Een zijden kussensloop was mij al vaker aangeraden omdat mijn haar kurkdroog was en ‘s morgens alle kanten opstond. Maar de gladde structuur en de prijs weerhielden mij tot ik er toch voor ging. Wát... Leggi di più
Het materiaal is heerlijk..mooi en luxe. Bestelling voorspoedig. Geen dwingende mails. Het is dus een heerlijke en eerlijke ervaring. Ik ja het iedereen aanbevelen. Erg blij met mn dekbed... Leggi di più
Wat een heerlijk zachte overtrek! De kleur is prachtig met mooi afgewerkte details. De levering ging super snel!! Ik ga zeker opnieuw bestellen.
Na bestelling van de dekbedovertrekken van Dekbedovertrek.com hebben wij de dekbedovertrekken ontzettend snel geleverd gekregen. Wij wonen in Portugal. Op vrijdag besteld en op woensdag erna al geleve... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Wij bieden hoogwaardig bedtextiel aan, dat geproduceerd is met respect voor mens en milieu. Vanaf het moment, dat je een dekbedovertrek of hoeslaken van ons in je hand krijgt merk je meteen het verschil. Als je waarde hecht aan kwaliteit en een goede nachtrust, dan ben je bj ons aan het juiste adres.
Ravelijn 10, 3905NV, Veenendaal, Paesi Bassi
- dekbedovertrek.com
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Tevreden
Goede kwaliteit, snelle verzending, mooie kleur en patroon. Wat wil je meer?

Risposta di dekbedovertrek.com
Snelle levering, superfijne producten – heel blij mee :) Ga hier zeker weer bestellen!

Risposta di dekbedovertrek.com
Goede service en fijn dekbed
Goede service en fijn dekbed. Pakket was nog niet gesorteerd door PostNL waardoor de verzending wat langer duurde, kan gebeuren. dekbedovertrek.nl stuurde mij een mailtje over de status en binnen 2 dagen was het pakket binnen. Super dat zij dit uit zichzelf doen. Het dekbed is heel zacht en helemaal blij mee. Goeie prijs/kwaliteit!

Risposta di dekbedovertrek.com
Makkelijke website en snelle levering
Fijne website. Duidelijk wat je kunt bestellen en de zijden kussensloopjes zien er fantastisch uit in de verpakking. Helaas geen slaapmasker zoals op de foto

Top kwaliteit en service
Top kwaliteit en service! Ik heb gelijk een nieuwe order geplaatst;)

Risposta di dekbedovertrek.com
Ik had de verkeerde maat besteld en kon…
Ik had de verkeerde maat besteld en kon binnen een dag omruilen bij het kantoor in Veenendaal. Ze hebben heel snel de goede maat gezocht die er gelukkig nog was.

Super super super !
Alles is super aan zowel de webshop, het verzenden en de kwaliteit.
Ik twijfelde vanwege mijn eigen financiële situatie, gezien de producten voor mij niet de goedkoopste zijn en de recensies vaak mooier zijn dan het werkelijk is, maar na lang twijfelen heb ik toch besteld.
Eenmaal in huis, geen seconde spijt. Het is echt de moeite waard, het dekbedovertrek is ZO ZACHT, ZO SJIEK en GEEN DUNNE KWALITEIT!!
Ik ben er ontzettend blij mee!
Mijn bestelling was binnen nog geen 24 uur in huis.
Bedankt!
Bestelling #8249

Dekbedovertrek
Mooie kwaliteit dekbedhoes en snelle levering! Top!! Ga hier zeker meer bestellen!

Prima bedrijf!
Snelle verzending, scherpe prijs, en een hele goede klantenservice.
Bestelde dekbedovertrek is van een mooie kwaliteit!

Fantastisch Mouseline zacht…
Fantastisch Mouseline zacht dekbedovertrek met een leuke aanbieding. Snel bezorgd.

Risposta di dekbedovertrek.com
De supergoede service die ik gekregen…
De supergoede service die ik gekregen heb door iets wat een misverstand van mijn kant was en het perfecte product wat ik bij hun aangeschaft heb tegen een scherpe prijs.

perfecte service
zeer snelle levering.
een klein probleem werd super snel verholpen
er wordt met je mee gedacht
prachtige kwaliteit

Risposta di dekbedovertrek.com
Snelle levering, leuk verpakt in een katoenen hoes, die ook bruikbaar is.
Mooi dekbedovertrek van goede kwaliteit
Heel tevreden.