede door Kraamzorg Mama (Marjolein!) een superfijne ervaring! We hoefden ons alleen te focussen op de kleine meid. En ook daar kregen we alle hulp bij. Aanrader!!!

21 ottobre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più